Σάκης Ρουβάς – Στέλιος Ρόκκος: Λαμπερή πρεμιέρα με τις γυναίκες της ζωής τους στο πλευρό τους!

Σάκης Ρουβάς – Στέλιος Ρόκκος

Εντυπωσιακή ήταν η πρεμιέρα του Σάκη Ρουβά με τον Στέλιο Ρόκκο στο «FIX Night Club» της Θεσσαλονίκης, μετά από σχεδόν δύο δεκαετίες που οι δύο αγαπημένοι τραγουδιστές είχαν συνεργαστεί ξανά!

Η πολυαναμενόμενη σύμπραξη των δυο αγαπημένων καλλιτεχνών ενθουσίασε το κοινό της συμπρωτεύουσας!

Ο Σάκης Ρουβάς και ο Στέλιος Ρόκκος, ξεκίνησαν τις εμφανίσεις τους στην αγαπημένη πόλη της Θεσσαλονίκης, με πολύ ενθουσιασμό και κέφι, τα οποία μετέδωσαν σε όσους είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν το πρόγραμμα ζωντανά, στο κατάμεστο «FIX Night Club».

Διαβάστε Επίσης  Ποιοι θα βρίσκονται στο πλευρό της Ναταλίας Γερμανού στη νέα της εκπομπή;

Όλες οι μεγάλες επιτυχίες του Σάκη και του Στέλιου αλλά και αγαπημένα τραγούδια σε νέες διασκευές, παρέσυραν το κοινό σε ένα ξέφρενο πάρτι!

Highlight της βραδιάς τα συναρπαστικά ντουέτα των δύο καλλιτεχνών που κράτησαν το πάρτι μέχρι το πρωί.

Φυσικά, μέχρι την Θεσσαλονίκη ταξίδεψαν και η Κάτια Ζυγούλη με τη Λελέ Γκόφα, η οποίες δεν θα μπορούσαν να λείπουν από το πλευρό των συζύγων τους. Οι δύο γυναίκες απόλαυσαν τον Σάκη Ρουβά και τον Στέλιο Ρόκκο στη σκηνή, δίνοντάς τους όλη την θετική τους ενέργεια και την αγάπη τους.

Διαβάστε Επίσης  Έλα στη θέση μου (γ κύκλος) Επεισόδιο 2

Μεταξύ άλλων στη λαμπερή πρεμιέρα των δύο καλλιτεχνών βρέθηκαν οι: Έλενα Παπαρίζου, Ειρήνη Παπαδοπούλου, Πέτρος Κωστόπουλος και πολλοί άλλοι.

Oι νύχτες της συμπρωτεύουσας απέκτησαν λοιπόν και πάλι λάμψη για 4 εβδομάδες – κάθε Παρασκευή & Σάββατο – ενώ στη συνέχεια το πολυαναμενόμενο σχήμα θα συνεχίσει τις εμφανίσεις του στο μοναδικό stage του «Estate» στην καρδιά της Αθήνας!

περισσότερα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *