Το Τατουάζ: Η απάντηση του τεστ πατρότητας φέρνει δραματικές εξελίξεις

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς To τατουάζ, το δικαστήριο δεν ξεκινά καλά για την Όλγα, αφού η χήρα του Παντελή Βασιλείου δίνει μια εντελώς διαφορετική οπτική της συμπεριφοράς της Όλγας απέναντι στο θύμα.

Η χήρα παρουσιάζει μια Όλγα αδίστακτη, φορτική και ύπουλη, χαρακτηριστικά που λαμβάνονται υπόψη από δικαστές και ενόρκους και θα συνυπολογιστούν στην πορεία της δίκης.

Ο Νικόλας είναι σίγουρος ότι η Αθηνά διατηρεί ερωτική σχέση με τον άντρα που την είδε κι αυτή βρίσκεται εγκλωβισμένη ανάμεσα στην επιθυμία της να του πει την αλήθεια και την τήρηση του υπηρεσιακού απορρήτου.

Ο Φίλιππος εξακολουθεί να πιέζει την Ελένη, η οποία με δυσκολία αντιστέκεται στο ερωτικό συναίσθημα που έχει αρχίσει να τη βασανίζει. Στο μεταξύ, ο Ορφέας που δεν μπορεί να συγκεντρώσει τα χρήματα που του έχουν ζητήσει, δέχεται όλο και περισσότερη πίεση από τους εκβιαστές του και αποφασίζει να δράσει πιο δυναμικά!

Διαβάστε Επίσης  Meghan Markle: Η πρώτη της εμφάνιση στο μπαλκόνι του Buckingham!

Κι ενώ, ο Αλέξανδρος, η Άννα, ο Παύλος και η Μάρθα βρίσκονται στα Μετέωρα για τη δίκη της Όλγας, η απάντηση του τεστ πατρότητας για το μωρό, έχει βγει και τώρα πια οι εξελίξεις αναμένονται δραματικές.

Ο Μάνος «στριμώχνει» τον καλύτερο φίλο του θύματος στο δικαστήριο…

Ο Αλέξανδρος ζητά αποδείξεις από τον Ορφέα για το σπίτι που υποτίθεται πως θέλει να αγοράσει με τα λεφτά που του δάνεισε και τον φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση. Η Μάρθα κρύβει από τον Παύλο ότι βγήκαν τα αποτελέσματα του DNA, ενώ παράλληλα έρχεται σε αντιπαράθεση με τον Γιάννη Παρασχάκη.

Διαβάστε Επίσης  Σοκαριστικό! Δείτε τη Βικτώρια Καρύδα στην επίδειξη μόδας την ώρα που δολοφονούσαν τον σύζυγό της (εικόνες – video)

Ο Νικόλας καταλαβαίνει ότι ο Χάρης του λέει πάλι ψέματα και πλέον είναι σίγουρος πως παίζει διπλό παιχνίδι.

Η Ελένη εκμυστηρεύεται στην Αφροδίτη ότι ήρθε πιο κοντά με τον Φίλιππο και της μιλάει για το πώς αισθάνεται. Ο Γιώργος εκβιάζει την Νάνσυ και την αναγκάζει να εντοπίσει το επόμενο θύμα του.

Παράλληλα, μια νέα μάρτυρας κάνει την ανατροπή στην υπόθεση της Όλγας. Ο Ορφέας μπαίνει στο σπίτι των εκβιαστών με σκοπό να «καθαρίσει» μαζί τους μια και καλή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *