Το τατουάζ: Η Ελένη παρασύρεται από το ερωτικό πάθος του Φίλιππου

Το τατουάζ: Η Ελένη παρασύρεται από το ερωτικό πάθος του Φίλιππου

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς To τατουάζ, η μυστήρια γυναίκα αποδεικνύει στον Ορφέα ότι είναι ο σήριαλ κίλερ και του ζητάει αντάλλαγμα για να μην τον δώσει στην αστυνομία!

Στο μεταξύ, ο Αλέξανδρος υποψιάζεται ότι κάτι συμβαίνει με τον Φίλιππο και την Ελένη. Παράλληλα, η Μαργκώ κάνει μια πρόταση στη Νικόλ που δεν μπορεί με τίποτα να την αρνηθεί, ζητάει όμως κι ένα μεγάλο αντίτιμο. H Αφροδίτη παίρνει μια πρωτοβουλία πίσω απ’ την πλάτη των γονιών της, που αν μαθευτεί θα δημιουργήσει μεγάλες αναταράξεις!

Μια αιφνίδια επίσκεψη της Μαργκώ στην παμπ, αναστατώνει τον Πέτρο και τον Θεοχάρη! Το σύμπαν φαίνεται πως συνωμοτεί ενάντια στο ειδύλλιο Νικόλα – Αθηνάς, καθώς ένα ακόμα ραντεβού ανατρέπεται από δυσμενείς συμπτώσεις. Ο Αλέξανδρος και η Άννα βρίσκονται να αντιμετωπίζουν τη Λήδα η οποία ζητάει απεγνωσμένα την μητέρα της..

Διαβάστε Επίσης  Κατερίνα Γερονικολού: «Δεν θα παίξω την Αλίκη, αλλά την ηρωίδα του έργου Λίζα Πετροβασίλη!»

Μια ακόμα παρεξήγηση καθυστερεί την αποκάλυψη των συναισθημάτων ανάμεσα στην Αθηνά και τον Νικόλα, καθώς μια επείγουσα αστυνομική επιχείρηση δεν θα επιτρέψει στην Αθηνά να πάει στο ραντεβού τους…

Ο Παύλος και η Μάρθα συναντούν στο επισκεπτήριο των φυλακών την Όλγα για να ακούσουν έκπληκτοι να τους εκλιπαρεί να κρατήσουν τη Λήδα για πάντα κοντά τους στην Αίγινα, καθώς όσο περνούν οι μέρες είναι όλο και πιο απαισιόδοξη για την έκβαση της επικείμενης δίκης της.

Διαβάστε Επίσης  Το απίθανο σκίτσο της πριγκίπισσας Νταϊάνα αγκαλιά με τη Μeghan και την Kate που έγινε viral

Στο μεταξύ ο Ορφέας με ψεύτικες δικαιολογίες προς όλους προσπαθεί να μαζέψει τα λεφτά που του έχουν ζητήσει οι εκβιαστές, δίνοντας μια μάχη με τον χρόνο προκειμένου να μην αποκαλυφθούν οι δολοφονικές του πράξεις. Η Βέρα με την Τατιάνα ταξιδεύουν στο πατρικό τους σπίτι στο Γαλαξίδι, όπου τις περιμένει μια τεράστια έκπληξη. Η Ελένη, ξαφνιάζοντας ακόμα και τον ίδιο της τον εαυτό, παρασύρεται από το ερωτικό πάθος του Φίλιππου…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *