Ο ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ: Αυτή είναι η υπόθεση και οι χαρακτήρες της νέας σειράς

Ο ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ

Η καθηλωτική σειρά «Ο Πρίγκιπας της Φωτιάς» του Γιώργου Κυρίτση σε σκηνοθεσία Χρήστου Δήμα

Ο «Πρίγκιπας της Φωτιάς» είναι μία ιστορία που ξετυλίγεται αποκαλύπτοντας καλά κρυμμένα μυστικά ανάμεσα σε τρεις οικογένειες.

Καλά κρυμμένα μυστικά που όταν βγουν στο φως θα ανατρέψουν τις ζωές όλων. Η αρχή μ’ έναν φόνο, ένα σπίτι που καίγεται, 3 θύματα και η εκδίκηση που γεννιέται από τις στάχτες. Το παραμύθι που δεν πρόλαβε να τελειώσει η ηρωίδα θα φτάσει στο τέλος και ο πρίγκιπας θα τη σώσει από τη φωτιά. Ο πρίγκιπας της φωτιάς

Βέβαια, πέρα και πάνω απ’ όλα ο έρωτας. Ο μεγάλος , ο απαγορευμένος, ο μπλοκαρισμένος έρωτας. Η μοίρα θα χτυπήσει αθώους, όμως οι πραγματικοί ένοχοι δε γνωρίζουν ότι ο χρόνος τα γιατρεύει όλα, εκτός από την αλήθεια. Και η αλήθεια θα γκρεμίσει ζωές, καριέρες και πλούτη ανθρώπων που τα στήριξαν σε ψέματα και φόνους. Μια φορά λοιπόν και έναν καιρό…. Ο πρίγκιπας της φωτιάς

Πρωταγωνιστούν οι Πέγκυ Σταθακοπούλου, Θέμης Πάνου, Κώστας Αρζόγλου, Βαγγέλης Γερμανός, Μάξιμος Μουμούρης, Φιόνα Γεωργιάδη, Αντίνοος Αλμπάνης, Αλέκος Συσσοβίτης, Αστέριος Πελτέκης, Νάνσυ Μπούκλη, Ελεάννα Στραβοδήμου, Κώστας Φαλελάκης και η Υρώ Λούπη.

Οι χαρακτήρες της νέας σειράς

Ας γνωρίσουμε τους ήρωες και τα μυστικά τους.

ΛΑΕΡΤΗΣ ΜΑΚΡΗΣ (Μάξιμος Μουμούρης)

Με σπουδές στα ναυτιλιακά και τη διοίκηση επιχειρήσεων, είναι παντρεμένος με την κόρη του μεγαλοεπιχειρηματία Ανδρέα Τσακίρη και έχει αναλάβει τη διοίκηση του ομίλου της οικογένειας. Όταν γνωρίζει και ερωτεύεται την Άννα, διαλύει την οικογένεια του για να ζήσει μαζί της, χωρίς να υποψιάζεται ότι εκείνη τον χρησιμοποιεί για να πετύχει την εκδίκησή της.

Διαβάστε Επίσης  Ο πρίγκιπας της φωτιάς – Επεισόδια 26-27-28-29-30-31-32-33-34-35

ΜΙΛΤΟΣ ΚΟΜΝΗΝΟΣ (Αντίνοος Αλμπάνης)

Θεωρείται ιδιοφυΐα στους κόλπους της αστυνομίας, όπου εργάζεται ως εγκληματολόγος – ειδικός διαπραγματευτής. Όμως πίσω από την επιτυχημένη του εικόνα κρύβει επιμελώς ότι πάσχει από οριακή διαταραχή. Έχει παθολογική αδυναμία στην Άννα, με την οποία συζεί και ετοιμάζονται να παντρευτούν. Όταν αυτή τον εγκαταλείπει, μπαίνει στον ανεμοστρόβιλο των εξελίξεων.

ΑΝΝΑ ΛΑΖΑΡΟΥ (Φιόνα Γεωργιάδη)

Είναι αποφασισμένη να πάρει εκδίκηση για το παρελθόν της, τότε που λεγόταν Μαριάννα Μωραΐτη και έχασε τα πάντα, μεγαλώνοντας σε παιδικό χωριό sos. Αργεί όμως να συνειδητοποιήσει ότι ανοίγει τον ασκό του Αιόλου… θα ερωτευτεί τον Λαέρτη, γαμπρό του Ανδρέα Τσακίρη, και η ήσυχη ζωή της θα ανατραπεί για ακόμα μια φορά.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΙΑΚΙΡΗΣ (Θέμης Πάνου)

Ισχυρός και επιτυχημένος επιχειρηματίας, με μεγάλο ναυτιλιακό όμιλο, ο 55χρονος Ανδρέας εγκατέλειψε στο παρελθόν τη μητέρα της Άννας για να παντρευτεί την Κάτια, χάρη στην περιουσία της. Ικανότατος, θα δημιουργήσει έναν κολοσσό. Προστατεύει τον αδερφό του, Ηρακλή, και θέλει να εξιλεωθεί για την καταστροφή της ζωής της Άννας. Όμως το παρελθόν εκδικείται.

ΚΑΤΙΑ ΤΣΑΚΙΡΗ (Πέγκυ Σταθακοπούλου)

Ερωτεύτηκε τον Ανδρέα και έπεισε τον πατέρα της να τον παντρευτεί. Δεν ξέρει τίποτε από όσα έγιναν στο παρελθόν και ασχολείται με ένα ίδρυμα για κακοποιημένα και παραμελημένα παιδιά, θα γνωρίσει έναν περίεργο τύπο, τον λ Στέλιο Αξιώτη, και μέσα από αυτόν θα δει έναν κόσμο που δεν είχε γνωρίσει ποτέ. θα αρχίσει να τον ερωτεύεται και κάποια στιγμή θα αποφασίσει να φύγει μαζί του. Αυτό θα ανατρέψει τη μέχρι τώρα ζωή της οικογένειας της.

Διαβάστε Επίσης  Πρεμιέρα για τον συγκλονιστικό δεύτερο κύκλο του Πρίγκιπα της Φωτιάς

ΗΡΑΚΛΗΣ ΤΙΑΚΙΡΗΣ (Αλέκος Συσσοβίτης)

Ο μικρότερος αδερφός του Ανδρέα. Είναι το σκοτεινό πρόσωπο της οικογένειας Τσακίρη. Αναλαμβάνει όλες τις βρόμικες δουλειές και υπερβαίνει συχνά τα όρια. Γοητευτικός, ιδιαίτερα επικίνδυνος και παραδομένος στα πάθη του, σκορπίζει τη δυστυχία στις ζωές όλων.

ΜΑΓΙΑ ΤΣΑΚΙΡΗ (Νάνσυ Μπούκλη)

Η 23χρονη κόρη του Ανδρέα και της Κάτιας έχει παντρευτεί τον Λαέρτη, με τον οποίο έχουν ένα παιδί. Όταν θα νιώσει ότι το μέλλον της απειλείται, θα κάνει τα πάντα για να μη χάσει αυτά που θεωρεί ότι της ανήκουν.

ΠΑΥΡΟΣ ΚΟΜΝΗΝΟΣ (Βαγγέλης Γερμανός)

Πατέρας του Μίλτου. Πρώην ιατροδικαστής, γνωρίζει όλα τα μυστικά και το παρελθόν των ηρώων. Μην μπορώντας στο παρελθόν να αντιδράσει, εγκατέλειψε τη δουλειά του και βυθίστηκε στη σιωπή, προσπαθώντας να συμβιβαστεί με τις τύψεις του.

ΘΩΜΑΣ ΑΠΕΡΓΗΣ (Κώστας Αρζόγλου)

Περίπου 70 ετών, εργάζεται για πολλά χρόνια στο σπίτι του Ανδρέα, που του έχει απόλυτη εμπιστοσύνη. Φροντίζει το σπίτι, αλλά αγαπά περισσότερο τον κήπο. Έχει ακούσει συζητήσεις πίσω από κλειστές πόρτες. Γνωρίζει τι κρύβει η οικογένεια Τσακίρη. Φροντίζει να περνά απαρατήρητος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *