Κηδεία Κατσίφα: Προσήχθησαν τέσσερις Έλληνες στην Αλβανία

Στην προσαγωγή τεσσάρων Ελλήνων που ταξίδευαν προς τους Βουλιαράτες προκειμένου να παραστούν στην κηδεία του Κωνσταντίνου Κατσίφα που θα γίνει σήμερα το μεσημέρι προχώρησαν οι αλβανικές Αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα τέσσερα άτομα που προσήχθησαν είχαν στην κατοχή τους μπλούζες με συνθήματα και κουκούλες.

Η αστυνομία της γειτονικής χώρας ενημέρωσε τις ελληνικές Αρχές πως οι προσαγωγές δεν θα μετατραπούν σε συλλήψεις, ωστόσο οι τέσσερις προσαχθέντες δεν θα μπορέσουν να παραστούν στην κηδεία του 35χρονου καθώς θα υποχρεωθούν να επιστρέψουν στην Ελλάδα.

Διαβάστε Επίσης  Αποτεφρώθηκε η σορός της Μάρθας Καραγιάννη - Ο Δημήτρης Σούρας μεταφέρει την τέφρα της

Νωρίτερα δεκάδες άνθρωποι επισκέφθηκαν το σημείο όπου έπεσε νεκρός ο 35χρονος την περασμένη Κυριακή 28 Οκτωβρίου εκαι απέτισαν φόρο τιμής στο μνημείο που έχει στηθεί στην περιοχή

Από τα ξημερώματα έχει φθάσει στο χωριό πλήθος κόσμου που ταξίδεψε από διάφορες πόλεις της Ελλάδας με δεκάδες λεωφορεία και ΙΧ αυτοκίνητα, προκειμένου να παραστεί στην κηδεία του 35χρονου, που τελείται υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, καθώς η παρουσία της αστυνομίας περιμετρικά του χωριού Βουλιαράτες είναι από το πρωί έντονη.

Διαβάστε Επίσης  Καιρός: Έρχονται βροχές και καταιγίδες την Πέμπτη – Δείτε σε ποιες περιοχές

Το κλίμα στο χωριό του 35χρονου είναι βαρύ, αλλά γενικά ήρεμο, με τη θλίψη να επικρατεί, όπως μεταδίδει ο απεσταλμένος του CNN Greece στους Βουλιαράτες, Κώστας Πλιάκος, ο οποίος βρέθηκε και στο σημείό όπου έπεσε νεκρός ο Κωνσταντίνος Κατσίφας.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *