Ταύρος New Year’s Resolution 2019: Φέτος θα κάνω αυτό που θέλω, πράξη!

Ταύρος New Year’s Resolution 2019: Φέτος θα κάνω αυτό που θέλω, πράξη!

Τα ζώδια δίνουν υπόσχεση ή υποσχέσεις (NewYear’sResolutions) για τα πράγματα που θα αλλάξουν, θα δοκιμάσουν, θα κάνουν ή δε θα κάνουν μέσα στο καινούργιο έτος.

Αυτό που θέλουν είναι να βελτιώσουν τους εαυτούς τους και η ζωή τους να γίνει πιο εύκολη ή πετυχημένη, ακόμα κι αν πρέπει να επιλέξουν κάτι που μπορεί να τα ζορίσει (πχ. Να κόψουν τα γλυκά)!

Μπορείς, λοιπόν, να φανταστείς ποια υπόσχεση δίνει ο Ταύρος στον εαυτό του; Μας την ανακοινώνει με θάρρος και πυγμή παρακάτω!

Φέτος θα κάνω αυτό που θέλω πράξη. Δεν αστειεύομαι και μην ψάχνετε να βρείτε κρυμμένο νόημα σε αυτό που σας δήλωσα: θα κάνω ό,τι θέλω.

Διαβάστε Επίσης  Οι συμβουλές που σου δίνουν τα άστρα για καλή υγεία και ευεξία

Θέλω να κοιμηθώ, θα κοιμηθώ! Θέλει το αφεντικό να κάνουμε meeting την ώρα που εγώ έχω φάει, έχω γλαρώσει κι είμαι έτοιμος να παραδοθώ ψυχή τε σώματι στον Μορφέα; Να το κάνει μόνος του!

Θέλω να ερωτευτώ; Θα ερωτευτώ! Δεν πάνε να με προειδοποιούν όλοι ότι όποιος βιάζεται σκοντάφτει; Εγώ θα απαντήσω ότι το γοργόν και χάριν έχει και θα κλείσω στόματα! Αρκετά με τους αργούς ρυθμούς μου! Θα το παίξω λόττο!

Θέλω να τα παρατήσω όλα και να γυρίσω την πλάτη μου και να φύγω; Εάν αυτό θα με κάνει ευτυχισμένο, έστω κι αν ως απόφαση έχει το κόστος της, θα το κάνω! Τι στον άνεμο αυτοπεποίθηση έχω; Θα τη βάλω να δουλέψει στα δύσκολα, να βγάλει και τα λεφτά της!

Διαβάστε Επίσης  Προβλέψεις Αριθμολογίας για τον Φεβρουάριο

Να μην υπερθεματίσω, το νόημα το πιάσατε: υπόσχομαι στον εαυτό μου να του επιτρέψω να κάνει όσα, τόσα χρόνια του αρνιόμουν πεισματικά, γιατί υπολόγιζα τις ευθύνες μου απέναντι στους άλλους κι όχι απέναντι στον ίδιο μου τον εαυτό!

Τέλος!

Ξεκινάω τον Καινούργιο Χρόνο με μια μεγάλη, αλλά σημαντική απόφαση για εμένα τον ίδιο. Να με προσέχω, να με καλομάθω, να μην μου χαλάω χατίρι! Αμ, πως!

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *