Και είπεν ο Κύριος στα 12 ζώδια…

Και είπεν ο Κύριος στα 12 ζώδια...

Αφήσαμε τη φαντασία μας ελεύθερη να πλάσει μια ιστορία για το πώς πήρε το κάθε ζώδιο τα κύρια χαρακτηριστικά του.

Η ιστορία μας ξεκινά κάπως έτσι:

Ένα πρωί ο Θεός μάζεψε τα 12 ζώδια γύρω του. Τα κοίταξε προσεκτικά για πολύ ώρα και μετά άρχισε να τα φωνάζει ένα-ένα για να παρουσιαστούν μπροστά του!

Κριέ, σε σένα δίνω την τιμή να φυτέψεις τον πρώτο σπόρο. Κάθε σπόρος που φυτεύεις θα πολλαπλασιάζεται. Αλλά δε θα έχεις τον χρόνο να τον δεις να μεγαλώνει γιατί ό,τι φυτό δημιουργείς περισσότερα θα πρέπει να φυτευτούν. Θα είσαι ο πρώτος που θα διεισδύσει στο μυαλό των ανθρώπων και θα εμφυσήσει την Ιδέα Μου, αλλά δεν είναι δική σου δουλειά να την αναπτύξεις, ούτε να την αμφισβητήσεις. Η ζωή σου θα είναι δράση και η μόνη ενέργεια που σου επιτρέπω είναι να κάνεις γνωστούς στους ανθρώπους τα Δημιουργήματά Μου. Για την καλή σου δουλειά σου δίνω την αρετή της Αυτοεκτίμησης.

Σε σένα Ταύρε, αναθέτω το καθήκον να καλλιεργήσεις τον σπόρο. Η δουλειά σου είναι σπουδαία και απαιτεί υπομονή γιατί πρέπει να ολοκληρώσεις όλα όσα ξεκίνησε ο Κριός, ώστε να μην πάει χαμένος κανένας σπόρος. Δεν πρέπει να αμφισβητήσεις, ούτε να αλλάξεις άποψη, ούτε να εξαρτάσαι, ούτε και να ζητήσεις από άλλους να κάνουν αυτό που σου ζητώ. Για αυτό σου δίνω το δώρο της Δύναμης. Χρησιμοποίησέ το με σύνεση.

Σε σας τους Διδύμους δίνω πολλά ερωτήματα, όχι όμως και τις απαντήσεις. Για να τις πάρετε θα πρέπει να έρθετε σε επαφή με τους ανθρώπους και να τους κατανοήσετε. Κάποιες φορές δε θα καταλαβαίνετε τι λένε ή βλέπουν ούτε κι εσάς θα σας καταλαβαίνουν, γι’ αυτό, θα σας δώσω τη διαρκή ανάγκη για Γνώση, ώστε να καλύψετε τις απορίες σας.

Καρκίνε, σου αναθέτω το καθήκον να μάθεις στους ανθρώπους τα συναισθήματά τους. Να τους προκαλέσεις γέλια και δάκρυα, ώστε ζώντας τα, να αισθανθούν εσωτερική πληρότητα. Γι’ αυτό σου δίνω το δώρο της Οικογένειας, όπου μέσα από αυτήν θα επιτευχθεί.

Λέοντα, σου αναθέτω να επιδείξεις στον κόσμο το Έργο μου σε όλη του τη λαμπρότητα. Αλλά πρέπει να είσαι υπερήφανος κι όχι αλαζόνας και πάντα να θυμάσαι ότι είναι Δικό Μου, όχι δικό σου. Αν το ξεχάσεις, οι άνθρωποι θα σε περιφρονήσουν. Υπάρχει μεγάλη χαρά στη δουλειά που σου δίνω, αν την κάνεις καλά. Γι’ αυτό, θα λάβεις το δώρο της Δόξας.

Διαβάστε Επίσης  Το ζώδιο του πεθερού κάνει την διαφορά! Πώς θα σε συμπαθήσει;

Από σένα Παρθένε ζητώ μια αξιολόγηση του συνόλου της ανθρωπότητας για τα πεπραγμένα της. Θα πρέπει να ελέγξεις ό,τι έχουν κάνει οι άνθρωποι και να τους επισημάνεις τα λάθη τους, έτσι ώστε, μέσω αυτών, το Έργο μου να τελειοποιηθεί. Για να το κάνεις αυτό σου δίνω το δώρο της Καθαρότητας της Σκέψης.

Ζυγέ, σου αναθέτω την αποστολή να υπενθυμίσεις στους ανθρώπους τα καθήκοντά τους απέναντι στους συνανθρώπους τους, ώστε να έχουν πλήρη επίγνωση. Να μάθουν να συνεργάζονται και να προβληματίζονται για τις συνέπειες των ενεργειών τους. Θα αναλάβεις να τους συμφιλιώνεις, αν υπάρχει διαφωνία και για τις προσπάθειές σου θα σας δώσω το δώρο της Αγάπης.

Εσύ Σκορπιέ θα αναλάβεις ένα πολύ δύσκολο καθήκον: θα έχεις τη δυνατότητα να καταλαβαίνεις τι σκέφτονται οι άλλοι άνθρωποι, αλλά σου απαγορεύω να μιλήσεις για αυτό. Πολλές φορές θα υποφέρεις από αυτά που «βλέπεις», ίσως και να απομακρυνθείς από μένα εξ αιτίας του πόνου που θα νιώσεις, όμως μην ξεχάσεις ότι δεν είμαι Εγώ αλλά η κακή πλευρά του Δημιουργήματός μου που σου τον προκαλεί. Θα αναγκαστείς να χρησιμοποιήσεις τα ένστικτά σου, για να επικρατήσεις, γι’ αυτό και σου χρειάζεται ένας ανώτερος Σκοπός κι αυτόν σου δίνω.

Από εσένα Τοξότη ζητώ να κάνεις τους ανθρώπους να γελούν, επειδή συχνά θα έχουν πικρές, εξ αιτίας της μη κατανόησης της Ιδέας μου. Μέσα από το γέλιο πρέπει να δώσεις στους ανθρώπους την ελπίδα, και μέσω της ελπίδας, να στρέψουν τα μάτια τους πάλι σε Μένα. Θα αγγίξεις πολλές ζωές και θα γνωρίσεις κάθε ανησυχία τους. Σε σένα δίνω το δώρο της άπειρης Επέκτασης, ώστε να εξαπλωθείς και να φτάσεις σε κάθε γωνία του σκότους για να φέρεις το Φως.

Διαβάστε Επίσης  Η χειρότερη πλευρά των ζωδίων

Από σένα Αιγόκερε, ζητώ να διδάξεις στους ανθρώπους της αξία της «δουλειάς». Ο στόχος σου δεν είναι εύκολος, γιατί θα αναγκαστείς να σηκώσεις τα βάρη όλων των ανθρώπων στους ώμους σου και να αναλάβεις ευθύνες που δεν σου αναλογούν, αλλά θα τα καταφέρεις γιατί θα σου δώσω το χάρισμα της Αντοχής και έτσι θα βάλεις στον ίσιο δρόμο τους Αδελφούς και τις Αδελφές σου.

Εσύ Υδροχόε, θέλω να κάνεις τους ανθρώπους να δουν το μέλλον και τις πιθανές δυνατότητές τους. Ίσως κάποια στιγμή νιώσεις μοναξιά, αλλά δε σου επιτρέπω να εκμεταλλευτείς αισθήματα τους για να τη διώξεις. Αλλά, επειδή θα στρέψεις την ανθρωπότητα σε έναν νέο δρόμο, σου δίνω το δώρο της Ελευθερίας, ώστε να μπορείς να την εξυπηρετείς οποτεδήποτε και οπουδήποτε χρειαστεί.

Σε σας Ιχθύς δίνω το πιο δύσκολο έργο όλων: Σας ζητώ να συγκεντρώσετε όλους τους καημούς των ανθρώπων και να τους επιστρέψετε σε Μένα. Τα δάκρυα σας θα είναι τα δάκρυά μου. Η θλίψη που θα απορροφήσετε θα είναι μεγάλη, αλλά πρέπει να δείξετε συμπόνια και να τους βοηθήσετε να προσπαθήσουν ξανά. Για αυτό σας προσφέρω το μεγαλύτερο δώρο όλων, την Κατανόηση. Θα είστε τα μοναδικά από τα 12 παιδιά μου που θα με καταλάβετε και θα σας χρειαστεί για όταν προσπαθήσετε να διαδώσετε τα μηνύματά μου στην ανθρωπότητα και δε θα τα λαμβάνει.

Ωστόσο, τα ζώδια έμειναν με την απορία για το τι πρέπει να κάνουν… Ο Θεός το κατάλαβε. «Ξέρω ότι πιστεύετε ότι του άλλου το δώρο ήταν καλύτερο από το δικό σας» τους είπε «γι’ αυτό σας επιτρέπω να τα ανταλλάξετε». Αμέσως το κάθε ζώδιο ενθουσιάστηκε με τις καινούργιες προοπτικές που του δίνονταν. Ο Θεός τότε χαμογέλασε και τους είπε: «Θα επανέλθετε σε μένα πολλές φορές, ζητώντας να απαλλαγείτε από την αποστολή σας και κάθε φορά θα σας πραγματοποιώ την επιθυμία σας. Θα περάσουν αμέτρητες ζωές, προτού ολοκληρώσετε το έργο που σας ανέθεσα. Σας δίνω αμέτρητο χρόνο, αλλά μόνο όταν γίνει, μπορείτε να είστε μαζί Μου».

πηγή

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *