Δολοφονία στη Ρόδο: Ηχητικό ντοκουμέντο του 21χρονου Ροδίτη

Δολοφονία στη Ρόδο: Ηχητικό ντοκουμέντο του 21χρονου Ροδίτη

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για την άγρια δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο αλλά και το παρελθόν των κατηγορούμενων στη φρικιαστική υπόθεση, που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Ένα ηχητικό ντοκουμέντο, που παρουσιάζει σήμερα ο ANT1 και στο οποίο αποκαλύπτεται ο τρόπος με τον οποίο ο 21χρονος προσπαθούσε να προσεγγίσει κοπέλες σοκάρει.

Όπως θα ακούσετε και στο βίντεο, η Ελένη δεν ήταν η μόνη που προσπάθησε να «παγιδέψει» ο 21χρονος. Ο κατηγορούμενος ήταν ιδιαίτερα επίμονος και ήθελε να κλείσει «εδώ και τώρα» ραντεβού με τις ανυποψίαστες κοπέλες.

«Τι κάνεις; Πού είσαι; Μ** με λένε, με ξέρεις. Μόνη είσαι;», ακούγεται να λέει στη νεαρή κοπέλα. Όταν αυτή αρνείται να τον συναντήσει, εκείνος την ξαναπαίρνει τηλέφωνο και της λέει και πάλι να συναντηθούν. Εκείνη του απαντά ότι δεν θέλει και ο 21χρονος της λέει σχεδόν θυμωμένα: «Εγώ θέλω»!

Διαβάστε Επίσης  Αστυνομικές ταυτότητες: Όλες οι νέες αλλαγές που ανακοινώθηκαν

Ο σοκαριστικός διάλογος

 

Εντωμεταξύ συγκλονιστικές είναι και οι αποκαλύψεις που κάνει πρώην σύντροφος για τον 19χρονο Αλβανό, τον άλλο κατηγορούμενο της αποτρόπαιας δολοφονία.

Η κοπέλα κάνει λόγο έναν οξύθυμο νεαρό:

«Είναι επιθετικός, θεωρούσε πάντα τις κοπέλες κατώτερες, είχε εμμονή με τη σεξουαλική επαφή. Με εύκολες αφορμές θα έπαιζε ξύλο. Μου είχε σηκώσει χέρι. Έχει σηκώσει και σε άλλη παλιά κοπέλα, επειδή τον πείραζε και της είχε χτυπήσει το κεφάλι στον τοίχο», λέει μεταξύ άλλων η κοπέλα που είχε σχέση με τον 19χρονο.

Διαβάστε Επίσης  25η Οκτωβρίου παγκόσμια ημέρα κατά του καρκίνου του μαστού

«Δεν τη σκότωσα εγώ»

Στην απολογία του, ωστόσο, την οποία έδωσε στο φως της δημοσιότητας η εκπομπή «Μαζί σου» στον ΣΚΑΪ, ο 21χρονος «δείχνει» τον 19χρονο για τη δολοφονία της φοιτήτριας, υποστηρίζοντας πως ο συγκατηγορούμενός του ψεύδεται ασυστόλως και πως ο Αλβανός περιγράφει τις πράξεις του ως δικές του.

Μάλιστα, περιγράφοντας τι συνέβη στο μοιραίο σπίτι, ισχυρίζεται πως ο 19χρονος ήταν αυτός που χτύπησε τη φοιτήτρια με το ηλεκτρικό σίδερο, ενώ δηλώνει πως βρισκόταν σε κατάσταση σοκ από την οργή του Αλβανού.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *