Ομολόγησαν οι δολοφόνοι της Ελένης

Ομολόγησαν οι δολοφόνοι της Ελένης

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας της 21χρονης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη από το Διδυμότειχο, η οποία βρέθηκε νεκρή την περασμένη Παρασκευή στην περιοχή «Φώκια» στους Πεύκους της Λίνδου.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το έγκλημα διέπραξαν δύο άνδρες, ένας Έλληνας και ένας αλβανικής καταγωγής, οι οποίοι ομολόγησαν και φέρονται να αλληλοκατηγορούνται.

Όπως όλα δείχνουν, οι δύο άνδρες ζήτησαν από την άτυχη κοπέλα να συνευρεθούν ερωτικά. Η ίδια φέρεται να αρνήθηκε, γεγονός που τους εξόργισε και τους έκανε να αντιδράσουν βίαια.

Οι ίδιοι φέρονται να τη χτύπησαν με βαρύ αντικείμενο στο κεφάλι, χωρίς αυτό ωστόσο να αποτελέσει το θανατηφόρο πλήγμα, καθώς απλώς είχε λιποθυμήσει, όπως όλα δείχνουν. Κατά πληροφορίες, ο θάνατός της επήλθε από πνιγμό.

Από τις έρευνες εντοπίστηκαν ίχνη DNA της φοιτήτριας τόσο στο αυτοκίνητο όσο και στο σπίτι του ενός εκ των δύο δραστών, οι οποίοι κατά την ανάκρισή τους φέρονται να υπέπεσαν σε αντιφάσεις.

Διαβάστε Επίσης  Έγκλημα στη Ρόδο: Βρέθηκε το σίδερο με το οποίο χτύπησαν τη φοιτήτρια

Σε βίντεο που έχουν στην κατοχή τους οι λιμενικές αρχές, όπου κρατούνται οι δύο άνδρες, αποτυπώνονται οι τελευταίες κινήσεις της Ελένης, η οποία εμφανίζεται να περνά τουλάχιστον από δύο σημεία.

Στα χέρια των Αρχών υπάρχει λίστα με τις εξερχόμενες και εισερχόμενες κλήσεις του κινητού της φοιτήτριας τον τελευταίο μήνα, γεγονός που διαδραμάτισε καθοριστικό ρόλο για την εξιχνίαση της υπόθεσης.

Σύμφωνα με τη Ροδιακή, το βίντεο έφτασε στα χέρια των Αρχών το βράδυ της Κυριακής και σε αυτό φαίνεται καθαρά η φοιτήτρια με ακόμη ένα άτομο να βρίσκονται μέσα σε αυτοκίνητο.

Συγκλονίζουν οι δηλώσεις της μητέρας της Ελένης

Στο μεταξύ, σε δηλώσεις της η μητέρα της Ελένης χθες ανέφερε:

«Γκρεμίστηκαν τα πάντα, ούτε μισή ζωή δεν έχω, είμαι πεθαμένη, έχω θυμό. Δεν μπορώ να καταλάβω τι σας έκανε το παιδί μου. Τι μένος ήταν αυτό, γιατί τι σας έκανε και την πετάξατε ζωντανή στη θάλασσα; Είχε όνειρα το παιδί μου, ήθελε να κάνει τη ζωή της καλύτερη και έκανε πράγματα για αυτό, τα είχε όλα προγραμματισμένα».

Διαβάστε Επίσης  Μαφιόζικη εκτέλεση στο Νέο Κόσμο: Βρέθηκε καμένο στο Δαφνί το ΙΧ των δραστών

Σχετικά με το εάν διατηρούσε κάποιον ερωτικό δεσμό, η μητέρα της απάντησε: «Είχε πολλές φίλες κατά διαστήματα, για σχέση δεν μου είχε πει κάτι. Αν υπήρχε, θα μου το έλεγε. Δεν ήμουν η μάνα που θα τη μάλωνε αν είχε κάποια σχέση, ίσα ίσα την παρότρυνα να έχει μία σχέση, γιατί αυτό είναι το φυσιολογικό, καθώς η ζωή αγαπιέται με τα συναισθήματα».

Ερωτηθείσα εάν η ίδια είχε καταλάβει ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με την κόρη της το τελευταίο διάστημα ανέφερε: «Την είχαμε μάθει να εξωτερικεύει τα πάντα. Ίσα ίσα φαινόταν πολύ καλά, πήγαινε για ψώνια, βόλτες, μου έστελνε μηνύματα στο messenger».

Διαβάστε επίσης: Ρόδος: Kοντά στην εξιχνίαση της δολοφονίας της 21χρονης φοιτήτριας βρίσκονται οι Λιμενικοί

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *