«Γυναίκα Χωρίς Όνομα»: Επεισόδια 31-32-33-34-35

 

Δείτε τι θα συμβεί στα επόμενα επεισόδια της νέας σειράς ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 31-32-33-34-35

Επεισόδιο 31

Η επίσκεψη του Κωστή στο σπίτι της Μάρθας, ανατρέπει όλα τα δεδομένα.

Η αποκάλυψη της ταυτότητάς της στον Κωστή, αναγκάζει τη Μαρίνα να του δώσει εξηγήσεις για το σχέδιό της, ενώ εκείνος απειλεί πως θα τους καταγγείλει όλους στην αστυνομία.

Απειλές, όμως, δέχεται και ο Δημήτρης από την Κάτια που τον προειδοποιεί ότι θα αποκαλύψει την πλεκτάνη που έστησε για να πλαστογραφήσει την διαθήκη, η οποία στέρησε από τον Μιχάλη το μερίδιο της περιουσίας που του αναλογούσε.

Την ίδια στιγμή, η Έλλη, καταλαβαίνοντας ότι ο γάμος της κινδυνεύει, καλεί σε δείπνο τη Μαρίνα, σε μια προσπάθεια να αποκαλύψει την πραγματική ταυτότητα της, ενώπιον όλης της οικογένειας Μακρή…

Επεισόδιο 32

Ο Κωστής αντιλαμβάνεται το σχέδιο της Έλλης να ξεσκεπάσει τη Μαρίνα και η παρέμβασή του θα είναι καταλυτική.

Η Μαρίνα έχει καταφέρει να τον κάνει να την ερωτευτεί ξανά.

Παράλληλα, πηγαίνει στο νοσοκομείο που είχε νοσηλευθεί η Ελπίδα και ζητάει να μάθει πληροφορίες από μια νοσοκόμα, φίλη της Χριστίνας.

Ο Δημήτρης μαθαίνει ότι η Σοφία παντρεύεται το Γιώργο και της ζητάει να μην προχωρήσει αυτό το γάμο, ενώ ο Γιώργος ζητάει από το Μιχάλη να γίνει κουμπάρος του.

Διαβάστε Επίσης  Κωνσταντίνα Κλαψινού: Διαψεύδει την σχέση της με τον Γιώργο Κιμούλη

Επεισόδιο 33

Η Κάτια αισθάνεται την αλλαγή στη συμπεριφορά του Αντρέα, ενώ η Ρένα μόλις τον συναντάει του κάνει σκηνή ζηλοτυπίας που βγαίνει συνέχεια με την Κάτια.

Ο Κωστής είναι απόλυτα ερωτευμένος με τη Μαρίνα, ενώ η ίδια παίζει το παιχνίδι της χωρίς αυτός να υποψιάζεται τίποτα.

Ο Μιχάλης αποφασίζει να ξεκινήσει τη δικαστική αγωγή με τον Δημήτρη, για να διεκδικήσει την περιουσία που του ανήκει, ενώ ταυτόχρονα εκδηλώνει τον έρωτά του στη Μαρίνα με κάθε τρόπο.

Η Μάρθα βλέπει το Νάσο και τη Χριστίνα σε μια τρυφερή στιγμή και γίνεται έξαλλη, ενώ η Φένια αποπλανά τον Δημήτρη και μια κάμερα καταγράφει το γεγονός.

Την ίδια στιγμή η Έλλη ανακαλύπτει κόκκινο κραγιόν σε ένα πουκάμισο του Κωστή…

Επεισόδιο 34

Η Μάρθα ανακαλύπτει ότι γνώριζε η Μαρίνα την αλήθεια για τη Χριστίνα.

Η Χριστίνα ζητάει από το Νάσο να φύγουν μαζί. Η Κάτια καταθέτει αίτηση διαζυγίου στο Νάσο και στη συνέχεια εκείνος λέει στο Μιχάλη ότι έφτασε η ώρα να προσβάλουν τη διαθήκη.

Ο Κωστής ζητάει από την Έλλη να σταματήσουν τις προσπάθειες για παιδί, ενώ παράλληλα ψάχνει πληροφορίες για την Ελπίδα.

Διαβάστε Επίσης  Η Αθηνά Ωνάση σε νοσοκομείο του Βελγίου την παραμονή του γάμου του Αλβάρου – Βιώνει κατάθλιψη

Ο Δημήτρης ζητάει από τη Σοφία να ακυρώσει τον γάμο.

Επεισόδιο 35

Η Έλλη, ανήσυχη για το γάμο της, προσπαθεί με κάθε τρόπο να κρατήσει τον Κωστή μακριά από τη Μαρίνα και γι’ αυτό επιστρατεύει τον πατέρα της, ζητώντας του να λάβει δραστικά μέτρα.

Κι ενώ οι πιέσεις από τους γύρω, δίνουν την ευκαιρία στη Μαρίνα και τον Κωστή να ξεκαθαρίσουν τα γεγονότα που τους πλήγωσαν στο παρελθόν, εκείνη του ζητά να παίξει ένα παράτολμο παιχνίδι με τις μετοχές της εταιρείας του πεθερού του.

Ταυτόχρονα, πιέσεις να φύγει από το γάμο του, δέχεται και ο Νάσος, που βρίσκεται σε δίλημμα ανάμεσα στην Χριστίνα και τη Μάρθα, ενώ τις αποφάσεις της δείχνει να έχει πάρει ήδη η Κάτια, που δρομολογεί το διαζύγιό της με τον Δημήτρη και προσπαθεί με κάθε τρόπο να θεμελιώσει τις οικονομικές της διεκδικήσεις επάνω στην περιουσία του.

Κι ενώ ο Μιχάλης έχει αρχίσει να αναρωτιέται για το ποια είναι πραγματικά η γοητευτική και μυστηριώδης Νάντια Πετρίδου, ο Ανδρέας θα ανακαλύψει κάτι που θα βάλει σε κίνδυνο όλο το σχέδιο της Μαρίνας…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *