Αντίστροφη μέτρηση για τον Μαραθώνιο – Αναλυτικά οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Την Κυριακή 11 Νοεμβρίου θα διεξαχθεί ο αυθεντικός 36ος Μαραθώνιος της Αθήνας. Θα ισχύσουν εκτεταμένες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε μεγάλο μέρος του οδικού δικτύου που καλύπτει την κλασική διαδρομή.

Η εκκίνηση του αγώνα δρόμου των 5 χιλιομέτρων θα δοθεί στις 7:45 στη Λεωφόρο Βασ. Σοφίας, στο Σύνταγμα, και θα ακολουθηθεί η διαδρομή: Λ. Βασ. Αμαλίας – Ελ. Βενιζέλου (Πανεπιστημίου) – Ρήγα Φεραίου – Ακαδημίας – Λ. Βασ. Σοφίας – αναστροφή Λ. Βασ. Σοφίας (ΝΙΜΙΤΣ) – Λ. Βασ. Σοφίας – Ηρ. Αττικού – Παναθηναϊκό Στάδιο.

Συγκεκριμένα, διακοπή της κυκλοφορίας οχημάτων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας θα ισχύσει από νωρίς το πρωί της Κυριακής και ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα, στη λεωφόρο Μαραθώνος, μέχρι τον Σταυρό Αγίας Παρασκευής, στη λ. Μεσογείων από Σταυρό Αγίας Παρασκευής μέχρι Κατεχάκη, στους κλάδους εξόδου της Αττικής Οδού προς Ραφήνα και προς Παλλήνη, στη Μεσογείων, από Κατεχάκη μέχρι τον Πύργο Αθηνών και στις καθέτους αυτής μέχρι την πρώτη παράλληλο, στη Φειδιππίδου, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Μιχαλακοπούλου και της λ. Κηφισίας, καθώς και στις καθέτους αυτής μέχρι την πρώτη παράλληλο, στη Θηβών, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Μ. Ασίας και Λεβαδείας, στο ρεύμα προς Μεσογείων, στη Βασ. Σοφίας, μεταξύ Κηφισίας και Βασ. Κων/νου και στις καθέτους αυτής μέχρι την πρώτη παράλληλο, στη Μιχαλακοπούλου, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Ιλισίων και της λ. Μεσογείων, στη Βασ. Κων/νου, σε όλο το μήκος της και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής μέχρι την πρώτη παράλληλο, στην Αρδηττού, στη Βασ. Ολγας, στη Συγγρού, στο τμήμα της μεταξύ της Καλλιρρόης και Βασ. Αμαλίας, ρεύμα προς Αθήνα, στη Φραντζή, στο τμήμα της μεταξύ Καλλιρρόης και Συγγρού, ρεύμα κυκλοφορίας προς λ. Συγγρού, στη Βασ. Γεωργίου Α΄,στην Αρχιμήδους, μεταξύ της πλ. Πλαστήρα και της οδού Μ. Μουσούρου.

Διαβάστε Επίσης  Ο καιρός σήμερα Τετάρτη 2 Νοεμβρίου

Παράλληλα απαγορεύεται η στάθμευση οχημάτων σε Βασ. Ολγας, Αρχιμήδους, μεταξύ της πλ. Πλαστήρα και της οδού Μ. Μουσούρου, Ηρ. Αττικού, πλ. Καραϊσκάκη, λ. Μεσογείων, λ. Βασ. Σοφίας, λ. Βασ. Κων/νου και Αρδηττού, Μιχαλακοπούλου, μεταξύ Μεσογείων και Φειδιππίδου, Φειδιππίδου, από τη λ. Βασ. Σοφίας έως την οδό Μιχαλακοπούλου, πλ. Παναθηναϊκού Σταδίου, Ευφορίωνος, Ερατοσθένους, στο τμήμα της μεταξύ της λ. Βασ. Κων/νου και της οδού Ευτυχίδου, Συγγρού, στο τμήμα της μεταξύ της λ. Βασ. Αμαλίας και της οδού Αμβρ. Φραντζή, Αθανασίου Διάκου, Βασ. Σοφίας, μεταξύ Βασ. Κων/νου και Βασ. Αμαλίας, Ριζάρη, μεταξύ των λεωφόρων Βασ. Κων/νου και Βασ. Σοφίας, Βασ. Αμαλίας, Πανεπιστημίου, Ακαδημίας, Χαριλάου Τρικούπη, μεταξύ Πανεπιστημίου και Ακαδημίας, Ρήγα Φερραίου, μεταξύ των Πανεπιστημίου και Ακαδημίας, λ. Δημοκρατίας, από τη λ. Κάτω Σουλίου μέχρι τον Μαραθώνα, Πανός.

Διαβάστε Επίσης  Μαξίμου: Ας αφήσει επιτέλους κατά μέρος το αμόκ του εναντίον της χώρας ο Μητσοτάκης

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *