Μάσκες από αβγά για τα μαλλιά σας

Μάσκες από αβγά για τα μαλλιά σας

Τα αβγά δεν αποτελούν πλέον μια εκφοβιστική τροφή αλλά μια ευεργετική τροφή τόσο για την θρέψη του σώματος όσο και την υγεία των μαλλιών. Η ιδέα ότι τα αβγά αυξάνουν την χοληστερίνη έχει επίσης ξεπεραστεί.

Τα αβγά αποτελούν μια τροφή πλούσια σε πρωτεΐνη, η οποία παρέχει στο σώμα υγιεινά λιπαρά. Για να συνοψίσουμε, τα θρεπτικά οφέλη των αβγών είναι πολλά και γι αυτό οι ειδικοί στην υγεία σήμερα συνιστούν ελεύθερα την κατανάλωση αβγών μια φόρα την ημέρα.

Διαβάστε Επίσης  KAΛΕΣΜΕΝΗ ΣΕ ΓΑΜΟ- Μαύρο φόρεμα: Μπορώ να το φορέσω στους γάμους της άνοιξης;

Τα αβγά παρέχουν διάφορες βιταμίνες όπως: B5, B12, A, D και E. Επίσης περιέχουν σελήνιο, σίδηρο, ιώδιο, φολικό οξύ και χολίνη.

Φθορά των μαλλιών…
Η συνεχής έκθεση στις υπεριώδης ακτίνες καταστρέφει το δέρμα στα σώματα μας. Όμως πολύ εύκολα ξεχνάμε ότι το τριχωτό της κεφαλής είναι επίσης ένα κομμάτι δέρματος που υποφέρει από τις βλαβερές επιπτώσεις του ηλίου. Επιπλέον, η περιβαλλοντική μόλυνση, τα χημικά προϊόντα στις βαφές, η συνεχής χρήση πιστολάκι και σίδερων επίσης προκαλούν σημαντική φθορά. Γι αυτό είναι σημαντικό να βρούμε τρόπους για την αποκατάσταση της υγείας των μαλλιών και την ανάκτηση της φυσικής τους λάμψης και δύναμης.

Διαβάστε Επίσης  Σπιτική μάσκα για να σβήσεις τις ραγάδες από το στήθος

 

περισσότερα

Αφήστε μια απάντηση

Close Menu