Καταπολέμηση της κυτταρίτιδας με συσκευή εφίδρωσης

Καταπολέμηση της κυτταρίτιδας με συσκευή εφίδρωσης

Η καταπολέμηση της κυτταρίτιδας με συσκευή εφίδρωσης γίνεται με ενέσεις gaz carbogene που γίνονται σε τέσσερις φάσεις.

Η θεραπευόμενη τοποθετείται σε μια συσκευή εφίδρωσης και εκτίθεται για 10 έως 20 λεπτά σε ακτινοβολίες υπερύθρων ακτινών, οι οποίες διοχετεύονται από ηλεκτρικά τόξα.

Με αυτό μαλακώνουν οι διηθημένοι ιστοί, αποβάλλουν με την εφίδρωση μερικές τοξίνες και καταπραΰνονται οι πόνοι.

Έρχεται κατόπιν η κύρια φάση της θεραπείας: Η επίθεση κατά των διηθημένων ιστών στις πονεμένες ζώνες με τις ενέσεις από gaz carbogene υπό υψηλή πίεση. Οι ενέσεις γίνονται ενδομυϊκός και στο προσβεβλημένο δέρμα με μια μεγάλη σύριγγα που συνδέεται με ένα μπαλόνι αερίου. Η εξαπόλυση του αερίου με πίεση ξεκολλά τους όγκους της κυτταρίτιδας, τους βαθειά εγκατεστημένους μεταξύ του μυ και της επιδερμίδας. Χάρη στην χημική σύνθεση του ενιεμένου αερίου διαλύονται οι τοπικές μάζες που περνούν μέσα στην κυκλοφορία και έτσι αποβάλλονται.

Διαβάστε Επίσης  Βελούδινα πόδια με μια... ασπιρίνη!

Ο πόνος εξαφανίζεται, διότι απομονώνονται οι διηθήσεις που ξεκολλούν από τα βαθειά στρώματα, και δεν ” πλακώνουν” πλέον τις νευρικές περιφερειακές καταλήξεις.

Σε μια τρίτη φάση ενεργεί κανείς με τοπικές γαλβανικές επιθέσεις.

Τέλος, η διαδικασία αυτή τελειώνει με ένα μασάζ πολύ μαλακό.

Μια σειρά 15 επισκέψεων αρκεί γενικά, για την εξαφάνιση της κυτταρίτιδας. Τα αποτελέσματα εκφράζονται με μία ελάττωση του γύρου των μηρών και των αστραγάλων που χάνουν 4 με 6 εκατοστόμετρα, με ένα λιώσιμο των διηθήσεων που δίνει ένα αίσθημα ευφορίας λόγω της εξάλειψης της νευρικότητας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *