Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τη δολοφονία της φοιτήτριας στη Ρόδο αποκάλυψε ο Κούγιας

Με δεμένα πόδια εντοπίστηκε η σορός της 21χρονης φοιτήτριας στη Ρόδο
Με δεμένα πόδια εντοπίστηκε η σορός της 21χρονης φοιτήτριας στη Ρόδο

 

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τη δολοφονία της φοιτήτριας στη Ρόδο αποκάλυψε ο Κούγιας

Σε μια σοκαριστική αποκάλυψη προχώρησε ο ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας, αναφορικά με την δολοφονία της 21χρονης Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο. Όπως είπε ο ίδιος, η άτυχη κοπέλα είχε δεμένα πόδια όταν την πέταξαν στη θάλασσα, σύμφωνα με ενδείξεις από την ιατροδικαστική εξέταση.

Πρόσθεσε δε, μιλώντας στο κανάλι Open, πως οι δύο κατηγορούμενοι προχώρησαν σε μια τέτοια κίνηση ώστε η κοπέλα να μην μπορούσε να σωθεί ακόμα και αν το προσπαθούσε.

«Ήθελαν να είναι βέβαιοι ότι δεν θα γλιτώσει η Ελένη», τόνισε.

H ομολογία του 19χρονου

Νωρίετα, ήρθε στο φως της δημοσιότητας και η ομολογία του 19χρονου Αλβανού που κατηγορείται -μαζί με τον 21χρονο Ροδίτη- για την άγρια δολοφονία της κοπέλας, όπως την μετέδωσε ο ΣΚΑΪ.

Διαβάστε Επίσης  Κορωνοϊός: Μακραίνει η λίστα των νεκρών – Κατέληξαν οκτώ άνθρωποι

Μεταξύ άλλων, ο νεαρός κατηγορούμενος ομολόγησε ότι «η Ελένη μου είχε ζητήσει να φέρω ένα φίλο μου και εγώ το έκανα. Πήγαμε και την πήραμε από το σπίτι της και καταλήξαμε στο διαμέρισμα του φίλου μου.Μόλις φτάσαμε στο σπίτι αρχίσαμε να ερχόμαστε σε επαφή, αλλά η Ελένη δεν ήθελε. Ο φίλος μου την χτύπησε. Είχαμε πιει πολύ και την χτυπήσαμε δυνατά στο πρόσωπο. Εκείνη ζαλίστηκε. Μας είπε ότι θα το πει στην αστυνομία και θολώσαμε. Ο φίλος μου της έριξε γροθιά και μετά εγώ της κράτησα τα χέρια και την χτύπησε με ένα σίδερο στο κεφάλι. Εγώ ήθελα να την πάμε στο νοσοκομείο αλλά ο φίλος μου που οδηγούσε το βανάκι πήγε σε ένα απόμερο σημείο με βράχια. “Πάμε να το τελειώσουμε” μου είπε», συμπλήρωσε ο 21χρονος.

Διαβάστε Επίσης  Ξύπνησε η 8χρονη Αλεξία - Έπιασε το χέρι της μητέρας της

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί όλη την ομολογία του 19χρονου:

Παίρνει πίσω την ομολογία του ο 19χρονος

Ωστόσο, όπως αποκάλυψε αργότερα ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος,Αλέξης Κούγιας -ο οποίος κατέθεσε σήμερα, Πέμπτη, αίτημα αναπαράστασης του εγκλήματος- ο 19χρονος μέσω του συνηγόρου του πήρε πίσω την ομολογία της τέλεσης του εγκλήματος.

Δείτε τις δηλώσεις του κ. Κούγια:

Επίσης σήμερα, δόθηκαν στη δημοσιότητα φωτογραφίες και βίντεο από τη στιγμή που η άτυχη κοπέλα συναντά έναν από τους κατηγορούμενους, το βράδυ της δολοφονίας της.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *