Αυτή είναι η μεγάλη νικήτρια του Greece’s Next Top Model!

Αυτή είναι η μεγάλη νικήτρια του Greece’s Next Top Model!

Το βράδυ της Τετάρτης οι υποψήφιες του GNTM ήρθαν αντιμέτωπες με τους χειρότερους φόβους τους, έκλαψαν, πείσμωσαν, συγκινήθηκαν, έχασαν, κέρδισαν, έπεσαν, σηκώθηκαν και τώρα, οι τρεις καλύτερες, Ειρήνη Καζαριάν, Μαριάννα Παινέση, Εβελίνα Σκίτσκο, ήρθαν αντιμέτωπες με τις τελευταίες προκλήσεις του διαγωνισμού, που έκριναν τη μεγάλη νικήτρια του Greece’s Next Top Model!

Οι δοκιμασίες του μεγάλου τελικού ήταν τέσσερις. Οι τρεις φιναλίστ συμμετείχαν σε τρεις φωτογραφίσεις και ένα γύρισμα διαφημιστικού. Η κάθε μία από τις φωτογραφικές δοκιμασίες αφορούσε μια Χριστουγεννιάτικη βραδιά.

Στην πρώτη δοκιμασία φωτογραφήθηκαν με τους συγγενείς τους σε ένα οικογενειακό δείπνο.

Το γύρισμα του διαφημιστικού έγινε για το διεθνές brand Campari στο Μέγαρο Υπατία. Στον μαραθώνιο των τελικών δοκιμασιών, τα κορίτσια κλήθηκαν να επιστρατεύσουν υποκριτική ικανότητα, χάρη μοντέλου και ερωτική διάθεση προκειμένου να αναδειχθούν στο απόλυτο “κορίτσι του Campari”.

Διαβάστε Επίσης  Στέφανος Κασσελάκης: Ξεκαθαρίζει για τη δήλωσή του ότι «θέλει να αποκτήσει δύο αγόρια» και ζητά συγγνώμη!

Φωτογράφος στον μεγάλο τελικό ήταν ο Δημήτρης Σκουλός και κατά τη διάρκεια των δοκιμασιών ήταν παρόντες οι κριτές Βίκυ Καγιά, Ηλιάνα Παπαγεωργίου και Άγγελος Μπράτης, ο οποίος και υπέγραψε όλα τα custom-made φορέματα υψηλής ραπτικής, που φόρεσαν οι φιναλίστ. Επίσης το παρών έδωσαν η μέντορας των κοριτσιών Έλενα Χριστοπούλου και η Ζενεβιέβ Μαζαρί.

Το τελευταίο ραντεβού, πριν την ανάδειξη της νικήτριας, ήταν στο πλατό του GNTM, όπου η ατμόσφαιρα και η διάθεση ήταν απόλυτα γιορτινή. Το πλατό γέμισε με ομορφιά και χάρη καθώς επέστρεψαν για τελευταία φορά όλες οι παλιές παίκτριες για να στηρίξουν τις πρώην συμπαίκτριές τους και να ζήσουν μαζί τους την αγωνία της ανακοίνωσης του ονόματος του Greece’s Next Top Model.

Οι κριτές, αφού είδαν και σχολίασαν τις φωτογραφίες από τις τρεις δοκιμασίες, βαθμολόγησαν. Η Ειρήνη Καζαριάν συγκέντρωσε 116 βαθμούς, η Εβελίνα Σκίτσκο 113 και η Μαριάννα Παινέση 109.

Διαβάστε Επίσης  Η Γιάννα Τερζή "αποκαλύπτει" το λάθος που έκαναν οι ιθύνοντες του διαγωνισμού στην εμφάνισή της

Οι βαθμολογίες στις τρεις δοκιμασίες:

Πρώτη: Καζαριάν 39, Σκίτσκο 37, Παινέση 33!

Δεύτερη: Καζαριάν 40, Σκίτσκο 37, Παινέση 36!

Τρίτη: Καζαριάν 37, Σκίτσκο 39, Παινέση 40!

Συνολική βαθμολογία: Καζαριάν 116, Σκίτσκο 113, Παινέση 109!

Με τις ψήφους του κοινού: Καζαριάν 123, Σκίτσκο 119, Παινέση 116

Στη συνέχεια, οι κριτές ανακοίνωσαν τη δική τους βαθμολογία για το διαφημιστικό του ποτού:

Ειρήνη Καζαριάν 162

Εβελίνα Σκίτσκο 154

Μαριάννα Παινέση 149

Μεγάλη νικήτρια του GNTM αναδείχθηκε η Ειρήνη Καζαριάν, η οποία κέρδισε το χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ, ένα μεγάλο συμβόλαιο στο χώρο της μόδας με το Πρακτορείο Μοντέλων Place Μodels στο Αμβούργο, ένα μονοετές συμβόλαιο με την εταιρία καλλυντικών Dust + Cream και ένα εξώφυλλο στο περιοδικό μόδας In Style.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *