Η μεγάλη αποκάλυψη της Γερονικολού για το «Τατουάζ»

Η μεγάλη αποκάλυψη της Γερονικολού για το «Τατουάζ»

Η Κατερίνα Γερονικολού αποκάλυψε τι θα συμβεί στο Τατουάζ.

Η αποφυλάκισή της φέρνει πολλές ανατροπές και εξελίξεις, ειδικά με την σχέση της με την κόρη της.

Έρχομαι στο «Τατουάζ». Η σειρά πάει εξαιρετικά καλά και θέλω να σε ρωτήσω, αν και είναι νωρίς, αν έχει γίνει κάποια κουβέντα νια τρίτη σεζόν.

«Προς το παρόν όχι. Αυτό που ξέρω και εγώ είναι πως το «Τατουάζ» σκίζει και μάλιστα με πολύ δυνατούς αντιπάλους απέναντι. Και πραγματικά είμαι χαρούμενη γι’ αυτό. Συνήθως οι 3 συζητήσεις αυτές γίνονται στις αρχές της άνοιξης»

«Αντέχει» σεναριακά η σειρά για μία ακόμη σεζόν;

«Αυτό το ξέρει καλύτερα η σεναριογράφος. Εγώ έχω αγαπήσει πολύ τον ρόλο της «Όλγας». Ειδικά τη φετινή δεύτερη σεζόν καθώς νομίζω έδειξα κάποια πράγματα που δεν είχα καταφέρει να δείξω έως τώρα Η ιστορία της ‘Ολγας έχει συγκινήσει τον κόσμο. Και πιέστηκα και εγώ αρκετά για να αποδώσω τον ρόλο όσο καλύτερα μπορώ»

Διαβάστε Επίσης  Κάτια Νικολαΐδου: Ο γάμος με τον Οδυσσέα Σταμούλη και το παράπονο από τον ηθοποιό

Τι σε δυσκόλεψε περισσότερο;

«Οι σκοτεινές καταστάσεις που βιώνει η ηρωίδα. Από τις πιο δύσκολες στιγμές που μπορεί να περάσει ένας άνθρωπος. Οδηγείται σε φόνο και μπαίνει στη φυλακή αντιμετωπίζοντας έναν διαφορετικό κόσμο που λειτουργεί με δικούς του κανόνες. Αναγκάζεται λοιπόν και η ίδια να αλλάξει χαρακτήρα για να αντέξει. Στερείται επίσης το παιδί της…»

Στον φετινό κύκλο ποιο είναι το πιο χαρακτηριστικό κοινό σου στοιχείο με την ηρωίδα που υποδύεσαι;

«Ο δυναμισμός»

Η Όλγα τελικά αποφυλακίζεται. Πώς θα εξελιχθεί η σχέση με την κόρη της, τη Λήδα;

«Μετά τη φυλακή οι δυσκολίες συνεχίζονται για την Όλγα. Η φυλακή την έχει αλλάξει. Και έχουν αλλάξει και οι άλλοι απέναντι της. Με πρώτη την κόρη της, τη Λήδα. Ένα μικρό κοριτσάκι που αισθάνεται την εγκατάλειψη. Δεν θα είναι εύκολη π σχέση μητέρας και κόρης. Η Λήδα έχει δεθεί πολύ με την Άννα. Η Όλγα λοιπόν έχει την ελευθερία που τόσο καιρό περίμενε, όμως πρέπει πια να δώσει κι άλλες μάχες στη ζωή της»

Διαβάστε Επίσης  Αυτός ήταν ο μοναχός για τον οποίο η Αρλέτα έγραψε το «Μπαρ Το Ναυάγιο»

Τι θα δούμε λοιπόν στη συνέχεια;

«Συνεχίζει να υπάρχει ο εθισμός στα χάπια παράλληλα με πολλούς φόβους και δυσκολίες. Αυτό που μπορώ να αποκαλύψω είναι πως κάποιοι κίνδυνοι από τη φυλακή θα συνεχίσουν να υπάρχουν. Και θα προσπαθήσουν να δημιουργήσουν πρόβλημα στην Όλγα και μετά την αποφυλάκιση της. Οι περιπέτειες συνεχίζονται»

Αρνείται και την πρόταση γάμου του Στέφανου…

«Ναι έχει βάλει το παιδί της σε πρώτη προτεραιότητα» αποκάλυψε στο tvέθνος

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *