Ρόδος: Οι τελευταίες κινήσεις της φοιτήτριας, το βίντεο-ντοκουμέντο και τα νέα αποκαλυπτικά στοιχεία

Ρόδος: Οι τελευταίες κινήσεις της φοιτήτριας, το βίντεο-ντοκουμέντο και τα νέα αποκαλυπτικά στοιχεία

Συνεχίζεται το θρίλερ με την υπόθεση θανάτου της 21χρονης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη, η οποία εντοπίστηκε νεκρή στις 28 Νοεμβρίου στην παραλία της «Φώκιας» στη Ρόδο.

Άνδρες του Λιμενικού και της Αστυνομίας πραγματοποιούν έρευνες προς πάσα κατεύθυνση, προκειμένου να ξετυλίξουν το κουβάρι της υπόθεσης της δολοφονίας της άτυχης κοπέλας.

Συγκλονίζει η μητέρα της: Είμαι «πεθαμένη» και θυμωμένη

Απαρηγόρητη η μητέρα της 21χρονης φοιτήτριας μίλησε σήμερα, Δευτέρα (03/12) στο ΣΚΑΪ, λέγοντας, μεταξύ άλλων, ότι όταν δεν της απαντούσε το παιδί της στο τηλέφωνο κατάλαβε πως κάτι κακό είχε συμβεί. Αμέσως, όπως είπε, κινητοποιήθηκαν με το σύζυγό της για να δηλώσουν την εξαφάνιση της κόρης τους.

«Τώρα ζω για να βρεθούν οι δολοφόνοι του παιδιού μου και να τους ρωτήσω γιατί το έκαναν αυτό», λέει χαρακτηριστικά.

«Θέλω να βρεθούν οι υπαίτιοι, να καταδικαστούν, να τους ρωτήσω τελικά γιατί το κάνανε. Ήταν μόλις 21 χρόνων. Δεν ήταν κανένα κορίτσι “περπατημένο” όπως λένε. Είμαστε άτομα με αξιοπρέπεια, ανιδιοτέλεια, φιλότιμο, έχουμε ηθικές αξίες», δήλωσε η μητέρα της 21χρονης.

Διαβάστε Επίσης  Κακοκαιρία σε ολόκληρη τη χώρα την Πέμπτη

«Ήθελε να μάθει Αραβικά. Ήταν πολύ χαρούμενη με την πρακτική της στο Υπουργείο Εξωτερικών και ήθελε να δώσει στο Διπλωματικό Σώμα. Εγώ χαιρόμουν και την παρότρυνα να συνεχίσει τις σπουδές της», είπε, μεταξύ άλλων.

«Όλα αυτά τα όνειρα γκρεμίστηκαν σε μια βραδιά. Ό,τι έγινε έγινε μέσα σε μια νύχτα και κάποιος βρήκε το πτώμα Τετάρτη πρωί. Βρέθηκε 50 χιλιόμετρα μακριά στα βράχια. Θέλω να ρωτήσω τους υπαίτιους γιατί το έκαναν, με τι ψυχή και καρδιά το έριξαν. Θέλω να τους ρωτήσω είναι άνθρωποι; Έχουν ανθρώπινα αισθήματα; Τι τους έκανε; Το παιδί κατέβηκε στη Ρόδο με κλάματα στα 18 του και κατέβηκε ο πατέρας του να το στηρίξει στην αρχή. (…) Τελευταία φορά την είδα 29 Αυγούστου στο λιμάνι του Πειραιά. Από τότε μιλούσαμε κάθε μέρα τηλεφωνικά.

Διαβάστε Επίσης  Κολωνός: Προφυλακίστηκε η μητέρα της 12χρονης

Την Τετάρτη της τηλεφωνούσα συνεχώς και μέχρι την Παρασκευή, ώσπου με έζωσαν τα φίδια και πήραμε να δηλώσουμε την εξαφάνιση. (…) Έστειλα έναν φίλο που μένει στη Ρόδο να δει τι έχει γίνει με το παιδί μου και πήγε από το σπίτι και δεν βρήκε τίποτα. Εγώ ζήτησα στους αστυνομικούς να δουν στο αεροδρόμιο μήπως είχε πάει Αθήνα. Όλα τα σενάρια τα σκέφτεσαι. Επειδή έχω και τον ανιψιό μου στην Αστυνομία τον ειδοποίησαν για το πτώμα με το τατουάζ και την αναγνώρισε ο πατέρας της», είπε συγκλονισμένη η μητέρα της.

«Είμαι “πεθαμένη” και θυμωμένη. Έχω οργή και θυμό. Θέλω μια απάντηση για να γαληνέψει η ψυχή του παιδιού μου. Τώρα ζω για να βρεθούν τα κτήνη. Τι τους έκανε το παιδί μου;».

 

περισσότερα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *