Έλα στη θέση μου – Επεισόδια Έλα στη θέση μου – Επεισόδια 41-42-43-44-45-46-47-48-49-50

 

Δείτε τι θα συμβεί στα επόμενα επεισόδια της σειράς ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ στο Γ ΚΥΚΛΟ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 41-42-43-44-45-46-47-48-49-50

Επεισόδιο 41

Ο Αχιλλέας και η Ρενάτα μοιράζονται λίγες «κλεμμένες στιγμές ευτυχίας». Η Λατάνια σχεδόν πιάνει στα πράσα το Δαμιανό με τη Φαίη, ενώ το κόλπο του Αχιλλέα πιάνει και η Βασιλίνα προχωράει υπέρ του.
Ο Αντρέας αποφασίζει να περάσει στην αντεπίθεση, προσπαθώντας να αποδείξει ότι η Βασιλίνα έκανε εξωσωματική.
Εν τω μεταξύ η Μίκα υποψιάζεται ότι η Φαίη είναι ζωντανή.
Ο Δαμιανός καταφθάνει στο σπίτι της Μίκας και του Βλάση με …επικίνδυνη αποστολή.
Μήπως έφθασε η ώρα να πέσουν οι μάσκες και να βγει η Φαίη από την κρυψώνα της;

Επεισόδιο 42

Ο Δαμιανός τα λέει λίγο περίεργα τελευταία και όλοι αρχίζουν να υποψιάζονται ότι η Φαίη είναι ζωντανή.
Ο Λουκάς κάνει κάτι που τον ρίχνει κι άλλο στα μάτια της Αμαλίας, την ώρα που η Σύλβια βάζει ένα μεγάλο στοίχημα με τη Βάνα σε σχέση με το Φώτη.
Μια συνέντευξη για το Θοδωρή καταλήγει να γίνει παρουσίαση για το μαγαζί του Λεωνίδα, κάτι που αυξάνει την ένταση μεταξύ τους.
Ο Μίμης έχει αγχωθεί για τις δυσκολίες της συνεργασίας του με τη Τζάρα.
Ο Βλάσης αποφασίζει να αντιμετωπίσει μόνος του τη Φαίη, αλλά και η Μίκα προετοιμάζεται για μια πιθανή συνάντηση…
Ο Ανδρέας ξεσκεπάζει την εξωσωματική της Βασιλίνας την ώρα που ο Αχιλλέας τα παίζει όλα για όλα για να κερδίσει τη Sofo.

Επεισόδιο 43

Ο Βλάσης συναντά τη Φαίη στο νεκροταφείο και δυσκολεύεται να ανταποκριθεί στις μακάβριες συνθήκες. Η Φαίη του ζητά να δει το παιδί και ο Βλάσης το σκέφτεται.
Ο Ανδρέας σκαρφίζεται ένα ακόμη δόλιο τρόπο για να στριμώξει τη Βασιλίνα, η οποία πλέει σε πελάγη ευτυχίας για την πρόοδο που κάνει με τον Αχιλλέα.
Παράλληλα ο Θοδωρής ζει την απόλυτη απόρριψη σε σχέση με τη δημοσιότητα του Μίμη.
Η Σύλβια προσπαθεί να κάνει ένα καλό πιέζοντας το προξενιό μεταξύ του Φώτη και της Βάνας, αλλά άθελά της προκαλείται σύρραξη.

Επεισόδιο 44

Ο Βλάσης και η Φαίη αρχίζουν συναντιούνται κρυφά και η Μίκη αρχίζει να υποψιάζεται ότι κάτι δεν πάει καλά.
Η Σύλβια συνεχίζει τις προσπάθειες να προξενέψει το Φώτη και τη Βάνα, ενώ ο Θοδωρής νιώθει ότι όλοι τα έχουν βάλει εναντίον του και τα βάζει με το Λεωνίδα.
Η Φλωρέτα αποφασίζει να ψάξει το μυστηριώδη άνδρα που τη γοήτευσε. Ο Αχιλλέας καλεί τη Βασιλίνα να επιστρέψει στο σπίτι του, βάζοντας μπρος το τελευταίο μέρος του σχεδίου του, που κινδυνεύει να τον απομακρύνει κι άλλο από τη Ρενάτα.
Μόνο που για τη Βασιλίνα δεν θα είναι τόσο εύκολο να ξεφύγει από το σπίτι του Ανδρέα γιατί εκείνος γνωρίζει τα μυστικά της και δεν θα διστάσει να την εκβιάσει.

Διαβάστε Επίσης  Έλα Στη Θέση Μου Γ Κύκλος – Επεισόδια 66-67-68-69-70 – Γ Κύκλος

Επεισόδιο 45

Η Βασιλίνα είναι έτοιμη να φύγει, όταν τη σταματάνε ο Ανδρέας με τη Φλωρέτα. Ο Ανδρέας την εκβιάζει πως αν φύγει θα αποκαλύψει στον Αχιλλέα την εξωσωματική της.
Ο Αχιλλές περιμένει τη Βασιλίνα σπίτι του κι όταν αυτή δεν εμφανίζεται υποψιάζεται ότι πίσω από αυτό κρύβεται ο Ανδρέας.
Η Μίκα προσπαθεί να βρει αν το νούμερο που έχει είναι της Φαίης, η οποία καταφέρνει να ξεγλιστρήσει άλλη μια φορά.
Ο Ζούβας από την άλλη λέει στην Αμαλία πως αν τον χρειαστεί για να ξεμπροστιάσει τον Ανδρέα είναι στη διάθεσή της.
Ο Θοδωρής κατηγορεί το Λουκά πως μαζί με το Λεωνίδα προσπαθούν να του «φάνε» το μαγαζί.

Επεισόδιο 46

Ο Αχιλλέας και η Ρενάτα ζητάνε τη βοήθεια του Λεωνίδα προκειμένου να διαπιστώσουν αν ο Αντρέας κρατάει στο σπίτι τη Βασιλίνα με το ζόρι, ενώ ο Βλάσης συναντά τη Φαίη στην προσπάθειά του να ξεκαθαρίσει τα πράγματα.

Η Αιμιλία ανοίγει επικοινωνία με τη μητέρα ενός μεγαλομαφιόζου στην Βενεζουέλα και η Σύλβια βάζει μπροστά το σχέδιο «ορός της αλήθειας» για να μάθει αν η Βάνα τρέφει αισθήματα για τον Φώτη, με απρόβλεπτες όμως συνέπειες. Θα καταφέρει να δικαιολογήσει ο Βλάσης τα ψέματα που έχει πει στη Μίκα;

Σε ποια χέρια θα καταλήξει το δαχτυλίδι του Αντρέα; Και τέλος, πώς θα αντιδράσει ο Λεωνίδας όταν μάθει την πραγματική ταυτότητα της Φλωρέτας;

Επεισόδιο 47

Ο Αχιλλέας τα έχει βρει σκούρα με τη Βασιλίνα και δεν ξέρει πώς να την πλησιάσει, ενώ ο Αντρέας τρίβει τα χέρια του καθώς έχει καταφέρει να προηγείται στον αγώνα για την προεδρία. Η έλξη ανάμεσα στην Φλωρέτα και τον Λεωνίδα αρχίζει να φουντώνει επικίνδυνα, το ίδιο και η έλξη του Θοδωρή με το έμφραγμα, καθώς Ισμήνη και Μίμης του ανακοινώνουν τα σχέδια τους να αναλάβουν το μαγαζί του.

Διαβάστε Επίσης  Έλα Στη Θέση Μου Γ Κύκλος – Επεισόδια 71-72-73-74-75 – Γ Κύκλος

Ο Ζούβας προσπαθεί να ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη του Ζαχαρία και του Φώτη, ενώ η Βάνα βρίσκεται ένα βήμα πιο κοντά στο να γίνει μέτοχος στη Sofo. Το ψέμα του Βλάση αποκαλύπτεται και η Μίκα μαθαίνει πως η πραγματική μητέρα της μπέμπας είναι ζωντανή. Μια αναπάντεχη συνάντηση περιμένει τη Φαίη.

Επεισόδιο 48

Ο Βλάσης βρίσκεται σε διαρκή κόντρα με τη Μίκα μετά την αποκάλυψη της πραγματικότητας. Η Μίκα που έχει περάσει στη σκοτεινή πλευρά του θυμού, τον βάζει σε μεγάλο δίλλημα. Η Φαίη έχει την πρώτη επαφή της με τον Αντρέα κατόπιν της επεισοδιακής βραδιάς στο σπίτι του Δαμιανού.

Τον αμαρτωλό Θοδωρή επισκέπτεται μια ανεπιθύμητη εκκρεμότητα του παρελθόντος. Ο Λεωνίδας προσπαθεί να μιλήσει με τη Φλωρέτα και άθελά του τη βάζει σε μεγάλους μπελάδες.

 

Επεισόδιο 49

Ο Βλάσης υπογράφει τα χαρτιά που αποκλείουν τη Φαίη από την κηδεμονία της μικρής. Η Φαίη επισκέπτεται μαζί με το Δαμιανό την Sofo και συναντιέται με την Αιμιλία. Η Βασιλίνα βρίσκει τρόπο να στριμώξει την Φλωρετα για να την αφήσει να φύγει και ανακαλύπτει πως υπάρχει κάτι ανάμεσα σε αυτή και τον Λεωνίδα.

Η Σύλβια είναι σίγουρη πως υπάρχει τρόπος να αποδείξουν πως υπάρχει ειδύλλιο ανάμεσα στη Βάνα και τον Φώτη και θα χρειαστεί τη βοήθεια του Ζούβα για να το αποδείξει. Ο Θοδωρής αποφασίζει να δώσει μια ύστατη παράσταση και να αναιρέσει το κόψιμο του επιδόματος τυφλότητας. Ο Αχιλλέας ζητά από τον Λεωνίδα να πείσει την Φλωρέτα να συνεργαστεί μαζί τους, αλλά εκείνος αρνείται να την εκμεταλλευτεί.

 

Επεισόδιο 50

Ο Αχιλλέας παίρνει την Βασιλίνα μέσα από τα χέρια του Αντρέα και ψάχνει να μάθει με τι την εκβιάζουν. Ο Λεωνίδας είναι αποφασισμένος να σώσει την Φλωρέτα από την παράνοια του Αντρέα, ενώ η Μίκα φοβάται ότι η Φαίη διεκδικεί τον Βλάση και θέλει διακαώς να συναντήσει τη μεγάλη της αντίπαλο για να μονομαχήσουν.

Εν τω μεταξύ, η Αιμιλία συναντά τη Φαίη και μαθαίνει για τη συμμαχία της με τον Αντρέα, ο οποίος κρατά άλλον έναν άσο στο μανίκι του και δίνει τελεσίγραφο στην ανιψιά του… Μήπως ήρθε η ώρα η Βασιλίνα να φύγει μακριά;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *