Κρήτη: Ανατριχίλα από το βίντεο με τη δολοφονία της 53χρονης – Ανέβηκε στο ψυγείο για να γλιτώσει

Ανατριχίλα προκαλούν οι εικόνες που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας και αποτυπώνουν καρέ-καρέ τη δολοφονία της άτυχης 53χρονης.

Η γυναίκα πάλεψε για τη ζωή της, προσπαθώντας να γλιτώσει από τη μανία του 60χρονου πρώην κουνιάδου της.

Στις εικόνες φαίνεται να ανεβαίνει ακόμη και στο ψυγείο της καφετέριας για να γλιτώσει, ενώ την ίδια στιγμή ο δράστης τη μαχαίρωνε, αρχικά στα πλευρά, έως ότου σκαρφάλωσε κι εκείνος και την αποτελείωσε, κόβοντας το λαιμό.

Το χρονικό του άγριου φονικού

Η 53χρονη Μ. Τ. άφησε την τελευταία της πνοή κατακρεουργημένη από το χέρι του 60χρονου πρώην κουνιάδου της.

Η άτυχη γυναίκα όπως κάθε πρωί πήγε για δουλειά στην καφετέρια που διατηρούσε, με τον 60χρονο να της έχει στήσει καρτέρι. Μετά από έναν έντονο καβγά ο 60χρονος δε δίστασε να βγάλει μαχαίρι και να της καταφέρει πολλαπλά χτυπήματα με την άτυχη γυναίκα να αφήνει λίγο αργότερα την τελευταία της πνοή.

Διαβάστε Επίσης  Θάνατος μυστήριο στου Φιλοπάππου

Σύμφωνα με το cretalive.gr, η άτυχη γυναίκα ήταν πρώην σύζυγος αδερφού του δράστη ο οποίος είναι γνωστός κακοποιός και στο παρελθόν το όνομα του έχει εμπλακεί σε τρανταχτές υποθέσεις.

Η γυναίκα ήταν μητέρα τριών παιδιών ενώ η κόρη της είχε διακριθεί στα καλλιστεία στην Αμερική κερδίζοντας τον τίτλο της της Ms Transcontinental International και αναδείχτηκε Μις Υφήλιος 2017.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 60χρονος δράστης που συνελήφθη από την αστυνομία το τελευταίο χρονικό διάστημα φιλοξενούνταν από την ανιψιά του – κόρη της άτυχης γυναίκας και του αδερφού του – για ανθρωπιστικούς λόγους ωστόσο σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ο ίδιος μεθούσε συνέχεια με αποτέλεσμα να δημιουργούνται προβλήματα.

Διαβάστε Επίσης  ΕΜΥ – Επικαιροποιημένο δελτίο : Μεγάλη προσοχή αυτές τις ώρες – Μέχρι πότε θα διαρκέσουν τα έντονα φαινόμενα

Έτσι η κοπέλα πριν μερικές ημέρες του ζήτησε να φύγει από το σπίτι της. Ο 60χρονος έφυγε, πήγε και κοιμήθηκε άλλου και το πρωί πήγε στην καφετέρια όπου μαχαίρωσε και σκότωσε τη μητέρα της. Ο ίδιος θεώρησε ότι η άτυχη γυναίκα είπε στην κόρη της να του ζητήσει να φύγει και τη θεώρησε υπεύθυνη γι’ αυτό.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *