Φονικό Ρόδου – Πρώην φίλη 19χρονου: «Ήταν βίαιος γι’ αυτό τον χώρισα» (vid)

 

 

Φονικό Ρόδου – Πρώην φίλη 19χρονου: «Ήταν βίαιος γι’ αυτό τον χώρισα»

Σε επώνυμη καταγγελία προχώρησε μία νεαρή από την Ρόδο – Σοκαρισμένη από την αποκάλυψη της ταυτότητας των δραστών αφού είχε σχέση με τον 19χρονο

«Ήταν βίαιος, δεν είχε συναισθήματα, ήταν γενικά περίεργος και ήθελε μόνο σεξ» είπε η πρώην σύντροφος του 19χρονου, που αποκάλυψε ότι την είχε χτυπήσει και τελικά αναγκάστηκε να τον χωρίσει.

 

Σε επώνυμη καταγγελία προχώρησε μία νεαρή από την Ρόδο, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Διαβάστε Επίσης  Ο καιρός σήμερα

Είπε χαρακτηριστικά: «Ο Ροδίτης είχε προτείνει και σε μένα να συναντηθούμε με έναν φίλο του. Τον είχα γνωρίσει στο κάμπινγκ κι από εκεί υπήρξε επικοινωνία στο facebook» είπε η κοπέλα στην εκπομπή «Μαζί σου» και πρόσθεσε: «Μου φαινόταν εντάξει άτομο. Δεν μου ακούστηκε παράξενο να έρθει να με πάρει βόλτα με τον φίλο του, που ήταν και δικό του το αμάξι. Είχαμε ερωτική συζήτηση. Εγώ δεν βρέθηκα μαζί του.

Διαβάστε Επίσης  Φωτιά - Καπραβέλος: Είναι μια τραγωδία - Ενας νεκρός - Ένας βαριά εγκαυματίας και τρεις με επιπλοκές

Η τελευταία επικοινωνία ήταν να έρθει να με πάρει βόλτα με έναν φίλο του. Έκλεισε το κινητό μου από μπαταρία και δεν πήγα. Ανοιξα την τηλεόραση και είδα την φωτογραφία του μετά τα όσα έγιναν με τον φόνο. Με πήρε τηλέφωνο σπίτι ένας φίλος μου και είπε δες τηλεόραση, έπιασαν αυτόν που ήθελες να βγεις. Έχω σοκαριστεί θα μπορούσα να είμαι κι εγώ στη θέση της. Είχα τον Θεό μαζί μου».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *