Ο πρίγκιπας της Φωτιάς – Επεισόδια 10-11-12-13

Ο πρίγκιπας της Φωτιάς

Δείτε τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια της νέας τηλεοπτικής σειράς Ο ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ που θα βλέπουμε στο OPEN

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 10-11-12-13

Επεισόδια 10-11

Ο Μίλτος σώζεται από την έκρηξη σαν από θαύμα. Η είδηση της έκρηξης αναστατώνει τους πάντες. Η Άννα ρωτάει τον Λαέρτη αν ξέρει κάτι και τσακώνονται. Οι Τσακίρηδες από τη μεριά τους αναρωτιούνται επίσης ποιος μπορεί να ευθύνεται. Η Άννα συνεχίζει να προετοιμάζεται για τον αυριανό γάμο. Σταύρος συναντιέται με το Ανδρέα και τον απειλεί, πως αν πάθει κάτι ο γιος του εξαιτίας τους, θα αποκαλύψει όσα ξέρει και θα τους καταστρέψει.

Η Άννα, σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση, αποκαλύπτει τα πάντα για το παρελθόν της στην Μάρω. Ο Μίλτος περνάει λίγες ώρες για ένα ποτό με τους συναδέλφους του για να γιορτάσουν τον επικείμενο γάμο. Ο Λαέρτης παίρνει την Άννα και πάνε στον θερινό κινηματογράφο του και της ζητάει να φύγουν μαζί. Χωρίς να το ξέρουν μια κάμερα τους καταγράφει.

Η Άννα γυρνάει σπίτι από τον θερινό κινηματογράφο και εξομολογείται στην Μάρω ότι θα είναι λάθος να παντρευτεί τον Μίλτο. Η Μάγια, βλέποντας ότι απομακρύνονται εκείνη κι ο Λαέρτης, του ζητά να κάνουν άλλη μια προσπάθεια, για να σωθεί ο γάμος τους. Η Άννα βρίσκει το κουράγιο και ανακοινώνει στον Μίλτο πως δεν θέλει να προχωρήσουν με τον γάμο, κάτι που τον πληγώνει.

Διαβάστε Επίσης  Ο Πρίγκιπας της Φωτιάς: Επεισόδια 61-62-63-64-65-66

Το παρελθόν στοιχειώνει τον Σταύρο όταν θυμάται την γυναίκα του, αλκοολική πια, να τον μέμφεται, που δεν αποκάλυψε την αλήθεια για τα γεγονότα της μοιραίας νύχτας. Η Αστυνομία βρίσκει το πτώμα του δολοφονημένου Σιδέρη και δίπλα του σακουλάκια με ναρκωτικά, όπως στους προηγούμενους φόνους. Ένας από τους μπράβους του Ηρακλή Τσακίρη επισκέπτεται το κατάστημα απέναντι από τον θερινό κινηματογράφο και ζητά την κασέτα της προηγούμενης νύχτας…

Επεισόδιο 12

Ο Στέλιος πηγαίνει στο ίδρυμα της Κάτιας Τσακίρη σχετικά με την υπόθεση του Άλκη, αλλά η συζήτηση καταλήγει εκρηκτικά και η συνάντηση τελειώνει άδοξα. Ο Μίλτος ανακρίνει τον Κοντογιώργο σχετικά με την μοιραία νύχτα, της δολοφονίας του Μωραḯτη, αλλά εκείνος εμμένει στην κατάθεση που είχε δώσει και τότε.

Ο Μίλτος λαμβάνει στο κινητό ένα βίντεο, που δείχνει τον Λαέρτη στο θερινό σινεμά του, με μια γυναίκα με καπαρντίνα, της οποίας η ταυτότητα δεν διακρίνεται. Ο Ηρακλής ενημερώνεται από τον Κοντογιώργο για τις ερωτήσεις που του έκανε ο Μίλτος για το παρελθόν. Ο Ηρακλής φεύγοντας από τη συνάντηση με τον Κοντογιώργο πυροβολείται από έναν άγνωστο…

Διαβάστε Επίσης  Πρεμιέρα για τον συγκλονιστικό δεύτερο κύκλο του Πρίγκιπα της Φωτιάς

Επεισόδιο 13

Ο Λαέρτης μαθαίνει από την πυροσβεστική ότι το αυτοκίνητο του βρέθηκε καμένο σε μια αλάνα. Ο Στέλιος Αξιώτης πηγαίνει με τον μικρό Άλκη να ταΐσουν το αδέσποτο σκυλάκι, που φροντίζει ο Άλκης. Ο Ανδρέας επισκέπτεται τον Ηρακλή στο νοσοκομείο και του λέει ότι αυτός που τον πυροβόλησε ήθελε να στείλει κάποιο μήνυμα και δεν είναι ο Λαέρτης, όπως υποψιάζεται ο Ηρακλής.

Ο Στέλιος ξαναπηγαίνει στο ίδρυμα της Κάτιας Τσακίρη για την υπόθεση του Άλκη, αλλά και οι δεύτερες εντυπώσεις δεν είναι καλύτερες από τις πρώτες. Ο Λαέρτης βρίσκει την Άννα έξω από το σπίτι της, για να τη διαβεβαιώσει ότι δεν έχει καμία σχέση με τους φόνους. Η Μάγια μαθαίνει για μια αλλαγή στη διαθήκη του Ανδρέα που την αναστατώνει…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *