Έλα στη θέση μου – Επεισόδια Έλα στη θέση μου – Επεισόδια 36-37-38-39-40

Δείτε τι θα συμβεί στα επόμενα επεισόδια της σειράς ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ στο Γ ΚΥΚΛΟ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 36-37-38-39-40

Επεισόδιο 36

Καθώς όλοι αποχαιρετούνε την Φαίη στην τελευταία της κατοικία, η Φλωρέτα και ο Αντρέας ετοιμάζονται να υποδεχτούν στο σπίτι τους τον Λεωνίδα για ένα σπέσιαλ δείπνο.

Ο Αχιλλέας μαθαίνει πως οι κάμερες στο σπίτι του είναι της Βασιλίνας και προσπαθεί να την καλοπιάσει για να μην χάσει την προεδρία της Sofo, ενώ η Ρενάτα φαίνεται ανένδοτη για τη μεταξύ τους σχέση.

Η Αιμιλία είναι απελπισμένη, καθώς ο Αντρέας είναι συνέχεια ένα βήμα μπροστά.

Ο Μίμης και η Ισμήνη έρχονται πιο κοντά και ο Ζούβας προχωρά τη νέα του επιχειρηματική ιδέα με τον Φώτη και τον Ζαχαρία.

Ο Δαμιανός έρχεται αντιμέτωπος με το παρελθόν του, χωρίς να ξέρει αν θα μπορέσει να το αντέξει.

Επεισόδιο 37

Η Φαίη εμφανίζεται στον Δαμιανό και ζητά τη βοήθειά του για να κρατήσει κρυφό ότι είναι ακόμα ζωντανή.

Η Φλωρέτα πέφτει θύμα ληστείας και ο Αντρέας φοβάται ότι τον εγκατέλειψε, ενώ ο Λεωνίδας τον παρακολουθεί να καταρρέει μπροστά στα μάτια του.

Η Ρενάτα μιλά για τα «θέλω» της στον Αχιλλέα, ο οποίος ετοιμάζεται να στήσει μια… παράσταση μπροστά στις κάμερες για να αποπροσανατολίσει την Βασιλίνα.

Διαβάστε Επίσης  Έλα στη θέση μου – Επεισόδια 22-23-24-25

Εν τω μεταξύ, ο Βλάσης υποφέρει από εφιάλτες λίγο πριν τη δίκη για την επιμέλεια του παιδιού και βλέπει παντού την Φαίη…

Κι ο εφιάλτης, δεν αποκλείεται να βγει αληθινός….

Επεισόδιο 38

Η Ρενάτα αρνείται κατηγορηματικά να πάρει μέρος στο σχέδιο του Αχιλλέα και ο Αντρέας αποφασίζει να προσλάβει ντέντεκτιβ για να παρακολουθήσει την Φλωρέτα.

Η απόφαση για την επιμέλεια βγαίνει και η Ρενάτα δείχνει το βραχιόλι της Φαίης στον Λεωνίδα.

Ο Μίμης επιστρέφει από τη Μάρα Τζάρα με ένα σημάδι στον λαιμό, ενώ η Σύλβια επιμένει πως ανάμεσα στην Βάνα και τον Φώτη υποβόσκει ένας μεγάλος έρωτας.

Η Αιμιλία καταφέρνει να λύσει τον γρίφο της Μένης, ενώ η Βασιλίνα πιέζει τον Αχιλλέα. Ποια είναι η πρώτη δουλειά που αναλαμβάνουν οι «Φακιόλες»;

Τι θα συμβεί όταν η Φαίη εμφανιστεί μπροστά στον Βλάση;

Επεισόδιο 39

Ο Βλάσης προσπαθεί να καταλάβει ποια ήταν η μυστηριώδης γυναίκα που τον έριξε αναίσθητο με μοναδικό στοιχείο το άρωμά της.

Διαβάστε Επίσης  «Το σόι σου» Επεισόδια 10-11-12-13 του 5ου κύκλου

Η ανησυχία της Μίκας φουντώνει μετά τις υπόνοιες που αφορούν την Φαίη σε συνδυασμό με την επίθεση στον Βλάση.

Η Αιμιλία άθελά της αποκαλύπτει ένα κρυμμένο άσσο της στην Βασιλίνα, τη στιγμή που ο Αχιλλέας προσπαθεί να της μιλήσει ανοιχτά.

Η Σύλβια προσπαθεί να γίνει προξενήτρα της Βάνας, με τη δεύτερη να αντιδρά έντονα και σπασμωδικά, με αποτέλεσμα να έρχονται σε κόντρα.

Επεισόδιο 40

Το γεύμα που παραθέτουν στη βίλα η Σύλβια και ο Ζούβας για να ανάψουν τη φλόγα ανάμεσα στον Φώτη και την Βάνα, καταλήγει σε καταστροφή όταν πέφτει η ιδέα να παίξουν μπουκάλα.

Μετά από μια αντιπαράθεση, ο Αχιλλέας καταφέρνει να μεγαλώσει τον φόβο της Βασιλίνας για το αν ο Αντρέας είναι επικίνδυνος.

Ο Αχιλλέας ζητά από την Ρενάτα να υποδυθούν μπροστά στις κάμερες της Βασιλίνας ότι χωρίζουν, αλλά η Ρενάτα αρνείται να λάβει μέρος σ’ αυτό το θέατρο.

Η Φαίη καταφέρνει για άλλη μια φορά να κάνει τον Δαμιανό ό,τι θέλει.

Η Μίκα σχεδιάζει το πρόσωπο της Φαίης με νικάμπ και ο Λουκάς αναγνωρίζει σε αυτό την γυναίκα που τους επιτέθηκε.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Close Menu