Τα οφέλη της κατανάλωσης κινόα, μήλου και κανέλας για πρωινό

Τα οφέλη της κατανάλωσης κινόα, μήλου και κανέλας για πρωινόΤα οφέλη της κατανάλωσης κινόα, μήλου και κανέλας για πρωινό

Αυτό το γεύμα θα σας προσφέρει πολλή ενέργεια. Αλλά κάτι ακόμη πιο σημαντικό είναι ότι η ανάμειξη της κινόα με τα μήλα και την κανέλα μπορεί να μας κρατήσει χορτάτους για όλο το πρωί.

Η κινόα με μήλο και κανέλα το πρωί είναι πραγματική απόλαυση. Θα απολαμβάνετε τόσο τη γεύση τους όσο και τα οφέλη που θα σας προσφέρουν.

Για να πούμε την αλήθεια, υπάρχουν πάρα πολλοί τρόποι για να συνδυάσετε την κινόα. Είναι δημητριακό και παράλληλα πανίσχυρο όσον αφορά στην υγεία σας. Και ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα είναι ότι περιέχει πολύ λίγες θερμίδες.

Διαβάστε Επίσης  Φυτικά ή ζωικά ωμέγα 3 λιπαρά οξέα και γιατί;

Μετά από αυτά, θα αναφερθούμε για λίγο ακόμη στην κινόα. Ξεκινώντας από σήμερα, σας προτείνουμε να τρώτε για πρωινό κινόα, μήλο και κανέλα. Θα τα λατρέψετε. Επιπλέον, μετά από μερικές εβδομάδες, θα παρατηρήσετε μερικές μεγάλες αλλαγές.

Ας ρίξουμε μια ματιά στο λόγο που συμβαίνει αυτό.

Τα οφέλη της κατανάλωσης κινόα, μήλου και κανέλας
Τι τρώτε συνήθως για πρωινό; Μήπως φεύγετε από το σπίτι με ένα καφέ και ένα προσυσκευασμένο κέικ; Αν ναι, τότε ήρθε η ώρα να αλλάξετε τη ρουτίνα σας.

Είμαστε σίγουροι ότι το γνωρίζετε ήδη αλλά θέλουμε να το ξαναπούμε: το πρωινό είναι το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας. Επιπλέον, στατιστικές μελέτες έχουν δείξει ότι οι περισσότεροι άνθρωποι στις Ηνωμένες Πολιτείες δεν δίνουν στο πρωινό την ανάλογη σημασία.

Διαβάστε Επίσης  Αυτή η σάλτσα προκαλεί φλεγμονή, αυξάνει την αρτηριακή πίεση και έχει πολλές θερμίδες!

Πρέπει να ξεκινήσουμε την ημέρα μας με μια καλή ποσότητα ενέργειας. Και αυτό είναι κάτι εύκολο. Το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να συμπεριλαμβάνουμε πρωτεΐνες και ακόρεστα λιπαρά στο πρωινό μας.

Επίσης, αυτή την ώρα της ημέρας ο εγκέφαλός μας χρειάζεται περισσότερη ενέργεια.

Σκεφτείτε το. Είναι μια καλή υγιεινή επιλογή. Δείτε πώς μπορείτε να το ετοιμάσετε.

περισσότερα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *