Πότε μπορώ να κάνω το πρώτο μου Baby botox;

 Baby botox

Όλοι κάποια στιγμή έχουμε αντικρίσει ένα «παγωμένο» πρόσωπο, χωρίς έκφραση και συναίσθημα, αποτέλεσμα μιας θεραπείας των ρυτίδων με botox.

Πλέον η νέα τάση η οποία κάνει θραύση στο Χόλιγουντ ονομάζεται baby botox η οποία εξαλείφει τις ρυτίδες χωρίς να αλλοιώνει τη φυσική έκφραση του προσώπου!

Το baby Botox είναι ενέσεις Botox σε μικρότερη δόση από μια κανονική και εφαρμόζονται στα συνηθισμένα σημεία του προσώπου: έξω κανθό (πόδι χήνας), ρυτίδες μεσόφρυου και μετώπου. Η μικρή ποσότητα του Botox που χρησιμοποιείται στο baby Botox επιτρέπει μεν την κίνηση των μυών, αλλά σε μικρότερη έκταση, με αποτέλεσμα οι ρυτίδες να είναι λιγότερο βαθιές και όλο το πρόσωπο να δείχνει ανανεωμένο.

Διαβάστε Επίσης  Τα συνήθη λάθη που κάνετε και αποδυναμώνετε την τρίχα των μαλλιών σας

Από πότε να ξεκινήσω;

Παλιότερα το botox πήγαινε με την ηλικία, αλλά τότε το botox χρησιμοποιούνταν σαν αντιρυτιδική θεραπεία. Πλέον, το botox έχει πάρει θέση refresh, αναζωογόνησης και ξεκούρασης. Άρα, δεν παίζει ρόλο η ηλικία, παίζει ρόλο η ένδειξη. Υπάρχουν πολύ μικρές ηλικίες που είναι εκφραστικές και έχουν ανάγκη να κάνουν botox για να μην σπάσουν και μονιμοποιηθούν οι ρυτίδες.

Γιατί αν αυτό γίνεται επανειλημμένως καταστρέφεται εντοπισμένα και μεμονομένα το κολλαγόνο και μπορεί να κάνει effect ουλής. Άρα το ξεκινάς από τότε που έχεις ένδειξη. Δεν πρέπει ένα άτομο να έχει ρυτίδες για να κάνει botox, πρέπει να το κάνει για να δείξει ξεκούραστο. Για παράδειγμα, οι περιοφθλαμικοί μυς και πιο συγκεκριμένα ο κυκλοτερής (ο μυς που κάνει το πόδι της χήνας όταν συσπάται) όταν είναι συσπασμένος δείχνει το μάτι κατεβασμένο. Βελτιώνοντας αυτό το μυ το βλέμμα φαίνεται ξεκούραστο».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *