Ο Γιώργος Αγγελόπουλος απαντάει στις φήμες που τον θέλουν να κατεβαίνει υποψήφιος δήμαρχος Σκιάθου!

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος απαντάει στις φήμες που τον θέλουν να κατεβαίνει υποψήφιος δήμαρχος Σκιάθου!

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο κυπριακό DOWN TOWN και, μεταξύ άλλων, μίλησε για την υποκριτική και την εξέλιξη του, ενώ έδωσε τέλος στις φήμες που τον θέλουν να ασχολείται με τα κοινά και να κατεβαίνει υποψήφιος δήμαρχος στη Σκιάθο.

Σήμερα νιώθεις πιο σίγουρος για τον εαυτό σου στο κομμάτι της υποκριτικής;

Σχετικά, ναι. Δεν έχει περάσει πολύ καιρός από τότε που έκανα αυτό το βήμα στη ζωή μου, ωστόσο, είναι ένα γεμάτο 10μηνο όμορφων και ολοκαίνουριων εμπειριών. Μαθαίνω. Πιστεύω ότι είμαι ακόμα στην αρχή – κι έτσι είναι. Μπορεί να ξεκίνησα μεγάλος σε αυτό τον χώρο -δεν άρχισα στα 20 μου όπως άλλοι- όμως, είμαι «μαθητής» και θέλω να μάθω. Διαβάζω, μελετώ, το προσπαθώ. Στην αρχή ήμουν πιο τρακαρισμένος, τώρα είμαι σαφώς καλύτερος, όμως, σου επαναλαμβάνω ότι μόνο δέκα μήνες ασχολούμαι με αυτό τον χώρο. Δεν είναι πολύς καιρός.

Διαβάστε Επίσης  Τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος: Την Δευτέρα 16 Ιανουαρίου η κηδεία του στην Μητρόπολη Αθηνών

Σκέφτεσαι την εξέλιξή σου; Για παράδειγμα, θα ήθελες του χρόνου να κάνεις θέατρο;

Κοίτα, αυτό που μου λες μόνο απλό δεν είναι. Εγώ, τώρα ξεκινάω. Κι επειδή ό,τι κάνω στη ζωή μου, ναι μεν έχει ένα ρίσκο, παρόλα αυτά είμαι μεθοδικός και λογικός άνθρωπος. Θα έκανα θέατρο μόνο αν αισθανόμουν άνετα και απόλυτα σίγουρος ότι μπορώ να τα καταφέρω και δεν θα εκτεθώ. Και μαζί με μένα, ότι δεν θα εξέθετα ποτέ τους ανθρώπους που με πίστεψαν. Ανήκω στην κατηγορία των ανθρώπων που, ό,τι κάνουν, το κάνουν βήμα-βήμα. Όχι όλα μαζί. Οπότε όχι, τη δεδομένη στιγμή που μιλάμε, δεν θα έκανα θέατρο.

Ισχύει αυτό που γράφεται για σένα ότι θα ασχοληθείς με την πολιτική και θα κατέβεις υποψήφιος δήμαρχος Σκιάθου;

Καλύτερα να ρωτήσεις αυτούς που τα γράφουν και τους άλλους που βγαίνουν και τα λένε – κάποιοι από αυτούς κι εξ’ ονόματός μου, μάλιστα. Ανακρίβειες είναι όλα αυτά. Το ότι κάποιος αγαπά την πατρίδα του και τον τόπο του, δεν σημαίνει ότι θα γίνει σώνει και καλά πολιτικός. Ας λένε κι ας γράφουν ό,τι θέλουν. Το μέλλον θα δείξει καλύτερα για όλους μας.

Διαβάστε Επίσης  Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: Είμαι θρήσκος – Δεν μπορεί η ζωή να είναι μόνο αυτή

Ήσουν πάντα έτοιμος για τις αρνητικές κριτικές;

Είμαι ένας άνθρωπος που διαβάζει τις κριτικές, γιατί πιστεύω ότι θα με βελτιώσουν. Κάποιος που είναι ακριβής και αμερόληπτος, θα υπογραμμίσει τις όποιες αδυναμίες και θα βελτιωθώ. Κάποιοι άλλοι πάλι, όχι. Δεν έχει, όμως, σημασία. Σημασία για μένα έχει ποιος λέει ή ποιος γράφει κάτι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *