ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ Επεισόδια 47-48-49-50-51-52-53-54-55-56-57-58 Β ΚΥΚΛΟΣ

ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ Επεισόδια 47-48-49-50-51-52-53-54-55-56-57-58  Β ΚΥΚΛΟΣ

 

Δείτε τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια της σειράς ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ στο Β ΚΥΚΛΟ που βλέπουμε στον Alpha

Επεισόδια 47-48-49-50-51-52-53-54-55-56-57-58

Επεισόδιο 47

Η Όλγα λειτουργεί σπασμωδικά προκειμένου να προστατέψει τον εαυτό της μέσα στις φυλακές κι αυτό θα μετρήσει εναντίον της στο δικαστήριο.

Η Χριστίνα εκδηλώνει το ενδιαφέρον της για τον Ορφέα, γεγονός που παρατηρεί και η Άννα. Ο Σέκερης έρχεται πιο κοντά με την Αμαλία, ενώ και η Τατιάνα βρίσκει μια νέα φίλη στο πρόσωπο της Αθηνάς.

Ο Φίλιππος και η Ελένη ζουν τον απόλυτο έρωτα και σχεδιάζουν το πρώτο τους ταξίδι στο εξωτερικό, αψηφώντας τον κίνδυνο.

Η μέρα των αγορεύσεων φτάνει και κανείς δεν μπορεί να κάνει προγνωστικά για την έκβαση της δίκης. Η Μαργκώ ερωτεύεται τον Πέτρο και προσπαθεί να το κοντρολάρει..

Η Αθηνά αρχίζει να υποψιάζεται πως ο Νικόλας της λέει ψέματα σχετικά με την ίωση που, υποτίθεται ότι, έχει. Η Τατιάνα λαμβάνει ένα δέμα που ενισχύει τις υποψίες της πως ο Τόνυ είναι στην Αθήνα.

Η απολογία της Όλγας ραγίζει καρδιές.. Είναι όμως αρκετή για να την αθωώσει;

Επεισόδιο 48

Η δίκη ολοκληρώνεται και αρχίζουν οι συνεδριάσεις για την απόφαση που θα επηρεάσει τη ζωή της Όλγας για πάντα. Η Τατιάνα πάει στο δωμάτιο που συνήθως μένει ο Τόνυ και χτυπάει μανιωδώς την πόρτα, μένει όμως έκπληκτη όταν βλέπει ποιος της ανοίγει!

Η Ελένη καταστρώνει ολόκληρο σχέδιο με την Αφροδίτη ώστε να καταφέρει να πάει στο Παρίσι με τον Φίλιππο. Παράλληλα, ο Θεοχάρης ζητάει από την Αμαλία να ξεκινήσουν τις διαδικασίες του διαζυγίου τους. Ο Ορφέας εντοπίζει το επόμενό του θύμα και το πλησιάζει πολύ προσεκτικά..

Η Βέρα δείχνει να λυγίζει απέναντι στον Θεοχάρη και η επανασύνδεση φαίνεται να είναι πολύ κοντά. Ο Νικόλας λέει στην Αθηνά ότι βρίσκεται στην εντατική, στην πραγματικότητα όμως είναι στο Μιλάνο σε μία πολύ επικίνδυνη αποστολή!

Η ετυμηγορία για την υπόθεση της Όλγας βγαίνει και η Πρόεδρος την ανακοινώνει στο δικαστήριο…

Επεισόδιο 49

Η μεγάλη μέρα για την απόφαση του δικαστηρίου έχει φτάσει και η Όλγα έτοιμη για όλα ακούει την απόφαση…

Η Τατιάνα, πηγαίνει και βρίσκει τη «μυστηριώδη» συνεργάτιδα του Τόνυ προκειμένου να λύσει το μυστήριο, αλλά για μια ακόμα φορά τα στόματα είναι κλειστά και η Τατιάνα δεν καταλαβαίνει ποιο είναι αυτό το παιχνίδι που παίζεται πίσω από την πλάτη της.

Ο Σέκερης επιστρέφει από το Λονδίνο και περνάει από «ανάκριση» τον γιό του, προκειμένου να μάθει ποια είναι η αληθινή αιτία που τον οδήγησε στην πλαστοπροσωπία και γιατί αποφάσισε να υποκρίνεται πως είναι ο Αντρέας.

Μια ακόμα σύγκρουση ανάμεσα σε πατέρα και γιό, θα οδηγήσει τον μικρό στο να φύγει από το σπίτι. Ο Ορφέας φεύγει νύχτα απ’ τα Μετέωρα, προκειμένου να είναι νωρίς το πρωί στην Αίγινα, μην μπορώντας να φανταστεί ότι η Ελένη κοιμάται στο σπίτι του Φίλιππου.

Επεισόδιο 50

Το ξέσπασμα της Λήδας σχετικά με την Όλγα αιφνιδιάζει τον Αλέξανδρο και την Άννα.

Η Τατιάνα παρακολουθεί τη Τζούλια, αλλά δεν καταφέρνει να επιβεβαιώσει τις υποψίες της. Ο Στέφανος είναι καταρρακωμένος από την άρνηση της Όλγας.

Ο Νικόλας προσπαθεί να πείσει την Αθηνά να τον συγχωρέσει για το ψέμα του, αλλά δεν τα καταφέρνει. Η Αφροδίτη προσεγγίζει τον Γιάννη, αλλά το ενδιαφέρον της ξεπερνά πια το θέμα του μωρού και περνάει σε προσωπικό επίπεδο.

Ο Σέκερης ψάχνει παντού τον Αντρέα κι ένα τηλεφώνημα του Παύλου θα τον ταράξει πολύ. Η Άννα και ο Αλέξανδρος επιστρέφουν στην Αίγινα και προσπαθούν να ξαναβάλουν τη ζωή τους σε κανονικούς ρυθμούς.

Ο Φίλιππος ζητάει από τον Αλέξανδρο λίγες μέρες άδεια και προετοιμάζει το έδαφος για το ταξίδι του στο Παρίσι με την Ελένη. Σε προετοιμασίες, όμως, βρίσκεται και ο Ορφέας, που θα θυμηθεί τον παλιό κακό εαυτό του..

Η Μάρθα παίρνει μια απόφαση ζωής.

Διαβάστε Επίσης  ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ:Επεισόδια 115-116

Η Μαργκώ θα ανακαλύψει κάτι που θα ανατρέψει τις ισορροπίες, ενώ η Τατιάνα έρχεται αντιμέτωπη με αυτό που φοβόταν..

 

Επεισόδιο 51

O Τόνυ κάνει απεγνωσμένες προσπάθειες να πείσει την Τατιάνα ότι έχει «καθαρίσει» απ’ τα ναρκωτικά και την παρακαλεί να δώσει μια ακόμα ευκαιρία στη σχέση τους.

Η Τατιάνα επιμένει ότι δεν του έχει πλέον εμπιστοσύνη και σε μια στιγμή αδυναμίας του αποκαλύπτει ότι είναι έγκυος, χωρίς όμως να πείθεται να γυρίσει κοντά του.

Η οικογένεια Μελά ανακοινώνει στον Παρασχάκη ότι έχουν γίνει οι απαραίτητες νομικές ενέργειες προκειμένου να του παραδοθεί το μωρό, αλλά με την παράκληση να τους το αφήσει λίγες μέρες ακόμα.

Ο Μάριος αποκαλύπτει στη Βέρα ότι ο Θεοχάρης με την Αμαλία πήγαν σε δικηγόρο.

Στο μεταξύ, ο Νικόλας βρίσκεται στο Μιλάνο και προσπαθεί να πάρει πληροφορίες από ένα πολύ επικίνδυνο κύκλωμα.

Η Ελένη είναι έτοιμη να φύγει με τον Φίλιππο στο Παρίσι, έχοντας συνεχώς τον φόβο μην ανακαλύψει ο Ορφέας το ψέμα της και οδηγηθεί η κατάσταση στα άκρα.

Επεισόδιο 52

H Τατιάνα δεν καταφέρνει να αντισταθεί στον έρωτά της για τον Τόνυ κι έτσι τον συγχωρεί για μια ακόμη φορά, με την προϋπόθεση πως δεν θα της ξαναπεί ψέματα.

Ο Σέκερης στριμώχνει τον Αντρέα κι απαιτεί να μάθει όλη την αλήθεια σχετικά με τον παρελθόν του.

Ο Νικόλας συλλέγει πληροφορίες για τη δράση του κυκλώματος της παιδικής ποpvογραφίας στην Ελλάδα.

Η Ελένη με την Αφροδίτη φεύγουν για το δήθεν ταξίδι τους στο Παρίσι, ενώ ο Ορφέας βρίσκει την ευκαιρία να θυμηθεί τον παλιό κακό του εαυτό.

Η Όλγα βρίσκει έναν απροσδόκητο σύμμαχο στις φυλακές.

Η Μίνα επισκέπτεται τη Μάρθα στην Αίγινα και μια φιλία αρχίζει να ανθίζει ανάμεσά τους. Η Άννα με τον Στέφανο ετοιμάζονται να φύγουν για το Λονδίνο, όμως η σκέψη του Στέφανου είναι συνεχώς στην Όλγα.

Η Μαργκώ προειδοποιεί τον Τόνυ να έχει τον νου του, καθώς ο Στρατηγός έχει άγριες διαθέσεις και τον έχει ακόμα στο στόχαστρο.

Ενώ η Ελένη απολαμβάνει τον παράνομο έρωτά της με τον Φίλιππο στο Παρίσι, ο Ορφέας βάζει στόχο ένα ακόμα θύμα. Ο Θεοχάρης με την βοήθεια του Μάριου, κάνει μια απροσδόκητη έκπληξη στη Βέρα.

Επεισόδιο 53

H Τατιάνα και ο Τόνυ απολαμβάνουν την επανασύνδεσή τους, αγνοώντας ότι βρίσκονται υπό παρακολούθηση, ενώ η Μαργκώ προειδοποιεί τον Στρατηγό να μην πειράξει το μωρό της Τατιάνας.

Ο Πέτρος αιφνιδιάζει τη Μαργκώ όταν της ζητάει να συγκατοικήσουν.

Η Βάσω απολογείται στην Όλγα για την συμπεριφορά της στο παρελθόν κι αποφασίζουν να αφήσουν πίσω τα όσα έγιναν μεταξύ τους.

Η Αφροδίτη και η Ελένη αρχίζουν τα ψέματα προκειμένου να καλύψουν το ταξίδι στο Παρίσι.

Η Άννα πάει στο Λονδίνο με τον Στέφανο και μαθαίνει πως ο Θεοχάρης έκανε το επόμενο βήμα στη ζωή του, γεγονός που την αιφνιδιάζει.

Ο Στέφανος πέφτει τυχαία πάνω στη Νικόλ και τα αίματα δεν θα αργήσουν να ανάψουν.

Ο Νικόλας προσπαθεί να απολογηθεί στην Αθηνά, αλλά διαλέγει τους λάθος τρόπους ενώ παράλληλα συλλέγει πληροφορίες για τον Δούκα και το κύκλωμα παιδικής ποpvογραφίας.
Η Μίνα συμβουλεύει την Χριστίνα για το πως να προσεγγίσει τον ήρωα στο νέο βιβλίο που θα γράψει κι αποφασίζουν να βασιστούν στο προφίλ του σήριαλ κίλερ, ενώ η Τατιάνα εντοπίζει την δολοφονημένη Σύλια.

Ο Αλέξανδρος συνειδητοποιεί πως έχει πέσει θύμα πλεκτάνης.

Επεισόδιο 54

O Αλέξανδρος μόλις έχει ανακαλύψει ότι η Αφροδίτη είναι στην Αθήνα και είναι έξαλλος με τις αδερφές του για το ψέμα που είπαν. Στριμώχνει την Αφροδίτη και την πιέζει να του πει την αλήθεια.

Ο Νικόλας, που βρίσκεται ακόμα στο Μιλάνο, καταφέρνει να «ψαρέψει» περισσότερες πληροφορίες για το κύκλωμα της παιδικής ποpvογραφίας στην Ελλάδα κι αυτά που μαθαίνει τον αφήνουν άναυδο.

Στο μεταξύ ο Τόνυ με την Τατιάνα προσπαθούν να ξαναβρούν τους ρυθμούς τους και να ξεπεράσουν τα φαντάσματα του παρελθόντος, ενώ η Μαργκώ δεν παραιτείται απ’ την προσπάθεια να πλησιάσει ξανά τον γιό της.

Διαβάστε Επίσης  ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 291-292-293-294-295-296-297-298

Παράλληλα, ο Σέκερης με την Τατιάνα προσπαθούν να αποκωδικοποιήσουν τον αριθμό που χάραξε στο τελευταίο θύμα του ο «Γενάρης».

Στο Λονδίνο, μια συνάντηση της Άννας με τη Νικόλ, θα σημάνει το τέλος της φιλίας τους, καθώς θα ειπωθούν πολύ σκληρά λόγια κι από τις δύο πλευρές.

Μια απρόσμενη συνομιλία του Πέτρου, θα αποκαλύψει ποιος είναι πραγματικά ο ρόλος του και τι προσπαθεί να πετύχει μέσα από τη σχέση του με τη Μαργκώ.

 

Επεισόδιο 55

Η αστυνομία κάνει έρευνες για τον τελευταίο φόνο του Γενάρη και στα χέρια της έχει μια περιγραφή του από δύο μάρτυρες.

Η Όλγα γράφει ένα γράμμα στην Άννα που είναι πολύ ανησυχητικό. Η Μαργκώ παρουσιάζει στον Στρατηγό το σχέδιο της για να αναγκάσει τον Τόνυ να γυρίσει πίσω.

Σε τρομερό αδιέξοδο βρίσκεται ο Ορφέας με τα λεφτά που χρωστάει στον Αλέξανδρο και κάνει κάτι αδιανόητο.

Η Χριστίνα μαθαίνει για την κοπέλα που σκότωσε ο Γενάρης και το μυαλό της πάει στον… Ορφέα!

Ο Νικόλας συναντιέται με την Αθηνά και την βλέπει ανανεωμένη, πέφτει όμως από τα σύννεφα μόλις αυτή του λέει ότι επανασυνδέθηκε με τον πρώην της!

Η αστυνομία ψάχνει στο σημείο που τους έδωσε ο Γενάρης και ανακαλύπτει εκεί το πρώτο του θύμα!

Επεισόδιο 56

οι συντεταγμένες αποδίδουν «καρπούς» και ο Σέκερης με την Τατιάνα ανακαλύπτουν έναν σκελετό θαμμένο σε μια ερημιά της Αίγινας.

Η Αθηνά αποφασίζει να τιμωρήσει τον Νικόλα με το ίδιο νόμισμα και του ξεπληρώνει το ψέμα με ψέμα.

Γρήγορα όμως τα πραγματικά συναισθήματα θα πάρουν το πάνω χέρι και οι δύο τους θα απολαύσουν επιτέλους μια στιγμή πάθους.

Ο Αλέξανδρος παροτρύνει την Ελένη να πει την αλήθεια στον Ορφέα, αλλά εκείνη αρνείται. Ο Φίλιππος διαπιστώνει πως η Ελένη φοβάται τον άντρα της.. Η Νάνσυ, άθελά της, βάζει στο στόχαστρο το μωρό της Σαμίρα.

Η Χριστίνα προσπαθεί να πλησιάσει τον Ορφέα και να τσεκάρει ποιος πραγματικά είναι.

Ο Πέτρος απαιτεί από τη Μαργκώ περισσότερο χώρο στη ζωή της και της ζητάει ελεύθερη πρόσβαση στο σπίτι της.

Μια μικρή ελπίδα ζωντανεύει για τον Στέφανο μετά από κάποια νέα του Μάνου σχετικά με την υπόθεση της Όλγας.

Ο Τόνυ με την Τατιάνα πάνε μαζί για υπέρηχο και μαθαίνουν το φύλο του μωρού. Μια μοιραία συνάντηση θα βάλει τη ζωή της μικρής Λήδας σε κίνδυνο.

 

Επεισόδιο 57

Ο Τόνυ και η Τατιάνα σχεδιάζουν το κοινό τους μέλλον και ζητούν από τον Νικόλα και την Αθηνά να γίνουν κουμπάροι στο γάμο τους. Ο Τόνυ, όμως, δεν θα αργήσει να αντιληφθεί ότι ο Στρατηγός δεν έχει παραδώσει τα όπλα της εκδίκησης. Ο Παύλος προσπαθεί να παρηγορήσει τη Μάρθα, καθώς σε λίγες μέρες θα αναγκαστούν να δώσουν το μωρό στον βιολογικό του πατέρα.

Ο Ορφέας γίνεται μάρτυρας της συνάντησης του Τόνυ με την Άννα και θα παρεξηγήσει το φιλικό κλίμα που επικρατεί ανάμεσά τους. Ο Φίλιππος και η Ελένη αποφασίζουν να παρατείνουν το ταξίδι στο Παρίσι και να απολαύσουν την ελευθερία τους όσο περισσότερο μπορούν. Ο Θεοχάρης ανακαλύπτει πως έχει πέσει θύμα εκμετάλλευσης…

Επεισόδιο 58

Η Αθηνά ακούει ένα μήνυμα του Χάρη προς τον Νικόλα και μαθαίνει την πραγματική του γνώμη γι’ αυτήν! Ο Τόνυ με την Τατιάνα αποφασίζουν να κάνουν πολιτικό γάμο και διαλέγουν τους μάρτυρες! Στο μεταξύ η Μαργκώ έχει μια μεγάλη έκπληξη για τον Πέτρο που τον βρίσκει απροετοίμαστο!

Ο Φίλιππος με την Ελένη κάνουν συζήτηση για τον Ορφέα και η Ελένη δηλώνει αποφασισμένη να ζητήσει διαζύγιο. Η Λήδα νευριάζει με τον Αλέξανδρο και την Άννα και φεύγει από το σπίτι, μόνη της. Για κακή της τύχη, έξω από το σπίτι περιμένει ο Γιώργος. Λίγο αργότερα, η αστυνομία εντοπίζει ένα νεκρό παιδί…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *