Πώς θα καταλάβετε αν του άρεσε το σεξ;

  • ΣΕΞ

 

 

Πώς θα καταλάβετε αν του άρεσε το σεξ;

 

 

Δεν είναι παράξενο να αναρωτιέσαι αν είσαι καλή στο σεξ. Το σκέφτονται πολλές γυναίκες. Αυτό συμβαίνει συχνότερα τον πρώτο καιρό που δεν έχει ξεκαθαριστεί αν είστε σε σχέση ή όταν μοιράζεστε με κάποιον, απλά, την ανάγκη για σαρκική ηδονή.

Ωστόσο, δεν είναι πάντα εύκολο να αντιληφθείς μόνο από το σεξ, αν του αρέσει πραγματικά.

Υπάρχουν όμως ενδείξεις που μπορούν να λύσουν αυτή σου την απορία.

Γίνεται συχνά

Είτε έχετε σχέση είτε, απλά, απολαμβάνετε ο ένας το σώμα του άλλου, κάνετε συχνά σεξ. Η πιο κλασική ένδειξη ότι ο παρτενέρ σου θέλει συνέχεια να σε γεύεται.

Ακολουθεί αγκαλίτσα

Αν χουχουλιάζετε παρεούλα και βάζει το κεφάλι σου στον ώμο του, δεν είναι για να μυρίσεις την ιδρωμένη του μασχάλη. Συμβαίνει διότι πέρασε πολύ καλά κάνοντας σεξ μαζί σου και τώρα θέλει περαιτέρω σωματική επαφή. Αν δεν του άρεσε το σεξ θα έκανε κάτι άλλο. Θα σε απέφευγε μπαίνοντας για ντουζ.

Διαβάστε Επίσης  Η σεξουαλική ορμή σε άνδρες και γυναίκες

Δεν προτείνει αλλαγές

Συνήθως όταν κάτι δεν μας αρέσει στο σεξ, το συζητάμε. Αν τα πράγματα μας αρέσουν όπως είναι, δεν παραπονιόμαστε. Ο εραστής σου, λοιπόν, δεν έχει εκφράσει καμία επιθυμία πρόσθεσης νέων στάσεων ή να κάνεις κάτι διαφορετικά. Αυτό σημαίνει ότι είναι υπερκαλυμμένος με τα τερτίπια που του κάνεις τώρα.

Στο λέει

Περίμενες να το διαβάσεις εδώ για να το καταλάβεις; Γιατί να στο πει αν δεν το εννοεί πραγματικά; Δεν θα έλεγε τίποτα, θα έκανε μερικές φορές ακόμη μαζί σου σεξ και μην τον είδατε.

Γίνεται πολύ στοργικός και ρομαντικός

Χμμ. Ίσως έχει αρχίσει να σε ερωτεύεται. Αρχίζει να σε αγκαλιάζει και εκτός κρεβατιού, γίνεται γενικά πιο διαχυτικός όταν βρίσκεσαι τριγύρω. Αυτά δεν θα συνέβαιναν αν δεν είχε υπήρχε σεξουαλική χημεία μεταξύ σας.

Πέφτει χαμηλά

Θέλει να σε ευχαριστήσει για τις στιγμές ηδονής που του προσέφερες, οπότε, υπάρχει καλύτερος τρόπος; Πολλοί λειτουργούν με τη λογική ότι το στοματικό σεξ δεν είναι για όλους τους παρτενέρ τους, αλλά για αυτούς που το αξίζουν. Άρα μάλλον το αξίζεις.

Διαβάστε Επίσης  Σεξ μετά τα 50: Ποιον κίνδυνο εγκυμονεί για τους άντρες

Κάνετε πολύ αυθόρμητο σεξ

Σε στριμώχνει εκεί που δεν το περιμένεις; Αν κάνει τέτοιες μικρές αυθόρμητες κινήσεις, σημαίνει ότι σκέφτεται διαρκώς το σεξ που κάνετε. Και μετά τον πιάνει ένας διακαής πόθος να το κάνει πράξη.

Ενδιαφέρεστε και οι δύο για τις σεξουαλικές ανάγκες του άλλου

Αν έχεις απλά ένα άτομο να κάνεις σεξ, δεν σε ενδιαφέρει ιδιαίτερα να ασχοληθείς με τα «βίτσια» του, σε ενδιαφέρουν μόνο τα δικά σου. Αν ο παρτενέρ δείχνει να ενδιαφέρεται για τις ανάγκες σου, σε ρωτάει αν θέλεις να προσθέσετε κάτι ή θέλει να τελειώσεις πριν από αυτόν, είναι σημάδι ότι ταιριάζουν τα χνώτα σας.

 

 

 

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Close Menu