Σε οξύ έμφραγμα παραπέμπει η ιστολογική του Ζακ

«Καθαρές» είναι οι τοξικολογικές εξετάσεις που έγιναν στον Ζακ Κωστόπουλο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του popaganda.gr, στην ειδική αναζήτηση «ναρκωτικών» τα αποτελέσματα είναι αρνητικά και για τις πέντε κατηγορίες (Οπιούχα, Κοκαΐνη/Μεταβολίτες, Αμφεταμίνες/Μεταμφεταμίνες, Βενζοδιαπεζίτες, Μεθαδόνη/Μεταβολίτες).

Οι εξετάσεις είναι θετικές μόνο στην κατηγορία των οργανικών φαρμάκων.

Όπως αναφέρει το ίδιο μέσο, ανιχνεύτηκε μία ουσία η οποία εντοπίζεται ακόμη και στα κοινά αναλγητικά φάρμακα.

Στον οργανισμό του θανόντος εντοπίστηκε, επίσης, πολύ μικρή ποσότητα αλκοόλ.

Το πόρισμα των ιατροδικαστών ως προς τις ιστολογικές εξετάσεις, δηλαδή ότι το θύμα υπέστη οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου κατά τη διάρκεια του ξυλοδαρμού του, επιβαρύνει τα μέγιστα το κατηγορητήριο κατά των αυτουργών του ξυλοδαρμού αυτού, δηλαδή του κοσμηματοπώλη και του φίλου του.

Διαβάστε Επίσης  Γαλατόπιτα με φύλλο κρούστας

Και οι δύο θα κατηγορηθούν βεβαίως για ανθρωποκτονία από πρόθεση, που σημαίνει πως κινδυνεύουν με την επιβολή της ποινής των ισοβίων δεσμών.

Από τη στιγμή μάλιστα που κατέπεσε η «υπόθεση εργασίας» την οποία είχε προβάλει υπερβολικά η πλευρά των φυσικών και ηθικών αυτουργών του ξυλοδαρμού ώστε να αμαυρωθεί η εικόνα του Ζακ Κωστόπουλου ως χρήστη ναρκωτικών αλλά και πως ενεργούσε υπό την επήρεια της ηρωίνης, το κατηγορητήριο θα είναι εξαιρετικά βαρύ.

Από τα βίντεο που επεξεργάστηκαν οι Αρχές αλλά και που δόθηκαν ευρέως στη δημοσιότητα, προκύπτει πως ο Ζακ Κωστόπουλος ήδη ενοχλήθηκε από συγκεκριμένα άτομα πριν ακόμη εισέλθει στο κοσμηματοπωλείο κι ενώ βρισκόταν έξω από τον γειτονικό φούρνο.

Διαβάστε Επίσης  Έντεκα οι ύποπτοι φάκελοι που εστάλησαν σε πανεπιστημιακά ιδρύματα

Επίσης κατεδείχθη πως όταν εισήλθε στο κοσμηματοπωλείο και έκλεισε αυτόματα η πόρτα της εισόδου, αφού ενεργοποιήθηκε ο αντικλεπτικός μηχανισμός, προσπάθησε να εξέλθει σπάζοντας τα κρύσταλλα της προθήκης.

Με αυτόπτη μάρτυρα την κάμερα ασφαλείας έγινε σαφές πως ο κοσμηματοπώλης και ο φίλος του ξυλοκοπούσαν και κλότσαγαν τον Ζακ Κωστόπουλο κατά την προσπάθειά του να εξέλθει του καταστήματος κι ενώ βρισκόταν πάνω από τα σπασμένα τζάμια σε προφανή κατάσταση πανικού.

 

Δείτε το ντοκουμέντο της ιστολογικής εξέτασης:

Δείτε τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων:

βίντεο εδώ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *