Συνταγή για αναζωογόνηση

Συνταγή για αναζωογόνηση

Αυτή η συνταγή για αναζωογόνηση είναι ένα ελιξήριο νεότητας, αποτελείται από φυσικά υλικά και αξιοποιεί τις ιδιότητες του λινέλαιου, του σκόρδου και του λεμονιού. Το αποτέλεσμα είναι μια θεραπεία ιδανική για γυναίκες με απίστευτα οφέλη για την εμφάνιση και την υγεία των μαλλιών και του δέρματος.

Υλικά

100 ml λινέλαιο
2 λεμόνια μετρίου μεγέθους
1 μεγάλη σκελίδα σκόρδο
500 γραμ. μέλι
Προετοιμασία

Μην ξεφλουδίσετε το σκόρδο. Τοποθετείτε το σκόρδο και το λεμόνι σε ένα μπλέντερ. Στη συνέχεια προσθέτετε το μέλι και το λινέλαιο και τα αφήνετε να λιώσουν μέχρι να γίνουν πολτός.
Αποθηκεύετε το μείγμα στο ψυγείο και καταναλώνετε μια κουταλιά της σούπας τρεις φορές την ημέρα, μισή ώρα πριν το γεύμα σας.

Διαβάστε Επίσης  Ενυδατική κρέμα: Οι μύθοι που δεν πρέπει να πιστεύετε: Οι μύθοι που δεν πρέπει να πιστεύετε

Πώς αναζωογονεί το σώμα αυτό το ελιξήριο;

Το λινέλαιο περιέχει βασικά λιπαρά οξέα τα οποία παρέχουν σημαντικά οφέλη στο δέρμα σας και στην υγεία σας γενικότερα. Περιέχει μια τεράστια ποσότητα λιπαρών οξέων ωμέγα-3, λινελαϊκό οξύ (ωμέγα-6), ολεϊκό οξύ (ωμέγα-9) και παλμιτικό λιπαρό οξύ.

Αυτό το έλαιο αποτελεί τη μεγαλύτερη φυτική πηγή λιγνανών, ένα πανίσχυρο αντιοξειδωτικό το οποίο όταν συνδυάζεται με λεμόνι βοηθά στην αποτοξίνωση του ήπατος και των χοληφόρων πόρων. Ένα υγιές συκώτι ισοδυναμεί με μια καλή υγεία και τη διατήρηση της νεότητας.

Διαβάστε Επίσης  Καλλυντικά με αλόη για πρόσωπο, σώμα και μαλλιά

Από την άλλη πλευρά, τα λεμόνια προσφέρουν μια μεγάλη ποσότητα βιταμίνης C η οποία ενδυναμώνει το ανοσοποιητικό σύστημα και τα αιμοφόρα αγγεία. Επιπλέον, το σκόρδο καθαρίζει την κυκλοφορία του αίματος, καταπολεμά τη χοληστερόλη, προστατεύει την καρδιά και προσφέρει άφθονα αντιοξειδωτικά για την τόνωση της κυτταρικής αναγέννησης.

Αυτή η απλή θεραπεία είναι πλούσια σε θρεπτικά συστατικά τα οποία ενισχύουν την καλή υγεία και την ομορφιά. Η κατανάλωσή του σε τακτική βάση βοηθά στην πρόληψη ασθενειών ενώ παράλληλα φροντίζει το δέρμα σας από μέσα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *