«Γυναίκα χωρίς όνομα»: η μία ανατροπή διαδέχεται την άλλη…

«Γυναίκα χωρίς όνομα»:  η μία ανατροπή διαδέχεται την άλλη... Πολλές και καθηλωτικές οι εξελίξεις στην σειρά «Γυναίκα χωρίς όνομα».

Τίποτα πλέον δεν είναι ίδιο στη ζωή των ηρώων, καθώς η μία ανατροπή διαδέχεται την άλλη… Σύμφωνα με το Mytv, στα προσεχή επεισόδια θα δούμε τον Κωστή να αποφυλακίζεται.

Όμως ο νεαρός δεν γνωρίζει ποιος πλήρωσε το χρηματικό ποσό της εγγύησης. Την ίδια στιγμή, η’Ελλη, θέλοντας να αποδείξει σε όλους πως η Νάντια και η Μαρίνα είναι το ίδιο πρόσωπο, παίρνει κρυφά γενετικό υλικό της κοπέλας και της Μάρθας για να κάνει τεστ DNA.

Μέρες αργότερα, η’Ελλη ενημερώνεται για τα αποτελέσματα του τεστ και δεν μπορεί να διαχειριστεί την κατάσταση, με αποτέλεσμα να οδηγείται σε ακραίες συμπεριφορές. Το γεγονός αυτό προκαλεί ανησυχία στην Κάτια, η οποία φοβάται πως η συναισθηματική αστάθεια και η διαρκής επιδείνωση της ψυχολογικής υγείας της κοπέλας θα επηρεάσουν τα σχέδια της.

Διαβάστε Επίσης  ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ – Εξελίξεις: Πυροβολούν τη Μαρίνα! Μάχη για τη ζωή της στην εντατική

Την ίδια ώρα, ο Κωστής, θέλοντας να μάθει αν η Μαρίνα πλήρωσε την εγγύηση, συναντιέται μαζί της. Λίγες ώρες αργότερα, η ‘Ελλη βρίσκεται σε κατάσταση σοκ κι έτσι η Κάτια εξηγεί στον Κωστή πως το καλύτερο για εκείνη είναι να κάνει εισαγωγή σε ψυχιατρική κλινική. Πράγματι, έπειτα από λίγο η ‘Ελλη μεταφέρεται εκεί με την κατάσταση της να χειροτερεύει όταν μαθαίνει πως υπεύθυνος για τον εγκλεισμό της είναι ο Κωστής!

Κατά την παραμονή της στην κλινική, η κοπέλα γνωρίζει την Αλίκη, η οποία νοσηλεύεται στο διπλανό δωμάτιο και τη συμβουλεύει για το πώς θα φύγει από εκεί άμεσα. Παράλληλα, ο Κωστής παρακολουθεί τον Μιχάλη και τη Μαρίνα και αρχίζει να υποψιάζεται πως όχι μόνο δεν είναι ερωτευμένοι αλλά και ότι ο γάμος τους είναι ψεύτικος!

Διαβάστε Επίσης  «Γυναίκα Χωρίς Όνομα»: Επεισόδια 81-82-83-84-85

Ο νεαρός, θέλοντας να επιβεβαιώσει την υποψία του, επισκέπτεται την κοπέλα στο σπίτι της. Τότε τους βλέπει ο Μιχάλης και γίνεται έξαλλος. Η Μαρίνα βρίσκεται πλέον εγκλωβισμένη και δεν ξέρει τι ακριβώς θέλει από τη ζωή της. Πάνω σε μια στιγμή αδυναμίας αποφασίζει να εγκαταλείψει το σχέδιο εκδίκησης και ζητάει από τον Μιχάλη να δώσουν ακόμα μία ευκαιρία στη σχέση τους. Κι ενώ εκείνος δέχεται, λίγο μετά τα πράγματα αλλάζουν ξανά. Η Μαρίνα μαθαίνει από τη Ρένα την αλήθεια για τον θάνατο του πατέρα της και ορκίζεται να τους τιμωρήσει όλους!

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *