Γιάννης Μπέζος: «Είμαι καλύτερος από τους ρόλους που κάνω» Τι είπε για τη νέα σειρά που πρωταγωνιστεί

ον βλέπουμε στο σίριαλ του ΑΝΤ1 «Πέτα τη φριτέζα», στον ΑΝΤ1.

Ο Γιάννης Μπέζος μίλησε για τον λόγο που αποφάσισε να πει το μεγάλο «ναι». «Επανήλθα με την έννοια ότι είδα κάτι που είχε ενδιαφέρον, μέσα στο οποίο μπορούσα να φανταστώ τον εαυτό μου. Και όχι απλώς για να γίνει μια δουλειά στην τηλεόραση», είπε σε συνέντευξή του στο TV έθνος.

Ποιο είναι όμως το πρώτο κριτήριο για να επιλέξει μια σειρά; «Είναι ένας συνδυασμός πραγμάτων, από μόνο του το καθένα δεν λέει κάτι. Όμως, συνήθως οι συνεργάτες συνυπάρχουν με το καλό κείμενο. Βέβαια, έπειτα από τόσα χρόνια, και επειδή λίγο-πολύ γνωριζόμαστε σε αυτήν τη δουλειά, με έναν τρόπο βρισκόμαστε χωρίς να το επιδιώκουμε. Δεν είναι μόνο οι ηθοποιοί είναι και οι σκηνοθέτες και το τεχνικό προσωπικό, το θέμα της παραγωγής. Όλα αυτά πρέπει να βρίσκονται σε ενιαίο κλίμα και όταν γίνεται αυτό, πάντα έχουμε επιτυχία. Γι’ αυτό και δυσκολευόμαστε κάποιες φορές. Δεν είναι ενιαίο το κλίμα. Είναι λίγο κουρελού η κατάσταση και αυτό το αντιλαμβάνεται ο θεατής, χωρίς να το καταλαβαίνει απόλυτα», λέει.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Μετά τον Λαλο – Λαμπροπούλου χώρισε και άλλη πρωταγωνίστρια

Ο Γιάννης Μπέζος υποδύεται τον Ανδρέα στο «Πέτα τη φριτέζα». Τι έχει να πει για αυτόν τον ρόλο; «Ο Ανδρέας είναι ένας άνθρωπος της βιοπάλης, ο οποίος ζει στην επαρχία. Αλλά να σας πω την αλήθεια, δεν με ενδιαφέρουν καθόλου αυτά. Όλοι οι άνθρωποι είναι ίδιοι. Δεν δίνω και μεγάλη σημασία στον ρόλο. Θεωρώ τον εαυτό μου καλύτερο από τους ρόλους που κάνω και τους φέρνω σε μένα. Γιατί οι θεατές παρακολουθούν τους ηθοποιούς και όχι τους ρόλους», απαντάει.

Διαβάστε Επίσης  Άκης Σακελλαρίου: Οι τελευταίες πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *