Διαχρονικές συμβουλές ομορφιάς που αξίζει να γνωρίζετε

Κάποιες συμβουλές ομορφιάς είναι διαχρονικές και μας βγάζουν πολλές φορές ασπροπρόσωπες…

Η δύναμη του θαλασσινού αλατιού
Το μπάνιο στη θάλασσα ή μέσα σε νερό που περιέχει θαλασσινό αλάτι κάνει καλό στην επιδερμίδα σου, αφού βοηθάει στην απολέπισή της και την κάνει να δείχνει πιο λαμπερή.

Η μαγειρική σόδα για πιο λευκά δόντια
Τις δεκαετίες του ’60 και το ’70 οι γυναίκες έτριβαν μαγειρική σόδα πάνω στα δόντια τους ώστε αυτά να δείχνουν πιο λευκά. Δοκίμασέ το μία ή δύο φορές την εβδομάδα – αν προσθέσεις λίγο λάδι μέντας η υφή και η γεύση θα είναι καλύτερα.

Ο καθαρισμός προσώπου με φράουλες
Τη δεκαετία του ’60 πολλές γυναίκες έλιωναν φράουλες και τις χρησιμοποιούσαν για να καθαρίσουν το πρόσωπό τους και να δώσουν ένα φρέσκο άρωμα στο δέρμα τους.

Διαβάστε Επίσης  Rejuvance: Το μασάζ που κάνει φυσικό lifting

Το λευκό eye liner.
Η Μέριλιν Μονρόε χρησιμοποιούσε λευκό μολύβι στην εσωτερική γραμμή των ματιών για να δείχνουν ακόμα πιο μεγάλα τα μάτια της.

Το άρωμα στην βούρτσα
Oι γιαγιάδες μας ψέκαζαν τη βούρτσα των μαλλιών τους με το αγαπημένο σου άρωμα έτσι ώστε κάθε βούρτσισμα να αφήνει πίσω του μια αίσθηση φρεσκάδας.

Η βαζελίνη στο κινητό βλέφαρο
Ακόμη και σήμερα πολλοί είναι οι makeup artists που περνούν αρχικά βαζελίνη στο κινητό βλέφαρο πριν απλώσουν τη μπρονζέ σκιά για να δώσουν έξτρα λάμψη και σταθερότητα στο αποτέλεσμα.

Διαβάστε Επίσης  Υπέροχο καστανό χρώμα στα μαλλιά με ένα εσπρεσάκι

Το παγωμένο νερό για τόνωση στο δέρμα.
Η Τζόαν Κρόφορντ βύθιζε το πρόσωπό της σε παγωμένο νερό 25 φορές κάθε πρωί. Κάτι παρόμοιο κάνει και η Κέιτ Μος. Κάτι θα ξέρει.

Το ελαιόλαδο για λαμπερές άκρες
Η Ρίτα Χέιγουορθ ορκιζόταν στο ελαιόλαδο και στη δύναμή του για τις ταλαιπωρημένες άκρες των μαλλιών της. Σήμερα δοκιμάζουμε το ίδιο, τυλίγοντας τις άκρες για 10 λεπτά με πετσέτα και ξεβγάζοντας με ζεστό νερό και χυμό λεμονιού για να αποφευχθεί η λιπαρότητα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *