«Το σόι σου» Επεισόδια 10-11-12-13 του 5ου κύκλου

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 10

Ο Βαγγέλης και η Χαρούλα εύχονται να πάρει το όνομα του παππού, αλλά επειδή τρέμουν τι θ’ ακούσουν, αποφεύγουν τη συζήτηση.

Μέχρι που η Μπέλα θα αποφασίσει να αγοράσει στον ανιψιό της μια ταυτότητα και θα κάνει την ερώτηση που όλοι φοβούνται. Πώς θα το πούνε το παιδί;

Η Αλίνα θα δώσει την απάντηση, αλλά ταυτόχρονα θα πυροδοτήσει και μεγάλη αναστάτωση στην οικογένεια.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO ΕΔΩ

Επεισόδιο 11

H Λυδία, όπως υποστηρίζει ο Σάββας, είναι πολύ απρόσεκτη με τα πράγματά της, ενώ ο Σάββας, σύμφωνα με τη Λυδία – και όχι μόνο – είναι ελαφρώς τσιγκούνης.

Ο Σάββας αποφασίζει να βάλει τέλος στις «φήμες» που τον θέλουν σφιχτοχέρη, κάνοντας δώρο στη γυναίκα του ένα ακριβό δαχτυλίδι.

Μόνο που η Λυδία αποδεικνύει ξανά το δικό της ελάττωμα, χάνοντάς το. Θα το πει στον Σάββα ή θα καταφέρει να του το κρύψει; Και πού χάθηκε τελικά το δαχτυλίδι;

Διαβάστε Επίσης  «Το σόι σου» Επεισόδια 5-6 του 5ου κύκλου

Λυδία και Αντωνία αποφασίζουν να λύσουν το μυστήριο, αλλά στο κυριακάτικο γεύμα των Τριαντάφυλλων, ο Σάββας αποκαλύπτει στην οικογένειά του άλλο ένα μυστικό πίσω από το χαμένο κόσμημα.

 

Επεισόδιο 12

Επειτα από κάποια περίεργα τηλεφωνήματα του ανιψιού του Βαγγέλη του Λεωνίδα, στα οποία ρωτάει όλο το σόι αν θα κατέβουν στο χωριό επειδή του έχουν λείψει, μία ακόμη έκπληξη περιμένει τους Χαμπέους: Η σύζυγός του, η Βαλσαμούλα, εμφανίζεται στην πόρτα τους και τον ψάχνει.

Ο ίδιος της είχε πει ότι έφυγε εσπευσμένα για Αθήνα για να είναι στο πλευρό του θείου του που μπήκε εκτάκτως στο νοσοκομείο για εγχείρηση σκωληκοειδίτιδας.

Φυσικά κάτι τέτοιο δεν ισχύει και η Χαρούλα προσπαθεί να σώσει την κατάσταση, χωρίς ιδιαίτερη βοήθεια από τα άλλα μέλη της οικογένειας.

Διαβάστε Επίσης  Το σόι σου: Οι γιορτές θα βρουν τα σόγια τσακωμένα;

Που ήταν όμως ο Λεωνίδας και πως θα αντιδράσει ο Βαγγέλης όταν μάθει την «αλήθεια» για τον ανιψιό του;

Επεισόδιο 13

Επειτα από κάποια περίεργα τηλεφωνήματα του ανιψιού του Βαγγέλη, του Λεωνίδα, ο οποίος ρωτάει όλο το σόι αν θα κατέβει στο χωριό επειδή του έχουν λείψει, μία ακόμη έκπληξη περιμένει τους Χαμπέους. Η σύζυγός του, η Βαλσαμούλα, εμφανίζεται στην πόρτα τους και τον ψάχνει.

Ο ίδιος της είχε πει ότι φεύγει εσπευσμένα για Αθήνα, για να είναι στο πλευρό του θείου του που μπήκε εκτάκτως στο νοσοκομείο για εγχείρηση σκωληκοειδίτιδας.

Φυσικά, κάτι τέτοιο δεν ισχύει και η Χαρούλα προσπαθεί να σώσει την κατάσταση, χωρίς ιδιαίτερη βοήθεια από τα άλλα μέλη της οικογένειας.

Πού ήταν όμως ο Λεωνίδας και πώς θα αντιδράσει ο Βαγγέλης όταν μάθει την «αλήθεια» για τον ανιψιό του;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *