Το Τατουάζ: Η Ελένη προσπαθεί να αποφύγει τον Ορφέα και τα συζυγικά της καθήκοντα

Το Τατουάζ

Το Τατουάζ: Η Ελένη προσπαθεί να αποφύγει τον Ορφέα και τα συζυγικά της καθήκοντα

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς To τατουάζ, στο Λονδίνο, ο Θεοχάρης προσπαθεί να πείσει τη Βέρα να έρθουν στην Ελλάδα για να κάνουν τον γάμο τους, ενώ ο Παύλος δίνει τη δική του μάχη για να πείσει τη Μάρθα να γυρίσουν στην Αίγινα.

Ο Σωκράτης αρχίζει να ψάχνει τον Διονύση Σολωμονίδη και κάνει μια σχετική συζήτηση στον Ορφέα, ο οποίος πια ξέρει ότι η αστυνομία κατευθύνεται αλλού προκειμένου να συλλάβει τον σίριαλ κίλερ. Η Αμαλία φέρνει σε επαφή τον Σέκερη με την Άννα προκειμένου να γνωριστούν, αλλά η συνάντησή τους γίνεται μέσα σε μεγάλη αμηχανία και διάφορα ευτράπελα. Η Μαργκώ δεν σταματάει να περιτριγυρίζει τον Τόνυ, σε βαθμό που η Τατιάνα προβληματίζεται για την ψυχολογική τους κατάσταση.

Διαβάστε Επίσης  ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ:Επεισόδια 155-156-157-158- 159-160-161-162 Β ΚΥΚΛΟΣ

Η κίνηση της Μαργκώ βρίσκει την Νικόλ απροετοίμαστη και την βάζει σε σκέψεις. Η Λήδα παραπονιέται όλο και πιο πολύ για την απουσία της Όλγας και τα τηλεφωνήματα που της κάνει δεν δείχνουν να της αρκούν. Η Ελένη προσπαθεί να αποφύγει τον Ορφέα και τα συζυγικά της καθήκοντα…. Η Χριστίνα αποφασίζει να βοηθήσει τον Σωκράτη να εντοπίσει ένα πρόσωπο κλειδί στην ιστορία της δολοφονίας της μητέρας του, με αντάλλαγμα την αποκλειστικότητα. Ο Τόνυ προσπαθεί να μην ξανακυλήσει στις παλιές του συνήθειες αλλά ο αγώνας είναι άνισος.

Διαβάστε Επίσης  ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ Επεισόδια 43-44-45-46 β κύκλος

Η Όλγα συνειδητοποιεί πως με τη συμπεριφορά της έδιωξε από κοντά της τον Στέφανο για πάντα, ενώ ο Μάνος δεν της δίνει ελπίδες για το νέο δικαστήριο που έχουν μπροστά τους. Ο Παύλος ανυπομονεί να γυρίσει στην Αίγινα, η Μάρθα όμως έχει άλλα σχέδια.. Η Τατιάνα μπαίνει ξανά δυναμικά στο ψάξιμο για τον εντοπισμό του Γενάρη. Ο Σέκερης αμφιβάλει για την αξιοπιστία του Πέτρου, ενώ παράλληλα η Αμαλία προσπαθεί να πείσει τον Άλκη να γυρίσει σπίτι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *