Νέα στοιχεία για το έγκλημα στην Περαία: Σκότωσε τη 77χρονη γυναίκα που τον είχε σαν παιδί της

O 24χρονος επισκέφτηκε την 77χρονη στο σπίτι της και παρήγγειλαν φαγητό απέξω για να δειπνήσουν – Οι γείτονες δεν άργησαν να ακούσουν τις φωνές της 77χρονης
Συγκλονίζουν τα νέα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας αναφορικά με τη στυγερή δολοφονία της 77χρονης στην Περαία Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου του ΑΝΤ1 το Σαββατοκύριακο η ηλικιωμένη και ο νεαρός είχαν οικογενειακές σχέσεις, αφού η άτυχη γυναίκα είχε αναλάβει να μαγειρεύει και να προσέχει τον 24χρονο. Και οι δύο έμεναν στην ίδια πολυκατοικία αλλά σε άλλον όροφο.

Διαβάστε Επίσης  Πώς συνδέεται η δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη με τον βιασμό της

Κάπως έτσι λοιπόν, ο 24χρονος επισκέφτηκε την 77χρονη και παρήγγειλαν φαγητό απέξω για να δειπνήσουν. Είχαν καλέσει και μια ακόμη γειτόνισσα, η οποία ωστόσο αρνήθηκε την πρόσκληση.

Ήταν η γυναίκα που λίγο αργότερα άκουσε φωνές από το διαμέρισμα και κάλεσε την αστυνομία.

Η γειτόνισσα που δεν πήγε ποτέ στο δείπνο, μίλησε στην κάμερα του ΑΝΤ1: «Είδαμε κηλίδες αίματος κάτω. Υποθέσαμε ότι μπορεί να έχει γίνει και το κακό, πήραμε την αστυνομία. Δεν έδειχνε ότι θα έκανε τέτοιο έγκλημα, ήταν ήσυχος».

Διαβάστε Επίσης  Υπόθεση Αγγελικής: "Την ανάγκαζε να κάνει έρωτα με άνδρες για τη δόση της"

Η 77χρονη μαγείρευε καθημερινά για τον νεαρό, τον φρόντιζε σαν να ήταν δικό της παιδί, λένε όσοι τους γνώριζαν. Δυσκολεύονται να πιστέψουν ότι ο 24χρονος θόλωσε και κατακρεούργησε την ηλικιωμένη με ένα μαχαίρι.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1 ο νεαρός μετά τον φόνο κρυβόταν στη γειτονιά. Οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον εντοπίσουν τα ξημερώματα της Κυριακής. Ο 24χρονος ομολόγησε και συνελήφθη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *