Αθηνά Οικονομάκου: «Ήταν το ωραιότερο νυφικό του κόσμου…»

Αθηνά Οικονομάκου

Τα συναισθήματά της για τον παραμυθένιο γάμο της με τον Φίλιππο Μιχόπουλο στη Μύκονο θέλησε να μοιραστεί η Αθηνά Οικονομάκου με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram.

Η ηθοποιός αναφέρθηκε μάλιστα και στο πολυσυζητημένο νυφικό της, το οποίο χαρακτήρισε ως το «ωραιότερο του κόσμου». Η ίδια παράλληλα, δημοσίευσε και τρεις φωτογραφίες, στις οποίες τη βλέπουμε να ποζάρει με το νυφικό της.

Αθηνά Οικονομάκου

«Ποτέ μου δεν είχα ονειρευτεί γάμους και νυφικά.. και ειδικά κατά την διάρκεια του φετινού καλοκαιριού το άγχος, και το τρέξιμο για την διοργάνωση του γάμου μου σε συνδυασμό με τη δουλειά μου και τις αμέτρητες ευθύνες ως νέα μανούλα, με έκαναν πολλές φορές να αναρωτηθώ “γιατί το περνάω όλο αυτό;” Τώρα ξέρω!!! Θα το ξαναέκανα ακόμα και εάν ήταν 100 φορές πιο δύσκολο! Ήταν το ωραιότερο πάρτι ever και ναι, για μένα το νυφικό μου ήταν το ωραιότερο νυφικό του κόσμου όλου. Σ´ ευχαριστώ και πάλι υπέροχη @celiakritharioti Ps @christoskerabos Ήμουν πολύ τυχερή που σε είχα δίπλα μου σε όλο αυτό!», έγραψε χαρακτηριστικά η Αθηνά Οικονομάκου.

Διαβάστε Επίσης  DNA τεστ: Θα έδινες 200 ευρώ για να μάθεις πότε και από τι θα πεθάνεις;

Αθηνά Οικονομάκου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *