Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ: Βόμβα – Ο Φίλιππος στη φυλακή

Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ: Βόμβα – Ο Φίλιππος στη φυλακή

Συγκλονιστικές εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ καθώς θα δούμε πως έρχονται τα πάνω κάτω και ο Φίλιππος πέφτει στα χέρια του Ορέστη.

Ο Ορέστης ζητά εξηγήσεις από το Λευτέρη γιατί δεν του είπε ότι η γυναίκα του τον απατά, αλλά ο δικηγόρος τα μπαλώνει λέγοντας ότι η Έλενα του είπε πως δεν σήμαινε τίποτα αυτό που είδε και στη συνέχεια συνάντησε το Φίλιππο για να του ζητήσει να μείνει μακρυά από την Έλενα και την οικογένεια του Ορέστη.

Διαβάστε Επίσης  Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ – Εξελίξεις: Το τέλος της Βίκυς

Όμως η συνάντηση Λευτέρη – Φίλιππου πυροδοτεί εξελίξεις καθώς ο Πέτρος συναντά το Μαράκη κι ο Φίλιππος καταλαβαίνει ότι η κατάσταση είναι επικίνδυνη και μπορεί να αποκαλυφθεί.

Ο Ορέστης παράλληλα έχει σώσει εντολή στο Ζερβό να ψάξει τι έτσι Μαράκης κι ο αστυνόμος φτάνει στα ίχνη του.

Ενώ ο Φίλιππος ετοιμάζεται να το σκάσει ο Ζερβός τον σημαδεύει με ένα όπλο και στη συνέχεια τον κρατάει μέχρι να έρθει ο Ορέστης.

Το όνειρο του Ορέστη γίνεται πραγματικότητα, έχει επιτέλους στα χέρια του τον άνθρωπο που του στέρησε την ευτυχία… τον Βάσο Δημαρά. Πώς θα αντιδράσει απέναντι σ’ αυτόν που βύθισε την οικογένειά του στη δυστυχία εδώ και 20 χρόνια;

Διαβάστε Επίσης  Η Επιστροφή: Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια!

Ο Φίλιππος είναι πια στα χέρια του Ορέστη, που είναι αποφασισμένος να τον κάνει να πληρώσει ακριβά.

Ο Φίλιππος θα βρεθεί στο κρατητήριο πια αντιμέτωπος με κατηγορίες για την απαγωγή του Μάνου και την εμπλοκή του σε παράνομη διακίνηση ακατάλληλων φυτοφαρμάκων ωστόσο απειλεί με αντίποινα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *