Βασίλης Μίχας: Ο «Μάνος» της σειράς «Η επιστροφή» «καίει καρδιές»

Ο Μάνος της σειράς «Η επιστροφή» ο κατά κόσμον Βασίλης Μίχας «καίει καρδιές».

Πώς από τα γήπεδα πόζαρε για εξώφυλλα περιοδικών;

 

Όλα ξεκίνησαν όταν η πορεία του στα ποδοσφαιρικά γήπεδα με τη φανέλα του Γαλατσίου διακόπηκε εξαιτίας κάποιων χειρουργείων στο γόνατό του, Λίγο αργότερα,-η πρώτη επαφή του νεαρού Κυψελιώτη με τον χώρο της μόδας, έγινε όταν ένα βράδυ σήκωνε βάρη στο γυμναστήριο. Κάπως έτσι, ο Βασίλης έφτασε να αποτελεί ίο κεντρικό πρόσωπο σε διαφημιστικές καμπάνιες γνωστών εταιρειών.

Παρά το νεαρό .της ηλικίας του, έχει ανοίξει ήδη τα φτερά του στο εξωτερικό, με την Τουρκία να «υποκλίνεται» στην αψεγάδιαστη ομορφιά του. «Θα μου μείνουν αξέχαστες οι δουλειές που έκανα με τον Κερέμ Γιλμάζ για λογαριασμό των μεγαλύτερων τουρκικών περιοδικών, όπως της Vogue και Go.

Διαβάστε Επίσης  Πένες καρμπονάρα με γιαούρτι

Μπήκα κατευθείαν στο πνεύμα και η δουλειά βγήκε πραγματικά πολύ επαγγελματική», έχει πει σε συνέντευξή του. Εκτός από την αψεγάδιαστη ομορφιά του, ο Βασίλης διαθέτει ένα «κρυφό ταλέντο», το οποίο απολαμβάνουν μόνο οι στενοί και εκλεκτοί του φίλοι. Και αυτό δεν είναι άλλο από την παρασκευή νόστιμων γλυκών.

Βασίλης Μίχας
Βασίλης Μίχας

 

Τις λιχουδιές ωστόσο τις γεύονται μόνο όσοι είναι πρόθυμοι να πλύνουν τα σκεύη μετά και να τακτοποιήσουν την κουζίνα, αφού τις συγκεκριμένες δουλειές ο νεαρός τις αποφεύγει με κάθε τρόπο. Εκτός από το ότι συνεργάζεται με τα μεγαλύτερα πρακτορεία στον κόσμο, ο Βασίλης σπουδάζει διαιτολόγια, ενώ η μεγάλη του αγάπη παραμένει πάντα ο αθλητισμός.

«Η μητέρα μου ασχολείται με τα οικονομικά και ο πατέρας μου με τη μηχανολογία. Είναι πολύ κοντά μου σε όλα και αισθάνομαι τυχερός που τους έχω στο πλευρό μου και που έχω βρει ένα επάγγελμα που μου ταιριάζει πολύ. Τα περισσότερα παιδιά σήμερα μέχρι τα 20 τους χρόνια δεν ξέρουν ποιον δρόμο να επακολουθήσουν.

Διαβάστε Επίσης  «Συγχωρώντας και Νηστεύοντας»

Γι’ αυτό και μόνο νιώθω τυχερός», έχει πει. Ενώ γνωρίζει καλά πως οι αμοιβές στον χώρο της μόδας πια, δεν θυμίζουν σε τίποτα αυτές του παρελθόντος. «Οι αμοιβές στον χώρο της μόδας, όπως άλλωστε και σε όλους τους χώρους, δεν είναι όπως παλιά.

Αυτό, όμως, δεν με εμποδίζει να ονειρεύομαι και εντέλει να κάνω αυτό που πλέον αγαπώ πολύ, στοχεύοντας παράλληλα κυρίως στο εξωτερικό, όπου οι δουλειές είναι σαφώς μεγαλύτερες», έχει παραδεχτεί στο mytv.

Βασίλης Μίχας

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *