ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ: Αποκάλυψη βόμβα για τη Μαρίνα- Άδειος ο τάφος της κόρης της

ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ: Αποκάλυψη βόμβα για τη Μαρίνα- Άδειος ο τάφος της κόρης της

Δυνατές συγκινήσεις αναμένεται να χαρίσει η σειρά στους τηλεθεατές, καθώς, συμφωνά με το σενάριο της Μαρίας Γεωργιάδου, η Μαρίνα έρχεται αντιμέτωπη με μια σκληρή πραγματικότητα…

Σύμφωνα με το Mytv, οι εξελίξεις στην καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 «Γυναίκα χωρίς όνομα» είναι καταιγιστικές! Συγκεκριμένα, η ‘Ελλη τρομοκρατείται όταν μαθαίνει ότι υπάρχει μία μικρή πιθανότητα να αρρωστήσει σαν την Αλίκη.

Λίγο αργότερα, η Κάτια βρίσκει την ιατρική γνωμάτευση της κοπέλας, που τη χαρακτηρίζει «ψυχικά ασταθή» και φοβάται ότι αν το μάθει ο Κωστής θα διεκδικήσει την επιμέλεια των παιδιών, ενώ ο Μηνάς υφαίνει την πλεκτάνη με την οποία έχει σκοπό να παγιδεύσει τόσο την Κάτια όσο και τη Μάρθα.

Διαβάστε Επίσης  «Γυναίκα Χωρίς Όνομα»: Επεισόδια 36-37-38-39-40

Λίγες μέρες αργότερα, η τελευταία λαμβάνει ένα γράμμα που αφορά την Ελπίδα και αναστατώνεται. Η γυναίκα ενημερώνει αμέσως τη Ρένα και προσπαθούν μαζί να βρουν με ποιον τρόπο θα ανακοινώσουν στη Μαρίνα πως πρέπει να γίνει εκταφή της κόρης της, της Ελπίδας!

Όταν η κοπέλα μαθαίνει για αυτό γίνεται ράκος καθώς δεν αντέχει να περάσει αυτή την επίπονη διαδικασία. Η Μαρίνα πηγαίνει στο νεκροταφείο διαλυμένη και όταν η διαδικασία ολοκληρώνεται γίνεται μια αποκάλυψη που σοκάρει τους πάντες… πόσω μάλλον την ίδια! Ο τάφος της μικρής Ελπίδας είναι κενός.

Διαβάστε Επίσης  «Γυναίκα Χωρίς Όνομα» επεισόδιo 155

Η κοπέλα δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που συμβαίνει καθώς τόσα χρόνια πίστευε ότι η Κάτια της πήρε το παιδί από τη φυλακή και το σκότωσε. Τώρα, η Μαρίνα ορκίζεται να μάθει τι έχει απογίνει η κόρη της και ποια είναι η αλήθεια! Παράλληλα, η Ρένα ανακαλύπτει πως ο Αντρέας ήταν παρών στη διαδικασία της εκταφής της Ελπίδας και είναι πια βέβαιη πως 6 άντρας γνωρίζει πολλά για αυτή την ιστορία. Πράγματι, εκείνος, πνιγμένος από τις τύψεις, αποφασίζει να αποκαλύψει πού κρύβεται η Δέσποινα, που γνωρίζει την αλήθεια.

greek-seires.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *