H μαγεία του τσίρκου στον Χριστουγεννιάτικο Κόσμο του ΚΠΙΣΝ

H μαγεία του τσίρκου στον Χριστουγεννιάτικο Κόσμο του ΚΠΙΣΝ

Τα εφετινά Χριστούγεννα (24/12 στις 18.30 και 25/12 στις 12.30 και στις 18.30) μια παράσταση σύγχρονου τσίρκου έρχεται να συναρπάσει το κοινό, ανεξαρτήτως ηλικίας, που θα βρεθεί στην Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Η παράσταση Attrape-Moi των FLIP Fabrique υπόσχεται να συναρπάσει με ένα πρωτοποριακό συνδυασμό χορού, χιούμορ, μουσικής, θετικής ενέργειας και, κυρίως, ακροβατικών (με χούλα χουπ, τραμπολίνo, σκοινιά, κ.λπ.) σε ιλιγγιώδεις ρυθμούς!

Μια παράσταση γεμάτη ηλεκτρισμό και ζωντάνια που μαγνητίζει τον θεατή με ένα αίσθημα παιδικού ενθουσιασμού.

Οι FLIP Fabrique είναι ένα γκρουπ έξι ακροβατών από το Κεμπέκ του Καναδά που ιδρύθηκε από απόφοιτους του Quebec City Circus School οι οποίοι είχαν περιοδεύσει σε όλο τον κόσμο με διάσημα σχήματα τσίρκου, όπως τα Cirque du Soleil και Cirque Éloize. Το 2011 αποφάσισαν να δημιουργήσουν το δικό τους σχήμα κι έτσι γεννήθηκαν οι FLIP Fabrique, με σκοπό να υιοθετήσουν μια δημιουργική προσέγγιση του σύγχρονου τσίρκου, που να εστιάζει στα δυνατά στοιχεία κάθε ερμηνευτή ξεχωριστά.

Διαβάστε Επίσης  Λογοτεχνικός και Kινηματογραφικός Περίπατος στην Πλάκα γεμάτος ιστορίες αγάπης

Οι FLIP Fabrique θέλουν μέσα από τις παραστάσεις τους να προάγουν τη χαρά και τη φιλία. Και είναι αυτή η στενή φιλία και τα ειλικρινά συναισθήματα που έχουν ο ένας για τον άλλο που γίνονται αμέσως αντιληπτά από το κοινό σε κάθε τους παράσταση, ακόμη και την ώρα που εκτελούν δύσκολα και επικίνδυνα ακροβατικά.

 

Οι FLIP Fabrique έχουν φιλοξενηθεί σε 332 πόλεις σε επτά χώρες (Καναδά, ΗΠΑ, Βραζιλία, Γαλλία, Γερμανία, Μεξικό και Ολλανδία) και έχουν δώσει περισσότερες από 560 παραστάσεις. Αυτή είναι η πρώτη φορά που εμφανίζονται στην Ελλάδα.

Διαβάστε Επίσης  Η Έλενα Παπαρίζου στην Κεντρική Παραλία Αρτέμιδος

Μη χάσετε λοιπόν την ευκαιρία να ζήσετε από κοντά μια εντυπωσιακή και μοναδική εμπειρία που θα σας διασκεδάσει, θα σας αιφνιδιάσει, θα σας μαγέψει αλλά, πάνω από όλα, θα σας αφήσει με ένα τεράστιο χαμόγελο!

H είσοδος στην παράσταση είναι ελεύθερη με προεγγραφή στο SNFCC.org. Η ηλεκτρονική προεγγραφή θα ξεκινήσει στις 11 Δεκεμβρίου στις 12.00.

Η παράσταση Attrape-Moi των FLIP Fabrique, καθώς και το σύνολο των εκδηλώσεων του Χριστουγεννιάτικου Κόσμου του ΚΠΙΣΝ, πραγματοποιούνται με ελεύθερη είσοδο χάρη στην αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *