Αποφυλακίζεται η 19χρονη που σκότωσε το βρέφος της στην Πετρούπολη

Αποφυλακίζεται η 19χρονη που σκότωσε το βρέφος της στην Πετρούπολη

Αποφυλακίζεται εντός της ημέρας η 19χρονη που κατηγορείται ότι σκότωσε το νεογέννητο μωρό της και μετά, με τη βοήθεια της μητέρας της, το πέταξε σε κάδο σκουπιδιών στην Πετρούπολη.

Η νεαρή είχε κριθεί προφυλακιστέα τον περασμένο Μάιο όταν το Δικαστικό Συμβούλιο που κλήθηκε να επιλύσει τη διαφωνία ανάμεσα σε ανακριτή και εισαγγελέα μετά την απολογία της για το αν θα έπρεπε να προφυλακιστεί ή όχι αποφάσισε με βούλευμά του να οδηγηθεί στις φυλακές.

Διαβάστε Επίσης  Καφές φίλτρου: Μην τον πιείτε, κάντε πίλινγκ σώματος

Η υπερασπιστική της γραμμή

Η 19χρονη υποστήριξε ότι δεν γνώριζε πως ήταν έγκυος μέχρι τον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Γέννησε το παιδί στην μπανιέρα του σπιτιού της, εκείνο θήλασε και μετά σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της εμφάνισε αιμορραγία. Στην προσπάθειά της να την σταματήσει, του έβαλε χαρτιά μέσα στο στόμα, ενώ τύλιξε γύρω από το λαιμό του ένα σχοινί για να το κάνει να αντιδράσει.

Υποστήριξε επίσης ότι έβλεπε αυτό το μωρό σαν απειλή και αισθανόταν ότι έπρεπε να το εξαφανίσει. Η μητέρα της από την άλλη κατάθεσε ότι δε γνώριζε τίποτα για την εγκυμοσύνη μέχρι την ώρα του τοκετού και πως πήρε το μωρό από την κόρη της και το πέταξε στα σκουπίδια.

Διαβάστε Επίσης  Σπιτικό ενυδατικό λάδι προσώπου με υαλουρονικό

Ο συνήγορος της 19χρονης Σπύρος Δημητρίου δήλωσε: «Ευχαριστούμε την Ελληνική Δικαιοσύνη που αποφάσισε με ψυχραιμία και δίνει στην κοπέλα μία ευκαιρία για τη ζωή της».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *