”Και οι δύο δολοφόνησαν εν ψυχρώ την κόρη μου”

”Και οι δύο δολοφόνησαν εν ψυχρώ την κόρη μου”

Τη θλίψη και τον πόνο της για τη δολοφονία της Ελένης δεν μπορεί να κρύψει η οικογένειά της. Να μάθει την αλήθεια για το τι ακριβώς συνέβη και να απαντηθούν όλα τα βασανιστικά «γιατί» ζητεί ο πατέρας της 21χρονης φοιτήτριας εξηγώντας πόσο δύσκολες είναι οι στιγμές που περνούν αυτός και η σύζυγός του από τη στιγμή που έμαθαν πως η κόρη τους βρέθηκε νεκρή στην πόλη όπου σπούδαζε.

«Δεν ήταν απλή εκτέλεση» τόνισε ο πατέρας της Ελένης

«Και οι δυο ήταν εν ψυχρώ εκτελεστές, βιαστές, βασανιστές. Και οι δυο» είπε ο Γιάννης Τοπαλούδης αναφερόμενος στους δύο δράστες που βρίσκονται στις φυλακές των Γρεβενών. «Τώρα ότι και να πάνε να κάνουν εγώ ξέρω τι κορίτσι είχαμε» πρόσθεσε μιλώντας το βράδυ του Σαββάτου στο Star.

Διαβάστε Επίσης  Βασίλης Μπισμπίκης: Η αγωγή διαζυγίου της πρώην συζύγου του μετά τη δημοσιοποίηση της σχέσης του με τη Βανδή

 

Οι χειρότερες στιγμές που βίωσε όπως εξήγησε ήταν τρεις. Η στιγμή που πληροφορήθηκε πως η κόρη του είναι νεκρή, η στιγμή που μάζευε τα πράγματα της Ελενίτσας από το διαμέρισμα και όταν μετέφεραν τη σορό της με το αεροπλάνο στο οποίο επέβαινε και ο ίδιος. «Αυτά ήταν τα πιο σοκαριστικά για μένα» δήλωσε και συμπλήρωσε:

«Δεν ήταν μία απλή εκτέλεση. Υπήρχαν και βασανιστήρια η δολοφονία της δεν ήταν μία απλή δολοφονία ήταν συνεχής και βασανιστική. Και τη δολοφόνησαν και τη χτύπησαν και την ξαναδολοφόνησαν, πετώντας την στη θάλασσα. Όταν κάποιος βλέπει κάποια πράγματα και εθελοτυφλεί και μάλιστα πιθανόν να τα υπερασπίζεται κιόλας για να προστατεύσει το παιδί του επόμενο είναι να οδηγηθούν αυτά εδώ που οδηγήθηκαν. Καθένας είναι υπεύθυνος για το μεγάλωμα των παιδιών του. Εγώ το είπα από την αρχή αυτό. Αν δεν ήταν το δικό μου παιδί θα ήταν κάποιο άλλο σίγουρα. Απλά έτυχε να είναι η Ελένη».

Διαβάστε Επίσης  Ο καιρός σήμερα Δευτέρα 13/12

Ο κ. Γιάννης και η κ. Κούλα Τοπαλούδη σήμερα, Κυριακή θα περίμεναν την κόρη τους για να περάσουν όλοι μαζί τις γιορτές των Χριστουγέννων.

«Στις 16 του μήνα θα ερχόταν το παιδί μας. Τι να αισθανθούμε χαρά; Το κορίτσι εγώ πήρα και ακύρωσα τα εισιτήρια γιατί κάποιοι της έβγαλαν το εισιτήριο για το ταξίδι χωρίς επιστροφή. Κλαίμε όλη την ημέρα. Πάμε να κοιμηθούμε και σκεφτόμαστε τις βασανιστικές τελευταίες της στιγμές. Ποιος γονιός θα μπορούσε να πει τι; Να πει τι για αυτούς τους…» ανέφερε ο πατέρας της 21χρονης φοιτήτριας.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *