Έλενα Παπαρίζου: Ακούστε τη νέα της μπαλάντα με τίτλο «Κάτι σκοτεινό»

Έλενα Παπαρίζου

Η Έλενα Παπαρίζου, η number one diva της pop στην Ελλάδα και η γυναίκα καλλιτέχνις με τα περισσότερα βραβεία και διακρίσεις την τελευταία δεκαπενταετία επιστρέφει με ολοκαίνουργιο single.

Το τελευταίο της album «Ουράνιο Τόξο» ξεπέρασε τα 70.000.000 streams σε YouTube και Spotify κάνοντας το το #1 album από γυναίκα καλλιτέχνη για το 2018. Παράλληλα, τα τραγούδια της «Αν Με Δεις Να Κλαίω» και «Έτσι Κι Έτσι» ήταν δύο από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της χρονιάς, και μάλιστα οι δύο μεγαλύτερες επιτυχίες σε airplay από γυναίκα τραγουδίστρια για το 2018.

Διαβάστε Επίσης  Βραδιά ποίησης στο Βαφοπούλειο Πνευματικό Κέντρο

Μετά την επιτυχία της καλοκαιρινής της περιοδείας #OuranioToxoLive, η Έλενα Παπαρίζου συνεργάζεται ξανά με τους ARCADE (Αναστάσιος Ράμμος, Παύλος Μανώλης, Diveno, Gabriel Russel) μετά το smash hit «Αν Με Δεις Να Κλαίω» στο ολοκαίνουργιο single της «Κάτι Σκοτεινό».
Πρόκειται για μια άκρως δυναμική μπαλάντα η οποία μιλάει για μια σχέση η οποία έχει τελειώσει, ωστόσο ο έρωτας είναι πάντα πάνω από τη λογική, και πάντα θα καταφέρνει να βρίσκει κάτι καλό, ακόμα και μέσα σε «Κάτι Σκοτεινό».

Διαβάστε Επίσης  Μη λέτε στα παιδιά ότι υπάρχει ο Άγιος Βασίλης!

Το ίδιο συμβαίνει και στο νέο εκπληκτικό βίντεο κλιπ του τραγουδιού, στο οποίο η Έλενα Παπαρίζου συναντάει τον πιο… σκοτεινό εαυτό της.
Κάθε άνθρωπος έχει μια σκοτεινή πλευρά στη ζωή του.

Μια σχέση όμως δε μπορεί να λειτουργήσει όταν συνεχίζει να υπάρχει «Κάτι Σκοτεινό» ανάμεσα στο ζευγάρι, και έτσι θα υπάρχει για πάντα ο κίνδυνος για ολική φθορά στη γέφυρά αυτή που ενώνει τον έρωτά τους.

Τη σκηνοθεσία του βίντεο κλιπ ανέλαβε ο Άλεξ Κωνσταντινίδης.

βίντεο εδώ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *