Xρήση ασπιρίνης για την απομάκρυνση των κάλων

Πώς χρησιμοποιείτε ασπιρίνη για την απομάκρυνση των κάλων;

 

 

Είτε το πιστεύετε είτε όχι, η ασπιρίνη μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αποτελεσματική εξάλειψη των κάλων και των μυκήτων στα πόδια. Τα εγγενή συστατικά της μειώνουν επίσης τη φλεγμονή.

Η ασπιρίνη είναι ένα φάρμακο που χρησιμοποιείται παγκοσμίως για τη θεραπεία πονοκεφάλων, πυρετού και ορισμένων διαταραχών του κυκλοφορικού συστήματος.

Είναι ένα από τα πιο συνταγογραφημένα παυσίπονα και έχει αποδειχθεί ότι διαθέτει αντιφλεγμονώδεις και νευροπροστατευτικές ιδιότητες.

Ωστόσο, οι χρήσεις της δεν περιορίζονται απλώς στον έλεγχο του πόνου και στη μείωση του κινδύνου καρδιακής βλάβης. Η ασπιρίνη έχει επίσης μερικές καλλυντικές χρήσεις.

Για παράδειγμα, χρησιμοποιείται για την καταπολέμηση της ακμής, των κηλίδων και άλλων ατελειών στο πρόσωπο.

Έχει επίσης αποδειχθεί ότι είναι αποτελεσματική στην αντιμετώπιση της μυκητίασης των ποδιών αλλά και των κάλων που σχηματίζονται ως αποτέλεσμα της συνεχούς πίεσης.

Περιέχει μια λιποδιαλυτή ένωση που ονομάζεται βήτα-υδροξυ οξύ, η οποία χρησιμοποιείται από πολλές εταιρίες για την παρασκευή προϊόντων απολέπισης.

Το καλύτερο από όλα είναι ότι αυτό το φυσικό φάρμακο μειώνει τη φλεγμονή, βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και αντιμετωπίζει τον πόνο σε αυτή την περιοχή του σώματος.

Επειδή γνωρίζουμε ότι πολλοί από εσάς δεν έχετε ακόμη βιώσει τα υπέροχα οφέλη που έχει αυτό το φυσικό συστατικό για τα πόδια σας, θα θέλαμε να σας δείξουμε πώς να αξιοποιήσετε τις εκπληκτικές ιδιότητές του.

Αν αφιερώνατε μονάχα ένα λεπτό για να σκεφτείτε το έργο που κάνουν κατά τη διάρκεια της ημέρας, θα συνειδητοποιούσατε ότι τα πόδια σας πρέπει να στηρίξουν όλο το βάρος του σώματος και την πίεση που ασκείται με κάθε βήμα που κάνετε.

Διαβάστε Επίσης  Νερό από πλιγούρι βρώμης για τη χοληστερίνη

Συνεπώς, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι τα πόδια τείνουν να αναπτύσσουν κάλους και άλλες ατέλειες. Αυτοί οι τύποι προβλημάτων δεν είναι μόνο ενοχλητικοί, αλλά μπορεί επίσης να οδηγήσουν σε πόνο και φλεγμονή.

Γι αυτόν τον λόγο, είναι σημαντικό να γνωρίζουμε πώς να τα φροντίζουμε σωστά. Αυτές οι θεραπείες θα αποκαταστήσουν τα πόδια σας στη φυσική ομορφιά και την υγεία τους.

Θα θέλαμε να μοιραστούμε μια απλή θεραπεία με ασπιρίνη που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αφαιρέσετε τους κάλους και το νεκρό δέρμα από τα πόδια σας.

 

Πώς χρησιμοποιείτε ασπιρίνη για την απομάκρυνση των κάλων;

Συστατικά

4 ασπιρίνες
1 λεμόνι
1 κουταλιά της σούπας νερό
1 ελαφρόπετρα
Κάλτσες

Οδηγίες

Πάρτε τις τέσσερις ασπιρίνες και χτυπήστε τες με γουδί και γουδοχέρι. Αν δεν έχετε γουδοχέρι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα πιρούνι ή ένα βαρύ αντικείμενο.
Τοποθετήστε την σκόνη ασπιρίνης σε ένα καθαρό ποτήρι και αφήστε την στην άκρη.
Κόψτε το λεμόνι στο μισό και στύψτε το για να πάρετε το χυμό του.
Ανακατέψτε το χυμό λεμονιού με τη σκόνη ασπιρίνης και προσθέστε λίγο νερό για να σχηματιστεί μια πηχτή πάστα.

Πώς να το εφαρμόσετε

Διαβάστε Επίσης  Φυσικό γιαούρτι για την κολπική καντιντίαση

Καθαρίστε τα πόδια σας και εφαρμόστε την πάστα στους κάλους.
Καλύψτε την περιοχή με κάλτσες ή πετσέτα.
Αφήστε το για 20-30 λεπτά πριν ξεπλύνετε με ζεστό νερό.
Τώρα, πάρτε μια ελαφρόπετρα και τρίψτε προσεκτικά τις πληγείσες περιοχές για να αφαιρέσετε τους κάλους.
Στεγνώστε καλά τα πόδια σας και επαναλάβετε αυτή τη διαδικασία δύο φορές την εβδομάδα.
Τα πόδια σας θα τα αισθανθείτε απευθείας πιο μαλακά και υγιή.

Συμβουλές για καλύτερα αποτελέσματα

Για καλύτερα αποτελέσματα και για την αποφυγή επιπλοκών, αποφύγετε τη χρήση των τακουνιών και άλλων στενών παπουτσιών. Αυτά δεν είναι αντιπροσωπευτικά είδη υγιών υποδημάτων.
Αγοράστε κάποια βαζελίνη και χρησιμοποιήστε τη για να ενυδατώσετε τα πόδια σας. Αυτό το προϊόν θα βοηθήσει στη συγκράτηση της υγρασίας και θα αποτρέψει τον σχηματισμό κάλων.
Φροντίστε να διατηρείτε τα παπούτσια σας καθαρά και χρησιμοποιήστε αποσμητικά για να αποτρέψετε την εμφάνιση μυκητιακών και άλλων τύπων λοιμώξεων.
Εάν ο πόνος και η φλεγμονή που σχετίζονται με τους κάλους δεν έχει υποχωρήσει μετά από μερικές εβδομάδες, συμβουλευτείτε το γιατρό σας για να προσδιορίσετε την αιτία και να λάβετε την κατάλληλη θεραπεία.
Εφαρμόστε αυτό το απλό κόλπο και τις παραπάνω συστάσεις για να κρατάτε τα πόδια σας υγιή και να τα κάνετε να φαίνονται υπέροχα.

Θα εκπλαγείτε από το πόσο υπέροχα θα τα αισθάνεστε αφού τα φροντίσετε λίγο παραπάνω. Κάντε το!

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *