Έγκλημα στη Ρόδο: Ο συνήγορος του Έλληνα δήλωσε ότι ο εντολέας του δεν έχει ομολογήσει

Έγκλημα στη Ρόδο: Ο συνήγορος του Έλληνα δήλωσε ότι ο εντολέας του δεν έχει ομολογήσει

 

Έγκλημα στη Ρόδο: Ο συνήγορος του Έλληνα δήλωσε ότι ο εντολέας του δεν έχει ομολογήσει

 

«Ο εντολέας μου δεν έχει ομολογήσει» ανέφερε μιλώντας σε δημοσιογράφους ο συνήγορος ενός εκ των δύο κατηγορουμένων για το έγκλημα στη Ρόδο με θύμα την 21χρονη φοιτήτρια Ελένη Τοπαλούδη, Άκης Δημητριάδης.

«Δεν συμμετείχε στο συμβάν που ήταν το μοιραίο για την κοπέλα» είπε ο κ. Δημητριάδης αν και παραδέχθηκε ότι την ώρα του περιστατικού ο εντολέας του ήταν παρών στο δωμάτιο. Μάλιστα όπως ανέφερε το λευκό βαν στο οποίο φαίνεται να επιβιβάστηκε η φοιτήτρια ανήκει στον πατέρα του πελάτη του και το είχε δανείσει στον φίλο του.

Διαβάστε Επίσης  Eλληνίδα οδοντίατρος εφηύρε ουσία η οποία αναπλάθει τα δόντια χωρίς σφράγισμα

«Η δικογραφία δεν έχει κλείσει προκειμένου να διαβιβαστεί στον εισαγγελέα, αναμένουμε να αποσταλεί και εν συνεχεία θα ζητήσουμε 48ωρη προθεσμία για την απολογία» είπε ο δικηγόρος και πρόσθεσε ότι αναμένεται να υπάρξει αντίθεση στις απολογίες των δύο κατηγορουμένων.

Ο κ. Άκης Δημητριάδης, συνήγορος του Έλληνα κατηγορουμένου τόνισε πως δεν θα γίνει αναπαράσταση παρά μόνο εάν δεχθεί ο άλλος κατηγορούμενος, προκειμένου να υποδειχθεί πού πετάχτηκαν τα ρούχα της κοπέλας.

Αρνήθηκε να απαντήσει στην ερώτηση γιατί βρέθηκε γυμνή η 21χρονη λέγοντας «να σεβαστούμε τη μνήμη της κοπέλας».

«O πελάτης μου δεν έχει καμία σχέση με το έγκλημα» επέμεινε ο κ. Δημητριάδης ενώ ανέφερε ότι ο εντολέας του δεν οδηγούσε το βαν, στο οποίο όπως είπε «ήταν (σ.σ. επέβαιναν) μαζί».

Διαβάστε Επίσης  Μυτιλήνη: Συνελήφθησαν οι δολοφόνοι του 21χρονου Αφγανού - Ποιο το κίνητρο του εγκλήματος

Ποιοι είναι οι κατηγορούμενοι

Οι δύο νεαροί, ο 19χρονος Αλβανός και ο 21χρονος Ροδίτης αναμενόταν να οδηγηθούν το μεσημέρι στον Εισαγγελέα για να απολογηθούν.

Ο 19χρονος φέρεται να έσπασε κατά τη διάρκεια της νύχτας και να ομολόγησε τη συμμετοχή του στο έγκλημα, ενώ πιο «σκληρό καρύδι» εμφανίζεται ο 21χρονος ο οποίος αρνείται τα όσα του καταλογίζονται.

Οι δύο νεαροί χθες έπεφταν σε αντιφάσεις και κατηγορούσαν ο ένας τον άλλον για το έγκλημα.

Ο 19χρονος

O 21χρονος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *