Ο Χατζηγεωργίου αποκαλύπτει για το «Όσο έχω εσένα»: «Ο Άλκης με τη Μελίνα θα είναι μαζί ξανά»

Ο Χατζηγεωργίου αποκαλύπτει για το «Όσο έχω εσένα»: «Ο Άλκης με τη Μελίνα θα είναι μαζί ξανά»

Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου σε συνέντευξή του μίλησε για τον ήρωα που υποδύεται στη σειρά «Όσο έχω εσένα».

Όπως θα δούμε σία προσεχή επεισόδια, η Μελίνα αφήνει τον Άλκη για να επιστρέψει στον Γεώργιο. Ο Αχιλλέας τι στάση κρατάει;

Ο Αχιλλέας θέλει να στηρίξει τη Μελίνα, παρά τη λάθος κίνηση που κάνει, γιατί πιστεύει ότι δεν έχει άλλη επιλογή. Είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα για όλους και, σίγουρα, το πιο δύσκολο είναι να βρίσκεσαι ανάμεσα στο ζευγάρι, προσπαθώντας να πείσεις την άλλη πλευρά γιατί γίνονται όλα αυτά. Πιστεύω, όμως, ότι θα γίνουν κάποιες ανατροπές και ο Άλκης με τη Μελίνα θα είναι μαζί ξανά! Ο ήρωας που υποδύεσαι άφησε τη Νομική για να ασχοληθεί με την Τέχνη.

Διαβάστε Επίσης  Νυφούλα ντύνεται τον Σεπτέμβριο η Νατάσσα Μποφίλιου

Ως Γιάννης, έκανες κάποια επανάσταση;

Εγώ σταμάτησα τις σπουδές μου στη φυσικοθεραπεία για να ασχοληθώ με την υποκριτική και το τραγούδι, που αγαπάω, και δεν μετανιώνω – αν και θα μπορούσα. Στάθηκα πολύ τυχερός, το τόλμησα, το πάλεψα, και έτυχαν κάποιες συγκυρίες που ήταν ευνοϊκές.

Η πρώτη σου συγγραφική απόπειρα με το «Ζιακ, η έκλειψη» είχε μεγάλη ανταπόκριση. Το περίμενες;

Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα όλη αυτή την ανταπόκριση σε τόσο χαλεπούς καιρούς. Αυτό που με έκανε αισιόδοξο είναι ότι άνθρωποι που -δεν είχαν ξαναδιαβάσει βιβλίο το έκαναν με το «Ζιακ, η έκλειψη» και τους ανοίξαμε μια μικρή πόρτα για να μπουν στον μαγικό κόσμο του βιβλίου. Από εκεί και πέρα, όσον αφορά το δεύτερο μέρος του βιβλίου, δεν έχω αρχίσει ακόμα να το γράφω λόγω φορτωμένου προγράμματος και περιμένω να μου έρθει η μαγική έμπνευση. Δεν θα ήθελα να κάνω κάτι λιγότερο από το πρώτο.

Διαβάστε Επίσης  Μαρίνα Σάττι: Η αντίδραση on camera μετά τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε για το «Ζάρι»

Πηγή:mytv

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *