«Χρωστάω μια συγγνώμη» : Το νέο τραγούδι του Φίλιππου Πλιάτσικα και η αφορμή της δημιουργίας του

«Χρωστάω μια συγγνώμη» : Το νέο τραγούδι του Φίλιππου Πλιάτσικα και η αφορμή της δημιουργίας του

Ο Φίλιππος Πλιάτσικας εγκαινιάζει την  συνεργασία του με την Heaven Art, το νέο label της Heaven Music και μας παρουσιάζει το νέο του τραγούδι.

«Χρωστάω μια συγγνώμη» είναι ο τίτλος του νέου του single σε μουσική και στίχους του ίδιου. Το Music Video πραγματοποιήθηκε σε ένα καμένο τοπίο από φωτιές στην Πάρνηθα ενώ την οπτικοποίηση του ανέλαβε ο Βασίλης Αντωνιάδης  από την Filmskin.

Είναι από τις φορές που το τραγούδι αποκτά ιδιαίτερη σημασία μόλις μάθεις και την αφορμή της γέννησης του και εδώ η αφορμή – έμπνευση του δημοφιλούς καλλιτέχνη είναι πολύ ξεχωριστή και άκρως πραγματική.

Διαβάστε Επίσης  Φωτεινή Αθερίδου: Μητροπολίτης απειλεί να κηρύξει άκυρη τη βάφτιση του γιου της

«Το τραγούδι αυτό το έγραψα με αφορμή μια φράση που ακούστηκε σε συνέδριο μιας παγκόσμιας οικολογικής οργάνωσης. Είμαστε η πρώτη γενιά που ξέρουμε ότι καταστρέφουμε τον πλανήτη και η τελευταία που μπορούμε να κάνουμε κάτι γι’ αυτό… Από την πρώτη στιγμή που έφτασε στ’ αυτιά μου αυτή η φράση, ήχησε μέσα μου σαν καμπάνα. Με ευαισθητοποίησε και μ ´αυτόν τον τρόπο ήθελα να το αποδώσω. Με τον ίδιο ηλεκτρισμό και την ίδια ένταση. Μέσα από την αμεσότητα που μπορεί να έχει ένας Ροκ εν Ρολ ήχος! Αυτή η φράση που ακούστηκε λοιπόν σε εκείνο το συνέδριο ήταν η αφορμή να γίνουν τραγούδι τα λόγια που ακούγονται σε όλες τις παρέες του κόσμου.»

Διαβάστε Επίσης  Νίκος Οικονομόπουλος: Έδωσε 2.000 ευρώ στον Γιώργο Λαμπάτο για τις ανάγκες του

Το νέο τραγούδι του Φίλιππου Πλιάτσικα με τίτλο «Χρωστάω μια συγγνώμη», κυκλοφορεί από την Heaven Art.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *