10 έξυπνα μυστικά ομορφιάς για να δείχνουμε φρέσκες το πρωί

10 έξυπνα μυστικά ομορφιάς για να δείχνουμε φρέσκες το πρωί

Παρόλο που έχετε κοιμηθεί ένα πλήρες οχτάωρο, το δέρμα σας το πρωί δείχνει κουρασμένο και θαμπό, τα μάτια σας πρησμένα και η επιδερμίδα σας λιπαρή και άχρωμη;

Σύμφωνα με το imommy, η δόκτωρ Laura J. Martin, ειδικευμένη σε θέματα ομορφιάς μας αποκαλύπτει μερικά από τα μυστικά που θα μας βοηθήσουν να δείχνουμε πιο φρέσκες και ξεκούραστες το πρωί

 

1. Κινηθείτε Ακόμα κι αν το μόνο που θέλουμε είναι να πέσουμε στο κρεβάτι μας για ύπνο, λίγη αεροβική γυμναστική κάνει καλό στο κυκλοφορικό μας και μας χαρίζει ένα ωραίο χρώμα.

 

2. «Νικήστε» τις σακούλες στα μάτια Τοποθετήστε δυο χρησιμοποιημένα φακελάκια τσάι σε ένα πιατάκι και βάλτε τα στο ψυγείο. Μόλις παγώσουν τοποθετήστε τα κάτω από τα μάτια σας.

 

3. Ανανεωθείτε! Ένας καλός τρόπος να ξαναδώσετε ζωή σε μια κουρασμένη επιδερμίδα είναι να απλώσετε στο πρόσωπό σας μια ζεστή πετσέτα μετά τον καθαρισμό. Συνδυάστε το με 30 δευτερόλεπτα ασκήσεων αναπνοών ώστε να ξυπνήσετε απαλά την επιδερμίδα σας… και εσάς τους ίδιους!

Διαβάστε Επίσης  Ποια είναι η κατάλληλη μέθοδος αποτρίχωσης για εσάς

 

4. Κλείστε τους πόρους του δέρματος Περάστε ένα παγάκι στο δέρμα σας για ένα περίπου λεπτό

 

5. Πιείτε πολλά υγρά Όχι μόνο πολλά νερά αλλά και ζεστά ροφήματα από βότανα με λίγο λεμόνι: Η βιταμίνη C είναι ό,τι χρειάζεται μια όμορφη επιδερμίδα.

 

6. Κάνετε ένα δίλεπτο μασάζ προσώπου! Χρησιμοποιώντας τα δάχτυλά σας για να ασκήσετε περισσότερη πίεση στην επιδερμίδα σας, δουλέψτε καλά το ενυδατικό σας προϊόν ώστε να πάει και στο περίγραμμα του προσώπου, περνώντας τα χέρια σας από το κέντρο του προσώπου προς τα έξω, μέχρι εκεί που αρχίζουν τα μαλλιά και τα αφτιά σας. Αυτό μειώνει την κατακράτηση υγρών που δημιουργήθηκε κατά την διάρκεια της νύχτας.

 

7. Βοηθήστε το δέρμα σας να αναπνεύσει Ένας καλός τρόπος να ξαναδώσετε ζωή σε μια κουρασμένη επιδερμίδα είναι να απλώσετε στο πρόσωπό σας μια ζεστή πετσέτα μετά τον καθαρισμό. Συνδυάστε το με 30 δευτερόλεπτα ασκήσεων αναπνοών ώστε να ξυπνήσετε απαλά την επιδερμίδα σας… και εσάς τους ίδιους!

Διαβάστε Επίσης  Φυσικά και σπιτικά ντεμακιγιάζ

 

8. Βοηθήστε τα μάτια σας Έχετε πάντα μαζί σας ένα κολλύριο για τη μείωση της κοκκινίλας και για να επανέλθει η λάμψη σε μάτια κουρασμένα και νυσταγμένα.

Για να διορθώσετε τις κοκκινίλες στα μάτια βάζοντας μαλακό μολύβι ματιών σε off-white απόχρωση στην εσωτερικό κόγχη του κάτω βλεφάρου σας για άμεση όψη φρεσκάδας.

 

9. Απλώστε ένα ρουζ σε μορφή κρέμας στα μήλα του προσώπου Τα κρεμώδη ρουζ σε μικρή ποσότητα γίνονται ένα με την επιδερμίδα και δείχνουν τέλεια. Χρησιμοποιήστε τα δάχτυλά σας και απλώστε το λίγο πιο ψηλά απ’ ότι συνηθίζετε δηλαδή ψηλά στα μήλα και προς το σημείο που βρίσκεται το κόκκαλο των ζυγωματικών. Αντισταθμίστε την φυσική κόκκινη απόχρωση της επιδερμίδας με ρουζ σε αποχρώσεις του κοραλλιού ή του βερίκοκου (αποφύγετε τις ροζ και κόκκινες).

 

10. Πουδραριστείτε Τέλος για φυσική ιριδίζουσα λάμψη, περάστε στα ζυγωματικά και στη γέφυρα της μύτης μια διάφανη μπρονζέ πούδρα ή κρέμα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *