Στο κρεβάτι με έναν Λέοντα

Στο κρεβάτι με έναν Λέοντα

Το ερωτικό στοιχείο είναι έμφυτο στον Λέοντα, οπότε πολύ εύκολα ενεργοποιείται σεξουαλικά με τον/ην κατάλληλο/η παρτενέρ.

Είτε πρόκειται για άντρα είτε για γυναίκα Λέων, αξίζει να αναφερθεί ότι και στο σεξ θέλουν να τους θαυμάζουν, οπότε καλό και ήταν τόσο κατά τη διάρκεια, όσο και μετά τη σεξουαλική πράξη να μην τσιγκουνευτείς κολακείες και επαίνους γιατί εσύ θα καρπωθείς τα οφέλη, αφού θα σου δείξουν άμεσα την ευχαρίστησή τους, με το να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Οφείλεις, ωστόσο, να γνωρίζεις ότι οι προσδοκίες του συγκεκριμένου ζωδίου είναι εξαιρετικά υψηλές, μερικές φορές, ακόμη και μη ρεαλιστικές, οπότε δύσκολα ικανοποιείται με κάτι μέτριο.

Η εμφάνιση, επίσης, παίζει σημαντικό ρόλο στην επιλογή του Λέοντα. Το ίδιο όμως ισχύει και για το ίδιο κι όσο πιο όμορφα φαίνεται, τόσο πιο μεγάλη αυτοπεποίθηση και ερωτισμό βγάζει. Δεν είναι απίθανο στο σπίτι του, κυρίως στην κρεβατοκάμαρά του να υπάρχουν καθρέφτες ή ακόμα βιντεοκάμερα που θα τον δείχνει ή θα τον βιντεοσκοπεί ενώ κάνει σεξ. Επίσης, του αρέσει το στριπτίζ είτε το κάνει είτε το παρακολουθεί από τον εραστή ή την ερωμένη του. Γι’ αυτό, αν θέλεις να ζήσεις μια αξέχαστη βραδιά μαζί του, επιχείρησέ το.

Διαβάστε Επίσης  Τι θα έπρεπε να κάνουν πιο συχνά τα ζώδια

Πώς να ερεθίσεις έναν Λέοντα

Να έχεις υπόψη σου ότι είναι πολύ σημαντικό το όμορφο, πολυτελές ή τουλάχιστον προσεγμένο περιβάλλον για να διεγερθεί ερωτικά και θα εκτιμήσει ιδιαίτερα τα αρωματικά κεριά, τη μουσική και το μασάζ με αιθέρια έλαια.

Όσον αφορά στο καθαυτό σεξ προτιμά κάποιες κλασικές στάσεις, με δικές τους όμως προσθήκες ή… παρεμβάσεις ώστε να μην είναι πληκτικό, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι αρνητικός στο να δοκιμάσει και καινούργιες. Επιπλέον, θέλει να έχει τον έλεγχο, οπότε μπορεί να του βγει και μια πιο dominant πλευρά.

Διαβάστε Επίσης  Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά σας αυτή την εβδομάδα

Ερωτογενείς Ζώνες του Λέοντα

Το πιο ευαίσθητο σημείο του σώματος του Λέοντα είναι η πλάτη. Μετακίνησε αργά, αισθησιακά τα δάχτυλά σου ή σύρε τα νύχια σου κατά μήκος της σπονδυλικής του στήλης από πάνω προς τα κάτω και το ανάποδο. Στη συνέχεια, μοίρασε φιλιά σε όλο τον κορμό του από τους ώμους έως τους γλουτούς του. Να είσαι σίγουρος/η ότι θα βρυχηθεί από ευχαρίστηση.

Ταιριαστοί σεξουαλικοί σύντροφοι: Αιγόκερως, Ζυγός, Δίδυμοι, Κριός, Τοξότης και Σκορπιός

Αγαπημένη στάση στο σεξ: «Πεταλούδα» και «Doggy Style»!

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *