Εικόνες – σοκ: Στα ύψη η εγκληματικότητα στο Κέντρο της Αθήνας (pics-vids)

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ NEWSBOMB.GR: ΕΜΠΟΡΙΟ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΜΕΡΑ – ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ – ΤΙ ΛΕΝΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ

Ανασφάλεια, εγκληματικότητα είναι η εικόνα που παρουσιάζει το κέντρο της Αθήνας παρά τις περί του αντιθέτου δηλώσεις των δημοτικών αρχόντων και της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη. Τα καθημερινά περιστατικά επιθέσεων, ληστειών, αλλά και εμπορίου ναρκωτικών και σαρκός, αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο

 

Η Αθήνα σήμερα είναι απροσπέλαστη, ψυχρή, σκληρή, εγκαταλελειμμένη. Η κάμερα του Newsbomb.gr για άλλη μια φορά κατέγραψε πολύ σκληρές εικόνες στο Κέντρο της Αθήνας και σε σημεία που υποτίθεται ότι υπάρχει μεγάλη αστυνόμευση.

Κανένας δεν θα περίμενε η πρωτεύουσα της Ελλάδας με την τόσο πλούσια ιστορία, αλλά και τους ιστορικούς της χώρους θα έφτανε σε αυτό το σημείο. Πραγματικά είναι μία θλιβερή εικόνα, ενώ οι κάτοικοι και οι περαστικοί διαμαρτύρονται ότι δεν μπορούνν να κυκλοφορήσουν στο κέντρο της πρωτεύουσας ούτε τις πρωινές ώρες.

Διαβάστε Επίσης  Άγριος ξυλοδαρμός 12χρονου από συμμαθητή του – Συνελήφθη ο δράστης και ο πατέρας του

Οι μέχρι πρότινος μόνιμοι κάτοικοι έχουν εγκαταλείψει τα σπίτια τους πολλά χρόνια τώρα αφού η εγκληματικότητα οργιάζει γύρω από το κέντρο.

Εμπόριο ναρκωτικών, πορνεία, σύριγγες στους δρόμους, ακαθαρσίες παντού κάνουν την Αθήνα μια πόλη αφιλόξενη και για τους κατοίκους και για τους τουρίστες που επισκέπτονται τον τόπο μας.

Οι εικόνες που κατέγραψε ο φακός του Newsbomb.gr είναι απογοητευτικές.

 

Οι λιγοστοί κάτοικοι μας είπαν ότι δεν μπορούν να βγούν από τα σπίτια τους γιατί φοβούνται.

Από το πρωί ως το βράδυ το εμπόριο ναρκωτικών και οι χρήστες υπάρχουν σε κάθε γωνία, σε κάθε πεζοδρόμιο.

Γειτονιές που κάποτε έσφιζαν από ζωή τώρα έχουν καταντήσει στέκια ναρκoμανών.

Δεν βλέπεις παιδιά και γυναίκες στο κέντρο να περπατούν. Κυρίως γύρω από την Ομόνοια. Το μόνο πολυ αντικρίζει κανείς είναι ναρκομανεις και ιερόδουλες. Τα περισσότερα μαγαζιά έχουν κλείσει. Λογικό αφού δεν υπάρχουν πελάτες. Μάλιστα ένας ξεναγός μας είπε ότι ακόμα και οι τουρίστες που πηγαίνουν στο κέντρο έχουν ενημερωθεί για την κατάσταση και τους έχουν πεί να μην κουβαλάνε χρήματα ή αντικείμενα αξίας μαζί τους.

Διαβάστε Επίσης  Μάχη με τις φλόγες σε Κουβαρά, Λαγονήσι και Λουτράκι - Κάηκαν σπίτια και αυτοκίνητα, εκκενώθηκαν οικισμοί (LIVE)

Γυναίκες δεν κυκλοφορούν το βράδυ γιατί σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων μπορεί να σε σκοτώσουν ακόμα και για λίγα ευρώ.

«Είδα δύο αλλοδαπούς να μαχαιρώνονται για 17 ευρώ», λένε οι κάτοικοι στο Newsbomb,gr.

Oι μαρτυρίες είναι συγκλονιστικές: «Βλέπεις κοπέλες πολύ μικρές να κάνουν ”πιάτσα” για 5 ευρώ για να εξασφαλίσουν τη δόση τους», ενώ ένας άλλος κάτοικος μας είπε ότι «δεν μπορείς να κρατάς κινητό πάνω σου γιατί το αρπάζουν αμέσως».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *